Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.402
Ενημέρωσέ με έγκαιρα ποια μέρα θα πάρω το χρυσό μετάλλιο για να φορέσω το πιο όμορφο φόρεμα μου να είμαι έτοιμη για την απονομή!!ετοιμασου να παρεις χρυσο μεταλλιο
Ενημέρωσέ με έγκαιρα ποια μέρα θα πάρω το χρυσό μετάλλιο για να φορέσω το πιο όμορφο φόρεμα μου να είμαι έτοιμη για την απονομή!!ετοιμασου να παρεις χρυσο μεταλλιο
να σηκωσεις και την σημαια θα εισαι σημαιφορος της αποστοληςΕνημέρωσέ με έγκαιρα ποια μέρα θα πάρω το χρυσό μετάλλιο για να φορέσω το πιο όμορφο φόρεμα μου να είμαι έτοιμη για την απονομή!!
στην εκκίνηση ησουν υποψηφιος μετα εγινες αστραχαν πεσαν τα μεγαλα ατιαγαμοι - παρτουζες τι γινεται εδω μωρε ???? ελενη τι ειναι αυτα????????
μουλαρι ο αστραχαν χαχαχαχαστην εκκίνηση ησουν υποψηφιος μετα εγινες αστραχαν πεσαν τα μεγαλα ατια
..ακόμα δεν σε έκλεψα κ κανονίζεις παρτουζιτσες....δεν κάνουμε δουλειά έτσι...Ψόφαω για παρτούζίτσες και για σασπένς είναι καλύτερη μου!!
Κοίταξε να δεις είμαι ένα κορίτσι ολο φωτιά μου αρέσει πολύ η δράση ...
Εσένα ήταν να παντρευτώ το πρωί αλλά εσύ δεν εμφανίστηκες Οπότε χωρίσαμε πριν καν να βρεθούμε στην εκκλησία!!γαμοι - παρτουζες τι γινεται εδω μωρε ???? ελενη τι ειναι αυτα????????
Μα και εσύ αργείς να με κλέψεις Τι περιμένεις τα Χριστούγεννα???..ακόμα δεν σε έκλεψα κ κανονίζεις παρτουζιτσες....δεν κάνουμε δουλειά έτσι...
θα σε παει εκπληξη στην μητερα του και μετα απο την χαρα της σας εχει κλεισει σουιτα με θεα το φεγγαρι και τα αστεριαΜα και εσύ αργείς να με κλέψεις Τι περιμένεις τα Χριστούγεννα???
Διοργανώνω πάρτοζίτσες για να περάσει η ώρα μου πριν σε παντρευτώ και μετά αφοσιωθω ολοκληρωτικά στο γάμο μας...
Ξέρω να σηκώνω σημαίες σε αυτό πιστεύω ειμαι πολύ καλή!!!να σηκωσεις και την σημαια θα εισαι σημαιφορος της αποστολης
χωρις ανασα και σε σταση προσοχηΞέρω να σηκώνω σημαίες σε αυτό πιστεύω ειμαι πολύ καλή!!!
Γιατί να μη χαρεί η μητέρα του τι μου λείπει??θα σε παει εκπληξη στην μητερα του και μετα απο την χαρα της σας εχει κλεισει σουιτα με θεα το φεγγαρι και τα αστερια
Εσένα ήταν να παντρευτώ το πρωί αλλά εσύ δεν εμφανίστηκες Οπότε χωρίσαμε πριν καν να βρεθούμε στην εκκλησία!!
αυτο δεν διορθωνεται με τιποτα ο κατασκευαστης με το που σε δημιουργησε τον εριξαν στην πυρα σαν την ζα ντ αρκΓιατί να μη χαρεί η μητέρα του τι μου λείπει??
Τα ρουχαλάκια μου τα έχω τα Καλλυντικά μου τα έχω νοικοκυρούλα είμαι λίγο γλώσσου όλα αυτο εντάξει διορθώνεται!!!
Βάλε και εσύ υποψηφιότητα και βλέπουμε στο τέλος ο καλύτερος θα κερδίσει!!Για γάμους ακούω βάζω κι εγώ υποψηφιότητα για γαμπρός!
Συγνώμη παραλίγο σύζυγε μου αν σε πλήγωσα!!
αχ αχ αχ και ενα βαχ!!! χαχααχαχαΣυγνώμη παραλίγο σύζυγε μου αν σε πλήγωσα!!
Χα χα χα χα χα χα
και μουσακά φτιάχνει, και πορτοκαλόπιττα φτιάχνει.... Διπλάσιος θα γίνει ο κανακάρης τηςΓιατί να μη χαρεί η μητέρα του τι μου λείπει??
Τα ρουχαλάκια μου τα έχω τα Καλλυντικά μου τα έχω νοικοκυρούλα είμαι λίγο γλώσσου όλα αυτο εντάξει διορθώνεται!!!
Συγνώμη παραλίγο σύζυγε μου αν σε πλήγωσα!!
Χα χα χα χα χα χα
αχ αχ αχ και ενα βαχ!!! χαχααχαχα