Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.214
Συμφωνω !ειναι θεμα γουστου και προσωπικης επιλογης του καθενος
Συμφωνω !ειναι θεμα γουστου και προσωπικης επιλογης του καθενος
Μα αφού είμαι ντροπαλό κορίτσι !!βαλε μια φωτογραφια με τα απολυτως απαραιτητα και θα σου πω
ΥΓ. γυμνη ετσι
καλα θα ερθω νεα σε γδυσω εγω αφου ντρεπεσαιΜα αφού είμαι ντροπαλό κορίτσι !!
Και μετά θα κανουμε ζουζουνιες !!καλα θα ερθω νεα σε γδυσω εγω αφου ντρεπεσαι
Οι γυναίκες που εκπέμπουν θηλυκότητα,ανεξαρτήτως σωματοτυπου!Τελικά σας αρέσουν οι αδύνατες γυναίκες ή οι γυναίκες με καμπύλες???
χαχαχα ηρθε ο Καποδιστριας και την απελυσε απο το Mega...μαγκα μου, η Κορομηλα πρεπει να εχει βγει στην συνταξη (αν δν εχει αποδημησει κιολας ξερω'γω )!!!
Εχεις μεινει καμμια 20ετια πισω κ καρφωνεσαι....
φιλε μου εγω επειδη εχω ευαισθητα δοντια φοβαμαι μην μου σπασει κανα κοκαλο καποιο δοντι οποτε προτιμω λιγο κρεατακι να μην ειμαστε ολο νηστειαΟι γυναίκες που εκπέμπουν θηλυκότητα,ανεξαρτήτως σωματοτυπου!
Μαζί σου!φιλε μου εγω επειδη εχω ευαισθητα δοντια φοβαμαι μην μου σπασει κανα κοκαλο καποιο δοντι οποτε προτιμω λιγο κρεατακι να μην ειμαστε ολο νηστεια
Έλα μην ντρέπεσαι...χαχαΜα αφού είμαι ντροπαλό κορίτσι !!
Μα βοηθήστε με και εσείς λίγο!!Έλα μην ντρέπεσαι...χαχα
Βαλε μια φωτό να φύγουν οι ντροπες...Μα βοηθήστε με και εσείς λίγο!!
Να μην είμαι ντροπαλούλα !!
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Κάθε μέρα βαζω φωτόΒαλε μια φωτό να φύγουν οι ντροπες...
Τετοιες θελουμε για αυτο σε λατρευουμε.Κάθε μέρα βαζω φωτό
ΝΤΥΜΕΝΗ .....χα χαχαχαχαχαχα
Σεβαστή η επιθυμία σας η μόνη λέξη που δεν κατάλαβα στα γραφόμενά σας είναι η λέξη (κακίες)Αρχισαν οι κακιες γλυκεια κυρια !!! εμεις δεν θελουμε χιλιοστα αλλα ολοκληρο το γυμνο κορμι σας για να τρελαθουμε !!!! Κακομαθημενοι στην αγκαλια σας ομως !!!
Και γυμνή θέλουμε...Κάθε μέρα βαζω φωτό
Προτιμω απο κοντα παρα φωτογραφια. Απλα η φωτογραφια δημιουργει την ελξη για περισσοτερες....τρελιτσες.Κάθε μέρα βαζω φωτό
Έλα άλλο μην αργείς!!Προτιμω απο κοντα παρα φωτογραφια. Απλα η φωτογραφια δημιουργει την ελξη για περισσοτερες....τρελιτσες.