πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.917
- Πόντοι
- 12.056
στο σινουρι εχει ληξει η αδεια σουΕγώ νομίζω λέει το φλυτζάνι ότι έχω δρόμο που θα πάω άραγε ???
στο σινουρι εχει ληξει η αδεια σουΕγώ νομίζω λέει το φλυτζάνι ότι έχω δρόμο που θα πάω άραγε ???
εσυ δεν μπορεις με τιποτα να ξεχασεις την καταγωγη σου στιν σικελια να την πας να την δειξεις ολη την περιουσια που εχεις αυριο μεθαυριο μπορει τελικα να ερθεται εις γαμου κοινωνειαόλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη,λέει ο ποιητής!
Εσυ κάνε την έκπληξη και έλα Αθήνα!
τι αξία έχει ο γάμος στην αγάπη μας μπροστά!!!!εσυ δεν μπορεις με τιποτα να ξεχασεις την καταγωγη σου στιν σικελια να την πας να την δειξεις ολη την περιουσια που εχεις αυριο μεθαυριο μπορει τελικα να ερθεται εις γαμου κοινωνεια
γύρνα εσυ Αθήνα και θα ρυθμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες!Όταν βρεθούμε από κοντά να μου το ψιθυρίζεις στο αυτί !!
τι αξία έχει ο γάμος στην αγάπη μας μπροστά!!!!
κι άλλοι είναι παντρεμενοι μα κοιμούνται χωριστά!!!
Ειμαι απλος ανθρωπος !γύρνα εσυ Αθήνα και θα ρυθμίσουμε όλες τις λεπτομέρειες!
Απο τον ιδιο τον Παπα;Ειμαι απλος ανθρωπος !
Ενας γαμος στην ρωμη δεν με χαλαει ........
εδώ που τα λέμε ούτε εμένα!!!Ειμαι απλος ανθρωπος !
θα σου γνωρισει και τα μικροτερα μαφιοζακια στην ιεραρχιαΕιμαι απλος ανθρωπος !
Εχω αποκλειστικες φωτογραφιες.Ειμαι απλος ανθρωπος !
Αυτο θελω !
Μα ποιος ειπε οτι θελουμε να φορας. Ξεχασες;;;;Δεν εχω προικα μονο το βρακι που φοραω ....( οταν φοραω )....
Δεν εχω προικα μονο το βρακι που φοραω ....( οταν φοραω )....
ξετσιπωτε δασκαλε ντροπη σουΜα ποιος ειπε οτι θελουμε να φορας. Ξεχασες;;;;
Με εχει αποπλανησει η μαθητρια μου το παραδεχομαι δημοσια. Ειναι τρελοκοριτσο και σεξυ.ξετσιπωτε δασκαλε ντροπη σου
για αυτο υπαρχει γνωματευση το πορισμα λειπειΜε εχει αποπλανησει η μαθητρια μου το παραδεχομαι δημοσια. Ειναι τρελοκοριτσο και σεξυ.
εγώ προτεινω κατι πιο απλο
Αυτο θελω !