Poutsoxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 866
- Πόντοι
- 81
σε αγαπώ τρελά αλλά το κρύβω σε ξένους για να στο δείξω όταν βρεθούμε από πολύ κοντά....χιχιχιΣυγνωμη κυριε μημπως με εχετε αγαπησει και εσεις???![]()
σε αγαπώ τρελά αλλά το κρύβω σε ξένους για να στο δείξω όταν βρεθούμε από πολύ κοντά....χιχιχιΣυγνωμη κυριε μημπως με εχετε αγαπησει και εσεις???![]()
μην το πνιξεις φοβαμαιΔραπετευσα από το υπόγειο μαζί με το στολίδια του δεντρου....έκανα το κουνελάκι....
μαλλον καλο ειναι να μαθεις το πατερ ημωνσε αγαπώ τρελά αλλά το κρύβω σε ξένους για να στο δείξω όταν βρεθούμε από πολύ κοντά....χιχιχι
Επιτελους εκδηλωθηκες !!σε αγαπώ τρελά αλλά το κρύβω σε ξένους για να στο δείξω όταν βρεθούμε από πολύ κοντά....χιχιχι
είμαι καλός άνθρωπος????....κουμτελι από χοτελι....μαλλον καλο ειναι να μαθεις το πατερ ημωνσε κοβω να σου χρειαστει λιαν συντομως
![]()
να βαλεις εξτενσιον πρινΕπιτελους εκδηλωθηκες !!
Σε θελω με θέλεις γιατι δεν παντρευομαστε ????![]()
μαθε και τον εθνικο υμνοΞερω και το πιστεύω.....
είμαι καλός άνθρωπος????....κουμτελι από χοτελι....
ε τοτε μην εχεις αγχος απο εμενα κοπελια ...Πιο προμοτοράκι εχω και δεν το ξέρω ???
Ολα τα μέλη του σαιτ χαβαλε κανουμε .......
Να μου χαλασεις τη δουλεια ??
Οσοι με ξερουν δεν νομιζω να αλλαξουν γνωμη με αυτα που λεμε ..
Βλέπω πάλι χάνεις την ψυχραιμία σου......
Όλα τα μέλη που γράφουν στο site και κάνουμε χαβαλέ Αγαπητέ Λουμίδη δεν είναι προμότορες μου.........
Δεν είχα ποτέ προμοτορα στα τέσσερα χρόνια που κάνω ραντεβού!
νατα νατα!!!!! τι εισαι εσυ ρε μαστορα ;;; καινουργιο μοντελο ;;;Καλά πήγαινε στην Τζο....έχει λουκουμοσκονη δωρεάν...1 κιλό την κριτική σάλτσα....πφφφφφ
Μα αγόρι μου δεν αγχώνομαι ποτέ όποιος αγχώνεται θα γεράσει γρήγορα..........ε τοτε μην εχεις αγχος απο εμενα κοπελια ...
εγω εδω γραφω το ιδιο με το να σου εγραφα ενα sms καθαρα πραματα δεν κρυβομαι σε τιποτα....
μπα δεν θα με δεις καθολου !!!!Μα αγόρι μου δεν αγχώνομαι ποτέ όποιος αγχώνεται θα γεράσει γρήγορα..........
Εσενα παντως σε βλεπω γερακο συντομα ........![]()
Κριμα !!!μπα δεν θα με δεις καθολου ????![]()
G3 a3 έκδοση spike gt.....αστεράκι του γυμναστηρίου σε έχει πειράξει ο καφές κατα κουμτελ ευαγγέλιον....κόψε τα τρικουλα....εδώ κάνουμε χαβαλέ μόνο και παρέα στην Ελενίτσα αντε και κάνα φικι φικι στην στρουμφιτα.....τα υπόλοιπα ρώτα τα στα χλαπατσο-λουκουμοσκονης νήματα που γράφετε και καμιά λέξη χωρίς εμοτικον....εγώ προσωπικά ούτε κριτικές γράφω ούτε βλέπω άλλων.....τσίου τσίουνατα νατα!!!!! τι εισαι εσυ ρε μαστορα ;;; καινουργιο μοντελο ;;;
ολες οι κριτικες μου σχεδον ειναι γραφειο;;;;
εκει τι με κερνανε εκμεκ;;;;
ααα ενταξει τοτε θα σε μπερδεψα με αλλονG3 a3 έκδοση spike gt.....αστεράκι του γυμναστηρίου σε έχει πειράξει ο καφές κατα κουμτελ ευαγγέλιον....κόψε τα τρικουλα....εδώ κάνουμε χαβαλέ μόνο και παρέα στην Ελενίτσα αντε και κάνα φικι φικι στην στρουμφιτα.....τα υπόλοιπα ρώτα τα στα χλαπατσο-λουκουμοσκονης νήματα που γράφετε και καμιά λέξη χωρίς εμοτικον....εγώ προσωπικά ούτε κριτικές γράφω ούτε βλέπω άλλων.....τσίου τσίου
Παιδια ανθρωπινα ειναι τα λαθη ..ααα ενταξει τοτε θα σε μπερδεψα με αλλον![]()
Γυρνα πισω ή εστω παρε ενα τηλεφωνο......Μην μου στελνετε μηνυματα δεν ειμαι ΑΘΗΝΑ ....
Αυριο θα έρθω ....
Δεν μπορώ να γράφω και στο site να απαντάω και στο Viber.....χαχαχαχα
Θα μπερδευτωωωωω..!!!
τα φιλια μου ....
οχι οχι καπου τον ξερω τον κυριο Μπεηζανη.Παιδια ανθρωπινα ειναι τα λαθη ..
Μία φορά που περπατούσα στο δρόμο ενας κύριος με μπέρδεψε με τη Βίκυ Κουλιανού...........![]()
Προτιμω να σε παρω μια μεγαλη αγκαλιά ........Γυρνα πισω ή εστω παρε ενα τηλεφωνο......
Οι επιθυμιες μας καμια φορα γινονται πραγματικοτητα......και πολυ συντομα μαλιστα.Προτιμω να σε παρω μια μεγαλη αγκαλιά ........
Πήρα τον καθαρό μου αέρα και έρχομαι με φουλ ενέργεια......![]()