sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Ελενα 110 διαφορετικα γευματα και γλυκισματα μονο για τη δικη σας απολαυση
Ολες για την ομορφη μου μαθητρια που παραμελησα εγω. Απαραδεκτος.
Ωχχχχ !!
Μην τους βάζεις ιδέες γιατί θα μου το ζητάνε και αυτό.........
Πάλι με τρελή έμπλεξες... Τι θα γίνει με εσένα. Τρελομαγνήτη έχεις???Αυτη ειναι πιο τρελη απο εμενα !!
Συνεχεια μιλαει και γελαει !!
Θα βάλεις και φαγητό στο πρόγραμμα???
Ελατε να φαμε !!
Τι να κανουμε?? Ηταν πολλά και καθως τα διάβαζα , απάνταγα... Το γλυκάκι αναφέρθηκε παρακάτω...Διαβασε λιγο πιο πισω. Ετοιμαζεται και το γλυκακι.
Ελατε να φαμε !!
Έλενα εγώ απο το πολυ φαγητό βαραίνω και δεν τσουλάω μετά.Θα φωνάξω τα παιδιά και θα τους πώτελείωσα το φαγητό ελάτε κυλήστε με).
Ελατε να φαμε !!
εχει κανει ειδικη συμβαση με τους πιο γρηγορουςΈλενα εγώ απο το πολυ φαγητό βαραίνω και δεν τσουλάω μετά.Θα φωνάξω τα παιδιά και θα τους πώτελείωσα το φαγητό ελάτε κυλήστε με).
εγω νουνα .ερχεται τσουναμι χιονιου και τελικα δεν γλητωνεις το ξεβρακωμα
Ποιος ξέρει να μου πει το φλυτζάνι ?
εμένα πάλι η αδυναμία μου είσαι εσύ!!!!Η μαγειρική είναι η αδυναμία μου !
Γενικά μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με το σπίτι !
Μήπως να παω στο MasterChef?
φιλε μαφιοζε ετοιμασου για σφουγγαρισμα παω να φερω την πατσαβουραεμένα πάλι η αδυναμία μου είσαι εσύ!!!!
Βρηκε το ευαισθητο σημειο σου.εμένα πάλι η αδυναμία μου είσαι εσύ!!!!
Εγώ νομίζω λέει το φλυτζάνι ότι έχω δρόμο που θα πάω άραγε ???Μεγαλο δρομο θα διαβεις, μεγαλη πορτα θα περασεις. Ξενοδοχειο θα ειναι, reality θα ειναι, αυτο δεν φαινεται καθαρα.
όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη,λέει ο ποιητής!Εγώ νομίζω λέει το φλυτζάνι ότι έχω δρόμο που θα πάω άραγε ???
Όταν βρεθούμε από κοντά να μου το ψιθυρίζεις στο αυτί !!εμένα πάλι η αδυναμία μου είσαι εσύ!!!!