πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.089
- Πόντοι
- 12.056
Αγόρια μου γλυκά κάνω ειδική διατροφή και γυμναστική για να είμαι έτοιμη για την ολόγυμνη φώτο!
Αγόρια μου γλυκά κάνω ειδική διατροφή και γυμναστική για να είμαι έτοιμη για την ολόγυμνη φώτο!
Δεν νομίζω να χρειάζεσαι ούτε διατροφή, ούτε γυμναστική, απλά ρίξε σύρμα να έχουμε τα υπογλώσσια προχειρα!!!Αγόρια μου γλυκά κάνω ειδική διατροφή και γυμναστική για να είμαι έτοιμη για την ολόγυμνη φώτο!
Δεν νομίζω να χρειάζεσαι ούτε διατροφή, ούτε γυμναστική, απλά ρίξε σύρμα να έχουμε τα υπογλώσσια προχειρα!!!
Ε ,σαν γυναίκα πρέπει να ακούσει το αίτημα μιας γυναίκας!!!ειχες γραψει λαθος ελπιζω εσενα να σε ακουσει τουλαχιστον
κοιτα να με δεις που θα με κανει στα 50 εφυγες πολυ να αφησω μουσι και να το ξουρισω οταν θα βαλει φωτο με βλεπω βεβαια μετα σαν τον παπαφλεσσαΔεν νομίζω να χρειάζεσαι ούτε διατροφή, ούτε γυμναστική, απλά ρίξε σύρμα να έχουμε τα υπογλώσσια προχειρα!!!
Αγαπητέ κύριε πολύ θα ήθελα να κάνω γυμναστική κάποια στιγμή μαζί σαςΔεν νομίζω να χρειάζεσαι ούτε διατροφή, ούτε γυμναστική, απλά ρίξε σύρμα να έχουμε τα υπογλώσσια προχειρα!!!
Αν είμαι κυρία,έχετε πρόβλημα????Αγαπητέ κύριε πολύ θα ήθελα να κάνω γυμναστική κάποια στιγμή μαζί σας
kaλυτερα βρηκε και διδυμο για παρτουζαΑν είμαι κυρία,έχετε πρόβλημα????
Έχω δει ότι απευθύνετε καλημερες σε αγόρια και κορίτσια!
Δεν νομίζω, δεν μου αρέσει το αντρικό φύλο!!!kaλυτερα βρηκε και διδυμο για παρτουζα
ΚαλημέραΑγόρια μου γλυκά κάνω ειδική διατροφή και γυμναστική για να είμαι έτοιμη για την ολόγυμνη φώτο!
ειπες γυναικα οτι εισαι.. συγνωμη γραψε λαθοςΔεν νομίζω, δεν μου αρέσει το αντρικό φύλο!!!
Όχι καρδούλα μου δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως .... ίσα-ίσα με χαροποιεί ιδιαίτεραΑν είμαι κυρία,έχετε πρόβλημα????
Έχω δει ότι απευθύνετε καλημερες σε αγόρια και κορίτσια!
αντε λοιπον να δουμε φως ημερας !!!Όχι καρδούλα μου δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως .... ίσα-ίσα με χαροποιεί ιδιαίτερα
καλημερα ηρθα πρωτος εδω και δικαιωματικα θα με φιλοξενησεις στο ιδιο τραπεζι οποτε ξερεις καφε κρουασανακια και κουσκουσαριοΘετική σκέψη είναι να είσαι
μέσα σε ένα τούνελ και στο βάθος να βλέπεις μια αχτίδα φωτός !!!
Καλημέρα
Καλημέρα .....καλημερα ηρθα πρωτος εδω και δικαιωματικα θα με φιλοξενησεις στο ιδιο τραπεζι οποτε ξερεις καφε κρουασανακια και κουσκουσαριο
Καλημέρα γλυκέ μου !!!Καλημέρα Ελενάκι!!
μωρε εγω πινω και καφε χωρις καφε και για γλυκο εχω εσενα στο τραπεζιΚαλημέρα .....
Δεν είπαμε προσέχουμε την διατροφη μας ???
Μόνο καφέ σκέτο χωρίς ζάχαρη !!