milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 481
Γυναικάρα μου!!!
Χαλαρή και άνετη!
Μιλάμε για άλμα... Τέτοια φωτό δεν έχει ξαναβγεί.
από το lidl παρτου να σου ρθουν φθηνά.....μας τα πρηξε χαχαχα
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η!!!!
καλά η φωνή είναι για μένα η πιο αισθησιακή φωνή ever!!!Απ' ότι διαπίστωσα χτες έχει ωριμάσει σαν το καλό κρασί
Έχει κάτι που δεν φαίνεται από τις φωτό σ εμένα τουλάχιστον μ αρέσει πολύ η φωνή της
Αγάπη μόνο η φωνή ???καλά η φωνή είναι για μένα η πιο αισθησιακή φωνή ever!!!
Οριστε η απαντηση...Αγάπη μόνο η φωνή ???
......εγω που νόμιζα οτι έχω κι αλλα ωραια πάνω μου !!!
Ούτε σχίσε με ούτε γαμησε με αν καταλάβει τι σου αρέσει είσαι μέσα της και σου λέει στ αυτι αυτά που σε φτιάχνουνκαλά η φωνή είναι για μένα η πιο αισθησιακή φωνή ever!!!
Ωωωωω !!!Οριστε η απαντηση...
λοιπόν να διευκρινησω:Αγάπη μόνο η φωνή ???
Για 60αρα έχεις φωνή απ' το τηλέφωνο πάντως για όσους σου έχουν μηλισει 25αρας και πιο κάτω ισωςΑγάπη μόνο η φωνή ???
Όλοι μας έχουμε μία φαντασίωση !!Ούτε σχίσε με ούτε γαμησε με αν καταλάβει τι σου αρέσει είσαι μέσα της και σου λέει στ αυτι αυτά που σε φτιάχνουν
Ρε Μπιλ , εδω εβγαλε τη φωτογραφια του μηνα για το μπου , και εσυ μονο τη φωνη ?Αγάπη μόνο η φωνή ???
Σε ευχαριστω ΜΠΙΛ !!λοιπόν να διευκρινησω:
1.Η φωνή είναι η πιο αισθησιακή φωνή ever
2.Για όλα τα υπόλοιπα, που είναι
οντως πάρα πολύ ωραία, αισθησιακά, προκλητικά και sexy ,θα χρειαστούν αρκετές σελίδες να τα απαριθμήσω!
γύρω στις 165 ,όσα και τα εκατοστά του ύψους σου!!
οπότε θα προτιμήσω να στα πω από κοντά για να τα εμπεδωσεις!!!
Ειπα την αποψη μου για τη φωνή συμφωνοντας με τον mark,για τη φώτο σχολίασα πιο πάνω μονολεκτικά,αν τα αναλύσω όλα ένα,ένα χρειάζομαι πολλές σελίδες όπως είπα προηγούμενα!Ρε Μπιλ , εδω εβγαλε τη φωτογραφια του μηνα για το μπου , και εσυ μονο τη φωνη ?
Εσύ γιατι ξενυχτάς τα βράδια ??Ρε Μπιλ , εδω εβγαλε τη φωτογραφια του μηνα για το μπου , και εσυ μονο τη φωνη ?