gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
Η αλήθεια είναι δεν έχει καφέ μέσα το ποτήρι...Τετοια ώρα καφε ??
Η αλήθεια είναι δεν έχει καφέ μέσα το ποτήρι...Τετοια ώρα καφε ??
Μπορεί να είναι χαμομήλι για ηρεμία ή καμία μαλωτήρα!!!Τετοια ώρα καφε ??
Τέτοια ώρα δεν είναι για καφεδάκι αλλά για ουισκάκι......Η αλήθεια είναι δεν έχει καφέ μέσα το ποτήρι...
Δεν θα το πιστέψεις αλλά μαστίχα...Τέτοια ώρα δεν είναι για καφεδάκι αλλά για ουισκάκι......
Το λικέρ μαστίχα είναι μεγάλη μου αδυναμια .......Δεν θα το πιστέψεις αλλά μαστίχα...
Αξιοπιστα πάντα
Υγεία σε όλο τον κόσμο.... Ακόμα και στους αξιόπιστουςΤο λικέρ μαστίχα είναι μεγάλη μου αδυναμια .......
Τι μου θυμησες τωρα ....
Στην υγεια,σου ....
Αξιοπιστα ......χα χα χα,χα χα
Μόνο υγεία και θα έρθουν τα καλύτερα .........Υγεία σε όλο τον κόσμο.... Ακόμα και στους αξιόπιστους
Ετσι!!!!Μόνο υγεία και θα έρθουν τα καλύτερα .........
Μέρες που ερχονται μονο χαρα να φέρει σε όλο τον κόσμο ...
Το ίδιο είναι αλλά χωρίς φωςΔύσκολο πράγμα η νύχτα φέρνει στο μυαλό όσα αποφεύγει η μέρα!!
Καλό ξημέρωμα
Σωστο κι αυτο αλλα ομορφαινει και τις παπατζες της ημεραςΔύσκολο πράγμα η νύχτα φέρνει στο μυαλό όσα αποφεύγει η μέρα!!
Καλό ξημέρωμα
τι σουπερ μαρκετ να εχει εκει,κοπελαρα μου εκει ειναι το Μπρονξ της Αθηνας,χαρα στο κουραγιο και στο θαρρος σας που κυκλοφορειτε εκει.Δυστυχώς έξω από το μπιλ δεν έχει σούπερ μάρκετ.......χα χα χα χα
Ποτε κοιμασε εσυ?Σωστο κι αυτο αλλα ομορφαινει και τις παπατζες της ημερας
Καλημέρα !!!Ποτε κοιμασε εσυ?
Καλημέρα δάσκαλε !!Καλημερα στο πιο γλυκο κοριτσακι.
Να εχεις μια πανεμορφη Κυριακη ευχομαι.
Πολυ καλα το θυμαμαι. Τωρα μαλλον πρεπει να κανουμε υπομονη. Θα εχει συχνα τετοιες μερες.Καλημέρα δάσκαλε !!
Βροχερή μέρα σημέρα και αν θυμάσε καλά δεν μου αρέσει καθόλου ......
Προτιμώ τον ήλιο ...........
Και εγώ εκεί που μεγάλωσα κάνει πολύ βαρύ χειμώνα για αυτό την λατρεύω την Αθήνα τουλάχιστον δεν έχει υγρασία..........Πολυ καλα το θυμαμαι. Τωρα μαλλον πρεπει να κανουμε υπομονη. Θα εχει συχνα τετοιες μερες.
Μεγαλωσα με τετοιον καιρο και σε καταλαβαινω.
Και εγώ εκεί που μεγάλωσα κάνει πολύ βαρύ χειμώνα για αυτό την λατρεύω την Αθήνα τουλάχιστον δεν έχει υγρασία..........
Έχει ένα καλό η αθήνα όσο κρύο και να κάνει όσο και να βρέχει κάποια στιγμή θα βγει ο ήλιος.......
Σήμερα δεν νομίζω να λάμπω είχα βγει εχθές με φίλες με παρέσυραν τα καλά κορίτσια και εχω τρομερό πονοκέφαλο.......χα χα χα χα χαΜαλλον επειδη σου αρεσει ο ηλιος λαμπεις ολοκληρη παντα.