fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
γέμισε μπανιέρα , φτιάξε και ποτακι, βάλε ανεμιστήρες air-con και άραξεκαλημερα μάτια μου !
Πειτε καμια ιδεα για να δροσιστουμε
γέμισε μπανιέρα , φτιάξε και ποτακι, βάλε ανεμιστήρες air-con και άραξεκαλημερα μάτια μου !
Καλή ιδεα !γέμισε μπανιέρα , φτιάξε και ποτακι, βάλε ανεμιστήρες air-con και άραξε
Καλημέρα Έλενα. Αν με ρωτήσεις θα περνούσα άνετα όσες ημέρες καύσωνα χρειαζόταν σ' ένα δωμάτιο με φουλ κλιματισμό κι εσένα για παρέα....Τίποτε περισσότερο. Άντε και μια πισίνα για καμιά βουτιά. Ζητάω πολλά;Καλή ιδεα !
Θα προτιμουσα το βραδακι στην παραλια στην ξαπλωστρα μου να πινω το καφεδακι μου !
κανω ονειρα κι εγω
τα φιλια μου
Σε ευχαριστω πολύ !Καλημέρα Έλενα. Αν με ρωτήσεις θα περνούσα άνετα όσες ημέρες καύσωνα χρειαζόταν σ' ένα δωμάτιο με φουλ κλιματισμό κι εσένα για παρέα....Τίποτε περισσότερο. Άντε και μια πισίνα για καμιά βουτιά. Ζητάω πολλά;
Το καλύτερο. Τώρα είναι καμίνι και η παραλία, η δε θάλασσα χλιαρό νερό ...Καλή ιδεα !
Θα προτιμουσα το βραδακι στην παραλια στην ξαπλωστρα μου να πινω το καφεδακι μου !
κανω ονειρα κι εγω
τα φιλια μου
οτι και να κανουμε παλυ σκαμε σε χρονο 0.την κανω εγω τη βουτια μου καθε μερα ανελυπωσ,κανω και κρυο ντουζ,αλλα σε 5 λεπτα το πολυ παλυ σκαω.καλημερα μάτια μου !
.Πειτε καμια ιδεα για να δροσιστουμε
Καύλωσα και μόνο στην ιδέα!.
....ολα εγω θα στα λεω πχια!?!?!?!?
θα κοιμάμε αγκαλια με τα παγακια.
....ολα εγω θα στα λεω πχια!?!?!?!?
Αποκλείεται...!!!! Είναι παρά φύση.θα κοιμάμε αγκαλια με τα παγακια
Πολύ ποίηση και φιλοσοφία. Άρα καλά περνάμε και χαλαρώνουμε......φιλοσοφώτερον και σπουδαιότερον ποίησις ιστορίας εστίν η μεν γαρ ποίησις μάλλον τα καθόλου η δε ιστορία τα καθ' έκαστον λέγει ..
αφου η νηματοθετρια δεν έχει σκοπο να βάλει καμία γυμνη φωτο το ρίξαμε στην ποιηση να χαλαρωσουμε λιγοΠολύ ποίηση και φιλοσοφία. Άρα καλά περνάμε και χαλαρώνουμε......
Τι σου κάνει αυτή η χαλάρωση... Αδειάζει το μυαλό και ηρεμείς...
Αρε λενάκι , καλά να είσαι...
Εγω αλλα κολπα θελω να μου μαθεις.....πιο ωραια...αφου η νηματοθετρια δεν έχει σκοπο να βάλει καμία γυμνη φωτο το ρίξαμε στην ποιηση να χαλαρωσουμε λιγο
Υ Γ....τα αγορια μου ομως βλεπω μαθαινουν πολυ γρηγορα
πονηρουληΕγω αλλα κολπα θελω να μου μαθεις.....πιο ωραια...
απαπα...τι λόγια είναι αυτά??? Πιπέρι!!!!!!11Εγω αλλα κολπα θελω να μου μαθεις.....πιο ωραια...