Η Έλενα είναι μια πολύ γλυκιά γυναίκα, με όμορφο αληθινό σώμα, άκρως θηλυκό και ανέλπιστα (!!) σφιχτό.
"Και που να έβλεπες πως ήταν στα 20!" μου λέει. Well, δεν ξέρω πως ήταν στα 20, αλλά φαντάζομαι ότι θα πρεπε να 'μαι Κουταλιανός και άνω για να το πασπατέψω τότε.. Έχει μεγάλες ρώγες, ωραία πόδια, ανοιχτή λεκάνη και καμπύλες να κάνεις surfing επάνω τους! Όπως είπα το σώμα της είναι άκρως θηλυκό! Δεν είναι σώμα μοντέλου, αλλά όπως της είπα κι από κοντά, οι άντρες μεταξύ μας σπάνια μιλάμε για τη Τζίτζι Χαντίντ (εγώ βασικά δεν ξέρω καν ποια είναι η Τζίτζι και ποια η Μπέλλα -τόσο πολύ με ενδιαφέρουν). Στα της προσωπικότητας τώρα, η Έλενα είναι μια αθεράπευτα ρομαντική κοπέλα -να φανταστείτε το σεξ το λέει έρωτα! Και θα επιμένει να το λέει έτσι ακόμα κι αν της κολλήσεις πιστόλι στον κρόταφο. Είναι πολύ ερωτική και ευγενική, και γενικά έχει χαρακτήρα-διαμαντόπετρα. Αλήθεια είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα. Εννοείται ότι τσεκάρει τα βασικά (καθαρή, περιποιημένη κλπ), ενώ παίρνει και το μπόνους της πολύ σέξυ φωνής!