Poutsoxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Like
- 866
- Πόντοι
- 81
ναι ένα μασερατι της matchbox και κανα μπισκότο από λιντλ....Τωρα η νουνα θα σου δωσει 2 δωρα. Ειδες σε βολεψα.
ναι ένα μασερατι της matchbox και κανα μπισκότο από λιντλ....Τωρα η νουνα θα σου δωσει 2 δωρα. Ειδες σε βολεψα.
Ο δικός μου ο τωρινός είναι φ16.....εγώ ήμουν πάντα Γάλλος στο μαχητικόΟ πτεραρχος τα ξέρει αυτά?
γιατί είναι και παλιός μιραζιερης!
μαχητικο ι5Ο δικός μου ο τωρινός είναι φ16.....εγώ ήμουν πάντα Γάλλος στο μαχητικό
παιζανε προχθες τις κουμπαρες και βγαζανε σεμνοτυφες φωτογραφιες οπως αρμοζει σε θεοσεβουμενες κορασιδεςΔεύτερη φορά άργησα να μπω και νάσου η προχό φωτογραφία.
Εκπληκτική...
Είδες ο νέος φωτογράφος ή οι παρενέσεις των φιλενάδων!!!!!!
Αύριο θα έχει φωτό με ζιβάγκο και παντελόνι να ισοφαρίσει την κατάσταση
Σωστοςςςςς!
Γλυκια Ελενα εισαι το πιο αισθησιακο ατομο που εχω γνωρισει.Με διαφορα η ομορφοτερη φωτογραφια που εχεις ανεβασει!!!!
Κοίτα. Εκανε το μπάσιμο η Αννα και ζήλεψε η δικιά μας. Σου λέει τέτοιες φωτό η Αννα και εγώ σεμνά????παιζανε προχθες τις κουμπαρες και βγαζανε σεμνοτυφες φωτογραφιες οπως αρμοζει σε θεοσεβουμενες κορασιδες![]()
εγω παντως την εχω ετοιμη την τιμωριαΚοίτα. Εκανε το μπάσιμο η Αννα και ζήλεψε η δικιά μας. Σου λέει τέτοιες φωτό η Αννα και εγώ σεμνά????
Να σε δω πως θα το κάνεις. Τιμωρία σε εικόνισμα πως γίνεται???εγω παντως την εχω ετοιμη την τιμωριαβουρδουλιες τουλαχιστον 2-3
![]()
κατηφοριζω στο μπιλ μπαινω στην ρεσεψιον παιρνω δωματιο απο την κρυοκωλη και αρχιζει το ματςΝα σε δω πως θα το κάνεις. Τιμωρία σε εικόνισμα πως γίνεται???
και θα χαλάσεις το δίχτυ???κατηφοριζω στο μπιλ μπαινω στην ρεσεψιον παιρνω δωματιο απο την κρυοκωλη και αρχιζει το ματς
αυτες οι τιμωριες την αρεσουνκαι θα χαλάσεις το δίχτυ???
Χαλάλι σου
πρόσεχε μην φοβηθεί την τιμωρία και δεν έρθει, γιατί προβλέπεται σκληρή
Ωραία , περιμένουμε εντιπώσεις ... Με το καλόαυτες οι τιμωριες την αρεσουντο δυχτι δεν θα το σκισω
θα παω για ψαρεμα με τον δον κορλεονε
![]()
Η 25χρονη μικρά ξεσάλωσε.... Δεν έχει ξανακάνει τέτοια.....
τα σεντονια κανει πωληση τηλεμαρκετινγκΗ 25χρονη μικρά ξεσάλωσε.... Δεν έχει ξανακάνει τέτοια.....
Θέλει να μας πει κάτι????
Δηλαδή με ένα σετ σεντόνια σου έρχεται δώρο η 25χρονη???τα σεντονια κανει πωληση τηλεμαρκετινγκμα δεν πιανεται τιποτα
![]()
Δηλαδή με ένα σετ σεντόνια σου έρχεται δώρο η 25χρονη???
Σε τι χρώματα βγαίνει?????
Αν πάρεις 2 σετ, σου έρχεται και η Αννα