Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.933
- Πόντοι
- 736
Καλο βραδυ φλογερη αμαρτιαΚαλο βραδυ αγορια μου και όνειρα γλυκά
Καλο βραδυ φλογερη αμαρτιαΚαλο βραδυ αγορια μου και όνειρα γλυκά
Καλό βράδυ Έλενα μουΚαλο βραδυ αγορια μου και όνειρα γλυκά
.....ααααααα γεια σουπαλιοτερα εβγαζα πιο αποκαλυπτικες φωτο οφειλω να ομολογησω !
την αλήθεια είπα.....ααααααα γεια σου
...καιρος να ξαναγινει κ πραξητην αλήθεια είπα
θα περιμενετε να έχω έμπνευση και καλο φωτογραφο...καιρος να ξαναγινει κ πραξη
θα περιμενετε να έχω έμπνευση και καλο φωτογραφο
Τις πανεμορφες γυναικες τις θαυμαζεις απο κοντα....παντα και τις απολαμβανεις.θα περιμενετε να έχω έμπνευση και καλο φωτογραφο
Καλός φωτογράφος δεν είμαι,αλλά ζωγραφίζω τέλεια!θα περιμενετε να έχω έμπνευση και καλο φωτογραφο
Υπομονή παιδιά. Το τελευταίο καιρό είναι σε καλό mood. Βάζει φωτό συχνότερα. Θα έρθει και η έμπνευση....θα περιμενετε να έχω έμπνευση και καλο φωτογραφο
....ακολουθεις την τεχνικη του σπατουλαριστου (με την γλωσσα) ?!?!!?Καλός φωτογράφος δεν είμαι,αλλά ζωγραφίζω τέλεια!
Θα μου κανεις το μοντέλο?
Του πινελου,παραδοσιακά!....ακολουθεις την τεχνικη του σπατουλαριστου (με την γλωσσα) ?!?!!?
πινελοπνήχτης δηλαδή!!!!Του πινελου,παραδοσιακά!
το παρακανες!!!
Πινελοκαλλιτεχνηςπινελοπνήχτης δηλαδή!!!!
κανω υπαρανθρωπες προσπαθειες για να σε κατακτησω αλλα έισαι σκληρο αγόριτο παρακανες!!!
Να δω ποσά φιλάκια θα μου δώσεις όταν θα με είμαι γυμνός δίπλα σου..?εγώ σε φανταζομαι γυμνο διπλα μου
όσα θέλεις μωρο μου κι εσυ μέτα θα μου κάνεις μασαζ !Να δω ποσά φιλάκια θα μου δώσεις όταν θα με είμαι γυμνός δίπλα σου..?
Mε το Αχχχχχχχ υπονοεις κατι μανταμιτσα μου;όσα θέλεις μωρο μου κι εσυ μέτα θα μου κάνεις μασαζ !
Αχχχχχχ!
προσπαθησε περισσοτερο ... εχεις χρονο.....χεχεκανω υπαρανθρωπες προσπαθειες για να σε κατακτησω αλλα έισαι σκληρο αγόρι