Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.740
......καλα αφου δεν θελεις δεν στο λεω !!!Έλενα μη μου πεις ότι θα κάνεις γιορτές στην Αθήνα;
......καλα αφου δεν θελεις δεν στο λεω !!!Έλενα μη μου πεις ότι θα κάνεις γιορτές στην Αθήνα;
Κρυο καιρος για 2 ή και παραπανω.Γεια σου αγάπη .....
Την τεταρτη θα ειμαι αθήνα ....
Έχει κρυο στο νησί σου ??
Εγώ στο δικό μου νησί εχει πάρα πολύ κρύο και βρέχει καταρρακτωδώς..........
Σημερα αρχισε το πολυ κρυοοο...μπρρρρρ...μπρρρρρ...!! Αα τεταρτη;;; μια χαρααα!!!! Θα βρισκομαι κ γω για κατι τελευταιες δουλιτσες...Γεια σου αγάπη .....
Την τεταρτη θα ειμαι αθήνα ....
Έχει κρυο στο νησί σου ??
Εγώ στο δικό μου νησί εχει πάρα πολύ κρύο και βρέχει καταρρακτωδώς..........
Με παρεξήγησες! Προφανώς εννοούσα ότι φανταζόμουν ότι θα κάνεις Χριστούγεννα με τους δικούς σου ανθρώπους. Για μένα είναι χαρά μεγάλη και ελπίζω να καταφέρω να σε ξαναδώ!......καλα αφου δεν θελεις δεν στο λεω !
Κάποια παιδιά μου είπαν στο Viber ότι στην Αθήνα έχει πάρα πολύ καλό καιρό και φοράνε κοντομάνικα εμείς εδώ έχουμε τουτουργιασει από το κρύο φοράμε τα παλτά μας .Σημερα αρχισε το πολυ κρυοοο...μπρρρρρ...μπρρρρρ...!! Αα τεταρτη;;; μια χαρααα!!!! Θα βρισκομαι κ γω για κατι τελευταιες δουλιτσες...
Νομιζεις. Σημερα χαλασε ο καιρος. Να ντυθεις καλα. Εχει κρυο.Κάποια παιδιά μου είπαν στο Viber ότι στην Αθήνα έχει πάρα πολύ καλό καιρό και φοράνε κοντομάνικα εμείς εδώ έχουμε τουτουργιασει από το κρύο φοράμε τα παλτά μας .
Θα χαρώ πάρα πολύ να σε δω!! Έχουμε πολλά να πούμε......![]()
Και παλι αριστη θα εισαι οπως παντα αλλωστε.Γοητεύτηκε από δάσκαλε δεν έχω χρόνο για διάβασμα από Τετάρτη όμως ξεκινάω πάλι τα ιδιαίτερα !
![]()
Μα και εσεις δικοι μου ανθρωποι εισαστε .......Με παρεξήγησες! Προφανώς εννοούσα ότι φανταζόμουν ότι θα κάνεις Χριστούγεννα με τους δικούς σου ανθρώπους. Για μένα είναι χαρά μεγάλη και ελπίζω να καταφέρω να σε ξαναδώ!![]()
Θα σε δω σιγουρα τοτε...!!! Με μεγαλη μου χαρα..!!!!Κάποια παιδιά μου είπαν στο Viber ότι στην Αθήνα έχει πάρα πολύ καλό καιρό και φοράνε κοντομάνικα εμείς εδώ έχουμε τουτουργιασει από το κρύο φοράμε τα παλτά μας .
Θα χαρώ πάρα πολύ να σε δω!! Έχουμε πολλά να πούμε......![]()
Παντα καλα να εισαι χαρουμενος όπως ακριβως σε γνωρισα ........Θα σε δω σιγουρα τοτε...!!! Με μεγαλη μου χαρα..!!!!![]()
Ποσοοο καλα με ξερεις!!!!Παντα καλα να εισαι χαρουμενος όπως ακριβως σε γνωρισα ........
Ένα παιδι γελαστό και αισιοδοξο !
Πάρα πολύ καλά !!Ποσοοο καλα με ξερεις!!!!![]()
το ψαρεμα παει συννεφοΠάρα πολύ καλά !!
Όσο καλά με ξέρεις και εσύ !!
Όνειρα γλυκά !!!...............![]()
δεν θα μας λυπηθει ο θεος ουτε την ημερα που γενηθηκε ο χριστοςΜα και εσεις δικοι μου ανθρωποι εισαστε .......
Δεν θελω να σας στερησω την παρεα μου ........![]()
Μόνο ένας ???το ψαρεμα παει συννεφοτι στο διαβολο καποιος γαμπρος θα σου κατσει νουνα
![]()
τοσες προτασεις μονο εσυ και η στρουμφιταΜόνο ένας ???
Έχω πολλές προτάσεις αγόρι μου!!!
Καλημεραααααα![]()
Η στρουμφίτα που ψάχνει τον παπαστρούμφ της........τοσες προτασεις μονο εσυ και η στρουμφιτα