πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.590
- Πόντοι
- 12.056
ανε αυτα τα χωνεψα μεχρι να φτασω στο καραισκακηπρόσεξε μην ζαλιστεις και ξεράσεις αυτά που χλαπακιασες .....χαχαχα
ανε αυτα τα χωνεψα μεχρι να φτασω στο καραισκακηπρόσεξε μην ζαλιστεις και ξεράσεις αυτά που χλαπακιασες .....χαχαχα
αυτά δεν λείπουν αλλά είναι διαθέσιμα το πσκ ....και το ένα από αυτά είναι παχυτερο και μακρύτερο ανάμεσα στα κρεμαστά χαχαχααλλα 3 λειπουν για να εχεις και τα 7 κακα της μοιρας![]()
Ε ναι με το πατινι θες πολύ ώρα χαχαχαανε αυτα τα χωνεψα μεχρι να φτασω στο καραισκακη![]()
Δεν είμαστε γεροντοκόρες αν θέλεις να ξέρεις και .οι 3 έχουμε πολλές προτάσεις γάμου.........to trio gerontokores![]()
καλα οσον αφορα για τα μακρυα και τις υπολοιπες παπατζες τα εχω ξανακουσει απο πιο σκληρους αντρες απο εσενααυτά δεν λείπουν αλλά είναι διαθέσιμα το πσκ ....και το ένα από αυτά είναι παχυτερο και μακρύτερο ανάμεσα στα κρεμαστά χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι με το πατινι θες πολύ ώρα χαχαχα
τους γαμπρους δεν βλεπωΔεν είμαστε γεροντοκόρες αν θέλεις να ξέρεις και .οι 3 έχουμε πολλές προτάσεις γάμου.........![]()
Δεν θα ξεχασω σκηνικο ......τους γαμπρους δεν βλεπωμηπως τους κρυβεται στο υπογειο να μην γινει καμμια κλοπη
![]()
αμαρτια ειναιΔεν θα ξεχασω σκηνικο ......
Μου λεει σε ραντεβου πιτσιρικας (23) χρονων .......
Ελενα μου σε παντρευομαι εγω ......
Του λεω
Η μαμα σου ποσο χρονων ειναι ?
40 μου λεει
Αγορακι μου του λεω δεν γινετε η νυφη να ειναι μεγαλύτερη από την πεθερά......ΝΟΜΟΣ χαχαχαχαχα
Λύθηκε το μυστήριο. Απο τις πολλές προτάσεις δεν ξέρουν ποιόν να διαλέξουν και γιαυτό είναι ανύπαντρες...Δεν είμαστε γεροντοκόρες αν θέλεις να ξέρεις και .οι 3 έχουμε πολλές προτάσεις γάμου.........![]()
ααα πάλι είχες πιεί???Δεν θα ξεχασω σκηνικο ......
Του λεω
40 μου λεει
Αγορακι μου του λεω δεν γινετε η νυφη να ειναι μεγαλύτερη από την πεθερά......ΝΟΜΟΣ χαχαχαχαχα
Γιατί ρε παιδάκι μου τι μου λείπει τα ρουχαλάκια μου τα έχω την εμφάνισή μου την έχω τον καλό μου χαρακτήρα τον έχω και δέκα ρίζες ελιές σε ένα χωραφάκι τις έχω ....αμαρτια ειναιτου συστησες τουλαχιστον κανα καλο γιατρο να τον δει
η να τον παρω εγω κατευθειαν μαζι μου χωρις εισαγωγη
![]()
Κορίτσι της επαρχίας και να μην ξέρει να μαζεύει ελιές ???Ρίζες έχεις, να τις μαζεύεις ξέρεις ή θα το βαλεις να μαζεύει και ελιές... Γιατί εκτός απο τα ρούχα που θα τον βάλεις να αγοράσει για να αλλάξεις τα ρουχαλάκια, να μην ξέρει ο άμοιρος τι θα πάθει
στον κηπο φυτευεις μονο ντοματεςΚορίτσι της επαρχίας και να μην ξέρει να μαζεύει ελιές ???
Και ελιες μαζεύω και ντοματούλες φυτεύω..........![]()
ο καλος χαρακτηρας προκυπτει απο καπουΓιατί ρε παιδάκι μου τι μου λείπει τα ρουχαλάκια μου τα έχω την εμφάνισή μου την έχω τον καλό μου χαρακτήρα τον έχω και δέκα ρίζες ελιές σε ένα χωραφάκι τις έχω ....
Φυσικά και έχω συστατική επιστολή ρώτηστε την Αντριάνα και την Άννα 590.........ο καλος χαρακτηρας προκυπτει απο καπουεχεις συστατικη επιστολη
![]()
Μόνο τους άντρες μου άρεσε να τους ξεζουμιζω........στον κηπο φυτευεις μονο ντοματεςη πρωτα τους ξεζουμισεις και μετα τους κανεις λιπασμα για τα λουλουδια
![]()
Αυτές δεν μετράνε... Συστατική απο άντρα παθόντα έχεις???? Να μας πει πως πέρασε, τι πέρασε κλπ...Φυσικά και έχω συστατική επιστολή ρώτηστε την Αντριάνα και την Άννα 590.........![]()
Καλημέρα Έλενα.Αν ο γαμπρός ειναι μεγαλύτερος απο την πεθερά::::::::::Δεν θα ξεχασω σκηνικο ......
Του λεω
40 μου λεει
τοτε θα φαει καλα ο μπαγασαςΚαλημέρα Έλενα.Αν ο γαμπρός ειναι μεγαλύτερος απο την πεθερά::::::::::πραγματικότητα)
Σωστή.........τοτε θα φαει καλα ο μπαγασας
![]()
Αγαπη ......Καλημέρα Έλενα.Αν ο γαμπρός ειναι μεγαλύτερος απο την πεθερά::::::::::πραγματικότητα)