Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 7.999
- Πόντοι
- 1.056
καλημερααααείμαι λίγο παραπονιάρα οχι πολυ όσο πατάει μία γατουλα
καλημερααααείμαι λίγο παραπονιάρα οχι πολυ όσο πατάει μία γατουλα
είμαι λίγο παραπονιάρα οχι πολυ όσο πατάει μία γατουλα
Καρδούλα μου
Σε ευχαριστώ πολυ !Επειδή είσαι παραπονιάρα όπως είπες να σου αφιερώσω κι εγώ για την περίσταση. Την καλησπέρα μου
Να ταν ολες οι παραπονιαρες σαν κι εσενα Αρχοντισσα,θα μοσχομυριζε η πλαση.Να ταν ολες οι Αρχοντισσες σαν κι εσενα Ελενα,θα τις σεβομασταν χωρις καμια βιάση..
αφιερωμενο σε όλα τα αγορια του σαιτ !
Σε ολους εσας που με αγαπατε και με σεβεστε !
Ο καθένας πάντα με τον δικο του τροπο
Να ταν ολες οι παραπονιαρες σαν κι εσενα Αρχοντισσα,θα μοσχομυριζε η πλαση.Να ταν ολες οι Αρχοντισσες σαν κι εσενα Ελενα,θα τις σεβομασταν χωρις καμια βιάση..
Ξέρεις τι μεγάλη κουβέντα είπες τώρα; Αν διορθώναμε το χαρακτήρα μας και ιδιαιτέρως αν μαθαίναμε μέσα απ'τα λάθη μας και διορθωνόμασταν από αυτά αντί να τα κρύβουμε κάτω απ΄το χαλάκι να'ξερες πόσο ωραία θα ήταν η κοινωνία μας《 ο σεβασμός δεν απαιτείται..... κερδίζεται》
Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου φαίνεται στον τρόπο που διορθώνει τα λάθη του και όχι στο εαν έχει κάνει λάθη!
Ο χαρακτήρας δεν είναι κάτι με τον οποίο γεννιέσαι και δεν αλλάζει κατά την διάρκεια της ζωής σου !
Ειναι κάτι που το διαμορφώνεις από την παιδική κιόλας ηλικία και συνεχίζεις να το φτιάχνεις και μετέπειτα στην ενήλικη πορεία της ζωής έχοντας αποκτήσει εμπειρίες και βιώματα !
Τους ανθρωπους που δε λαθευουν κοριτσι,τους φοβαμαι.《 ο σεβασμός δεν απαιτείται..... κερδίζεται》
Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου φαίνεται στον τρόπο που διορθώνει τα λάθη του και όχι στο εαν έχει κάνει λάθη!
Ο χαρακτήρας δεν είναι κάτι με τον οποίο γεννιέσαι και δεν αλλάζει κατά την διάρκεια της ζωής σου !
Ειναι κάτι που το διαμορφώνεις από την παιδική κιόλας ηλικία και συνεχίζεις να το φτιάχνεις και μετέπειτα στην ενήλικη πορεία της ζωής έχοντας αποκτήσει εμπειρίες και βιώματα !
Εγω γεννηθηκα σε μια άλλη εποχη !Ξέρεις τι μεγάλη κουβέντα είπες τώρα; Αν διορθώναμε το χαρακτήρα μας και ιδιαιτέρως αν μαθαίναμε μέσα απ'τα λάθη μας και διορθωνόμασταν από αυτά αντί να τα κρύβουμε κάτω απ΄το χαλάκι να'ξερες πόσο ωραία θα ήταν η κοινωνία μας
Ο χαρακτηρας Ελενα οφειλεται και σε αυτο,αλλα οχι μονο σε αυτο.Εγω γεννηθηκα σε μια άλλη εποχη !
Υπηρχε σεβασμος στους γονεις στους αγνωστους ηλικιωμενους που περνουσαν απο διπλα σου
Που ησουν στο λεωφορειο κι οταν έβλεπες εγκυο σηκωνοσουν για να της παραχωρησεις την θεση σου !
Που μιλαγαν οι γονεις μας και απλως χαμηλωναμε το βλεμμα
Που αγορια και κοριτσια παιζαμε σε παρκα χωρις φοβο οτι θα μας επιτεθει καποιος !
