Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!κανένας ηλιος δεν είναι πιο λαμπερός από εσένα!
καλημέρα Έλενα μου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!κανένας ηλιος δεν είναι πιο λαμπερός από εσένα!
καλημέρα Έλενα μου
hellowwwwwwwwwwwwwww μεσημερι ωρα για νανιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
και καποιοι αλλοι θα βαψουν τους τοιχους στο σπιτι με τα νυχακια δεν ψηνομαστε ολοι μονο με τα βυζακια
Κάποια έβαψε νυχάκια σήμερα!!
Τρεις ώρες έκανα τα νύχια μου !!hellowwwwwwwwwwwwwww μεσημερι ωρα για νανι
Η Έλενα 110!!Ποια; Ποια;
Εγώ στο ραντεβού μου δεν βαριέμαι ποτέ Προτιμώ να κάνω ραντεβού πάρα μαλλια και νυχια !Τρεις ωρες; Εδω 3 ωρες ραντεβου για σεξ και βαριεμαι οχι 3 ωρες για νυχια. Πως αντεχεις;
Να της πεις οτι τα εκανε πολυ ωραια και της πανεΗ Έλενα 110!!
Είναι εξαιρετική για αυτό δύσκολα την αλλάζω ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη........Να της πεις οτι τα εκανε πολυ ωραια και της πανε
Τρεις ώρες έκανα τα νύχια μου !!
Για να μου κλείσει ραντεβού πρέπει να βάλω μέσων έχει πάρα πολλή δουλειά !!
Καλύτερα να πας σε χειρουργό να σου κάνει μία επέμβαση πιο εύκολα θα σου κλείσει ραντεβού !!
η νυχου ειναι και αυτη αποφοιτη του sinouri collegeΕγώ στο ραντεβού μου δεν βαριέμαι ποτέ Προτιμώ να κάνω ραντεβού πάρα μαλλια και νυχια !
Τολαχιστον στα ραντεβού κάνω έρωτα έχω μία απόλαυση!!
Ειδικά στα νύχια Βαριέμαι πάρα πολύ !
Και μου λέει η νυχου μου μην γκρινιάξεις πάλι σήμερα.....
Η αλήθεια είναι ότι έχουνε πάρα πολλή δουλειά και κουράζονται πάρα πολύ αυτές οι κοπέλες έχουν πρόβλημα με τη μέση τους με το αυχενικό τους !!Εχει τυχει να παω κεντρο για ραντεβου με κοπελα. Περναω απο νυχαδικο και βλεπω μια απο το τζαμι να φτιαχνει νυχια. Πηγα, τελειωσα το ραντεβου και γυρνωντας βλεπω την ιδια σαν να ειχε παγωσει ο χρονος στο νυχαδικο.
Αυτη ειναι πιο τρελη απο εμενα !!η νυχου ειναι και αυτη αποφοιτη του sinouri college
εμενα να μου την στειλεις νουνα ειμαι ο καλυτερος θεραπευτηςΗ αλήθεια είναι ότι έχουνε πάρα πολλή δουλειά και κουράζονται πάρα πολύ αυτές οι κοπέλες έχουν πρόβλημα με τη μέση τους με το αυχενικό τους !!
ταλε κουαλεΑυτη ειναι πιο τρελη απο εμενα !!
Συνεχεια μιλαει και γελαει !!
Τρεις ώρες έκανα τα νύχια μου !!
Για να μου κλείσει ραντεβού πρέπει να βάλω μέσων έχει πάρα πολλή δουλειά !!
Καλύτερα να πας σε χειρουργό να σου κάνει μία επέμβαση πιο εύκολα θα σου κλείσει ραντεβού !!