πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.243
- Πόντοι
- 12.056
τελεια και παυλα νουνα εισαι καυλα
τελεια και παυλα νουνα εισαι καυλα
φιλε μαφιοζε διχτυα εχουμε παμε για ψαρεμακαλημέρα στην τοπ ΚΑΒΛΑ!
Καλημέρα γλυκό μου βαφτιστήρι!!τελεια και παυλα νουνα εισαι καυλα
αυτα τα δωρακια να μας κανεις και δεν πανε στο διαολο οι σοκολατες και τα αυτοκινηταΚαλημέρα γλυκό μου βαφτιστήρι!!
Μέρες γιορτινές που έρχονται να σας κάνω δωράκι και καμιά φωτό !!
Η φώτο είναι για να σας φτιάξω τη μέρα.......αυτο θα πειιιι καλημεραααα
κατι τετοια κανεις νουνα και προβλεπω να πνιξεις πολυ πονο σημερα στο μπιλοπριβεΗ φώτο είναι για να σας φτιάξω τη μέρα.......
Καλημερα αγόρι ..........
Ναι κούκλα μου θυμάμαιΗ φώτο είναι για να σας φτιάξω τη μέρα.......
Καλημερα αγόρι ..........
μετα θα εχουμε μια αθηνα λαμπερη και κατασπρηΝαι κούκλα μου θυμάμαι
Βγάλτε κ με την μπουμπού μια φώτο να πέσει το σύστημα χαχαχ
Ε να δούμε μια άσπρη μέραμετα θα εχουμε μια αθηνα λαμπερη και κατασπρη
Έπαιξες δυναταααααΠολυ καλημερα με λουλουδια και σοκολατακια κουβερτουρα με λικερ
Είμαι γιατρός πηγαίνω κάθε μέρα στο μπιλοπριβέ και θεραπεύω τους ανθρώπους.........κατι τετοια κανεις νουνα και προβλεπω να πνιξεις πολυ πονο σημερα στο μπιλοπριβε
Καλημέρα γλυκέ μου !!!Πολυ καλημερα με λουλουδια και σοκολατακια κουβερτουρα με λικερ
για μια κατασπρη και λαμπερη πρωτευουσα υποψηφιος δημαρχος ελενα 110Ε να δούμε μια άσπρη μέρα
Σε αυτή την τσιμεντουπολη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έπαιξες δυνατααααα
Καλημερα κοριτσακι.
δασκαλε κανονικα πρεπει να την βαλεις οχι αριστα μονο αλλα υποτροφια με ολα πληρωμεναΚαλημερα κοριτσακι.
Εγραψες παλι...κουκλαρα.
Καλημερα αγοράκι μου όμορφο !!Καλημερα κοριτσακι.
Εγραψες παλι...κουκλαρα.
Σε λίγες μέρες φεύγω απο την Αθήνα να δούμε ποιος θα σας γράφει ποιηματακια και λουλουδάκια ???δασκαλε κανονικα πρεπει να την βαλεις οχι αριστα μονο αλλα υποτροφια με ολα πληρωμενα
θα τους βαλω ολους σε ταξη θα κυρηξω ειδικο πειρατικο νομο καπεταν ελεναΣε λίγες μέρες φεύγω απο την Αθήνα να δούμε ποιος θα σας γράφει ποιηματακια και λουλουδάκια ???
Να είσαστε φρόνιμα αγόρια όσο λείπω...........
Okay το δέχομαι !!!θα τους βαλω ολους σε ταξη θα κυρηξω ειδικο πειρατικο νομο καπεταν ελενα