Και αλλα που θελω να πω αλλα θα χρειαστει 10 σελιδες για να γραφω !
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστωνω οτι πάμε απο το κακο στο χειροτερο ως κοινωνια !
Ως ρομαντικη που είμαι δεν θα φυγω απο το ροζ συννεφακι που ειμαι και πάντα θα εχω μεσα μου μια ελπιδα για ένα καλυτερο ΑΥΡΙΟ !
ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ !
ΥΓ....ο χαρακτηρας του κάθε ανθρωπου οφειλετε ξεκαθαρα στο οικογενειακο περιβαλλον που μεγαλωσε
Δυστυχώς όπως είπες γεννήθηκες σε μια άλλη εποχή. Και οι εποχές ως γνωστόν έρχονται και παρέρχονται. Δεν είναι τυχαία η φράση που λένε κάθε πέρσι και καλύτερα και φέτος και χειρότερα. Μακάρι να βγει αληθινό αυτό που είπες και να καλυτερέψουν τα πράγματα αλλά μετά λύπης μου βλέπω και θα συμφωνήσω σ'αυτό που είπες ότι πάμε και θα πηγαίνουμε απ'το κακό στο χειρότερο. Μηδέν αξίες μηδέν παιδεία μηδέν σεβασμός όλα στο μηδέν. Κοινώς μηδέν κοινωνίαΕγω γεννηθηκα σε μια άλλη εποχη !
Υπηρχε σεβασμος στους γονεις στους αγνωστους ηλικιωμενους που περνουσαν απο διπλα σου
Που ησουν στο λεωφορειο κι οταν έβλεπες εγκυο σηκωνοσουν για να της παραχωρησεις την θεση σου !
Που μιλαγαν οι γονεις μας και απλως χαμηλωναμε το βλεμμα
Που αγορια και κοριτσια παιζαμε σε παρκα χωρις φοβο οτι θα μας επιτεθει καποιος !
Και αλλα που θελω να πω αλλα θα χρειαστει 10 σελιδες για να γραφω !
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστωνω οτι πάμε απο το κακο στο χειροτερο ως κοινωνια !
Ως ρομαντικη που είμαι δεν θα φυγω απο το ροζ συννεφακι που ειμαι και πάντα θα εχω μεσα μου μια ελπιδα για ένα καλυτερο ΑΥΡΙΟ !
ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ !
ΥΓ....ο χαρακτηρας του κάθε ανθρωπου οφειλετε ξεκαθαρα στο οικογενειακο περιβαλλον που μεγαλωσε
και τοτε μην νομιζεισ οτι ηταν ολλα ροδηνα αλλα τελοσ παντων ειναι μεγαλη συζητιση.θελει μερεσ οχι ωρεσ.Δυστυχώς όπως είπες γεννήθηκες σε μια άλλη εποχή. Και οι εποχές ως γνωστόν έρχονται και παρέρχονται. Δεν είναι τυχαία η φράση που λένε κάθε πέρσι και καλύτερα και φέτος και χειρότερα. Μακάρι να βγει αληθινό αυτό που είπες και να καλυτερέψουν τα πράγματα αλλά μετά λύπης μου βλέπω και θα συμφωνήσω σ'αυτό που είπες ότι πάμε και θα πηγαίνουμε απ'το κακό στο χειρότερο. Μηδέν αξίες μηδέν παιδεία μηδέν σεβασμός όλα στο μηδέν. Κοινώς μηδέν κοινωνία
Δεν είπα σε καμιά περίπτωση ότι ήταν ρόδινα αλλά τουλάχιστον μην ξεχνάς ότι δεν έχει καμία σχέση με δαύτο το χάλι του σήμερα. Συγκριτικά πάντα. Όλα πλέον είναι ξεχαρβαλωμένα δυστυχώςκαι τοτε μην νομιζεισ οτι ηταν ολλα ροδηνα αλλα τελοσ παντων ειναι μεγαλη συζητιση.θελει μερεσ οχι ωρεσ.
Καλημερα γλυκια Ελενα....αυτο αφιερωμενο απο μενα.....
αφιερωμενο σε όλα τα αγορια του σαιτ !
Σε ολους εσας που με αγαπατε και με σεβεστε !
Ο καθένας πάντα με τον δικο του τροπο