Εντωμεταξύ Για να κλείσω ραντεβού στις 12:30 για τα νύχια μου εβαλα μέσον τόσο πολλή δουλειά έχει !!
Χαχαχαχαχα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .....
Να βλεπετε τι τραβαμε κι εμεις οταν δεν μπορουμε να κλεισουμε ραντεβου με call girl!
Εντωμεταξύ Για να κλείσω ραντεβού στις 12:30 για τα νύχια μου εβαλα μέσον τόσο πολλή δουλειά έχει !!
Χαχαχαχαχα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .....
φιλε μου εχεις απολυτο δικιοΟπως η ελληνικη δικαοσυνη.....επιλεκτικη ποιον θα τιμωρησει.
Με χιουμορ γεννιεσαι δεν το αποκτας.
Εδώ δεν είσαι καλοδεχούμενος αν έχεις λίγο εγωισμό θα πρέπει να αποχωρήσεις από μόνος σου!!Έλα τι έγινε είδα με έκαναν tag ... Α για τον άλλο ;;;; Ρε γραφτε τον προσβάλει και λέει πιπεριές ότι πιάσει, θα ειναι κι αυτός αξιοπιστος χαχαχα.![]()
παιδια να φυγω ??? γιατι δεν με θελει το κοριτσι ??Εδώ δεν είσαι καλοδεχούμενος αν έχεις λίγο εγωισμό θα πρέπει να αποχωρήσεις από μόνος σου!!
Φιλακια ......
Χίλια δίκια έχετε αλλά αν κρίνω από τον εαυτό μου όταν μου ζητάει ένας κυριος που δεν το ξέρω και μου ζήτησε ένας κύριος που μου ειναι γνωστός και θα νιώθω πιο άνετα μαζί του θα προτιμήσω τον γνωστό μου!!Να βλεπετε τι τραβαμε κι εμεις οταν δεν μπορουμε να κλεισουμε ραντεβου με call
εγω νουνα προτιμαω το αγνωστοΧίλια δίκια έχετε αλλά αν κρίνω από τον εαυτό μου όταν μου ζητάει ένας κυριος που δεν το ξέρω και μου ζήτησε ένας κύριος που μου ειναι γνωστός και θα νιώθω πιο άνετα μαζί του θα προτιμήσω τον γνωστό μου!!
Χίλια δίκια έχετε αλλά αν κρίνω από τον εαυτό μου όταν μου ζητάει ένας κυριος που δεν το ξέρω και μου ζήτησε ένας κύριος που μου ειναι γνωστός και θα νιώθω πιο άνετα μαζί του θα προτιμήσω τον γνωστό μου!!
Εγώ προτιμώ να περνάω όμορφα με άτομα που με κάνουν να νιώθω άνετα και περνάνε και αυτοί πολύ όμορφα μαζί μου !!!εγω νουνα προτιμαω το αγνωστομε εξιταρει
![]()
Σου ξαναλέω Έχεις απόλυτο δίκιο όταν έναν κύριο τον ξέρουμε πολύ καιρό νιώθουμε πολύ πιο άνετα μιλάω πάντα για τον εαυτό μου δεν ξέρω για τις άλλες κοπέλες μην παρεξηγηθώ....Το καταλαβαινω αυτο, αν και μου θυμιζει οταν θες να δουλεψεις για πρωτη φορα και ολοι σου ζητανε προυπηρεσια!
εγω ετσι και αλλιως ειμαι παρα πολυ ομορφοςΕγώ προτιμώ να περνάω όμορφα με άτομα που με κάνουν να νιώθω άνετα και περνάνε και αυτοί πολύ όμορφα μαζί μου !!!
Το ζευγάρι της χρονιάς θα γίνεται!εγω ετσι και αλλιως ειμαι παρα πολυ ομορφοςαμα ειναι και η γυναικα παρα πολυ ομορφη στο τελοςθα γινουμε το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης
![]()
μην μου κλεψει ομως και την λαμψηΤο ζευγάρι της χρονιάς θα γίνεται!
Και εγώ θα σας παντρέψω θα γίνω η κουμπαρά σας........μην μου κλεψει ομως και την λαμψηπληρωνω τοσα λεφτα καθε μηνα στην ΔΕΗ
![]()
ωραια θα εισαι και νουνα και κουμπαραΚαι εγώ θα σας παντρέψω θα γίνω η κουμπαρά σας........![]()
Μπορώ να σε παντρέψω με τη βασίλισσα του site την Αντριάνα ....ωραια θα εισαι και νουνα και κουμπαραοποτε θα εχω πολλα αβανταζ ωστε ο κουμπαρος να
την νουνα
εγω ειμαι νικος ξανθοπουλος δεν παντρευομαι βασιλισσες ...απο την αλλη φτανει η δικη μου τρελα δεν θελω αλληΜπορώ να σε παντρέψω με τη βασίλισσα του site την Αντριάνα ....
Είναι τόσο γλυκιά θα την λατρέψεις!
![]()
Τότε Σου εύχομαι να βρεις ένα ήσυχο κοριτσάκι σαν και μένα !εγω ειμαι νικος ξανθοπουλος δεν παντρευομαι βασιλισσες ...απο την αλλη φτανει η δικη μου τρελα δεν θελω αλλη
απο καταρα καταρα παει η ιστοριαΤότε Σου εύχομαι να βρεις ένα ήσυχο κοριτσάκι σαν και μένα !
Γιατι το λες αυτο ???απο καταρα καταρα παει η ιστοριαευχομαι να μην συνεχισεις τα προξενεια γιατι η τριτη καιγεται
![]()
δεν παντρευομαι εγω χαρα μουΓιατι το λες αυτο ???