billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.042
- Πόντοι
- 5.956
το καψε η φωτια!!!!Που ειναι το (....... ΜΟΥ.... )???
το καψε η φωτια!!!!Που ειναι το (....... ΜΟΥ.... )???
Καλημέρα αγαπούλα έβγαλα χθες φωτογραφία με τα ποδαράκια μουΕλενάκι καλημέρα με τι διάθεση ξύπνησες σήμερα να ζητήσω φωτό με πόδια η ούτε για πλάκα ?
Καλημέρα αγαπούλα έβγαλα χθες φωτό με τα ποδαράκια μου !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελατε να φαμε !!
Υπέροχα φανταστικά όνειρο ποδολαγνείας
Κάποια έβαψε νυχάκια σήμερα!!
Καλοδεχούμενος εισαι σε λίγο θα φτιάξω και ωραίο γλυκάκι !!Επιτηδες το κανεις ετσι; Ξερεις οτι πειναω σαν λυκος και με δοκιμαζεις; Ερχομαι!!!
Δάσκαλε θα κάνω παραπονάκια με ξέχασες !!Ολες για την ομορφη μου μαθητρια που παραμελησα εγω. Απαραδεκτος.
Η μαγειρική είναι η αδυναμία μου !Και γλυκακι; Με τελειωσες τωρα.
Γυρνα εσυ με το καλο και θα δεις ποσο σε ξεχασα......δυστυχως μας εκαναν χαλαστρα.Δάσκαλε θα κάνω παραπονάκια με ξέχασες !!
Μία παροιμία λέει μην κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει.........Γυρνα εσυ με το καλο και θα δεις ποσο σε ξεχασα......δυστυχως μας εκαναν χαλαστρα.
Ατιμη κοινωνια.
Δεν εχω παραπονο με εχετε στηριξει πολυ και θελω να ξερετε οτι το εκτιμω αυτο !!...(με τα ραντεβου )...Φυσικα και να πας. Θα σε στηριξουμε ολοι. Θα εχεις κοινο.
Ελενα αυτη την στηριξη την εχεις κερδισει επαξια μονη σου με την συμπεριφορα αλλα και τον χαρακτηρα σου. Εχει πολυ μεγαλη σημασια. Για καποιους τουλαχιστον.Δεν εχω παραπονο με εχετε στηριξει πολυ και θελω να ξερετε οτι το εκτιμω αυτο !!...(με τα ραντεβου )...
Ευχαριστω πολυ !
Το μόνο κακό είναι Δεν αντέχω το ξεκατίνιασμα στα reality......
Ωχχχχ !!Υπαρχει και η πιθανοτητα να σου ζητανε στο ραντεβου οχι μονο σεξ αλλα να τους σερβιρεις και κατι. Μαγειρεμα, σερβιρισμα, σεξ σε πακετο 9,5 εβδομαδες.