Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ποιητής δεν υπάρχει μόνο εγώ
είμαι η ποήτρια του σαιτ ...............❤
Γιατί σε λένε Έλενα110;
Μπας κ είσαι 110 ετών;
Ποιητής δεν υπάρχει μόνο εγώ
είμαι η ποήτρια του σαιτ ...............❤
Άααααα .....εσύ είσαι πολύ έξυπνος βουλωμένο γράμμα διαβάζεις !!Γιατί σε λένε Έλενα110;
Μπας κ είσαι 110 ετών;
ας συνεχισω τον καφε μουΔεν ήσουν απόλυτα σαφής αλλά okay το δέχομαι !!!
...ας συνεχίσω τα ραντεβού μουας συνεχισω τον καφε μου
...μιλαω για πολυ αρχη, οταν εφημεριδα ερχοταν απο βουλγαρο-ρουμανο-κατι (τα γυφτικα ομως, οχι τα καλα) μεχρι φιλλιπινα και αγιο δομινικο! Μετα αρχισε η κυκλοφορια των VIP σε ευρεια κλιμακαμα εφημεριδες και αγγελιες υπηρχαν οταν ανοιξε το ανατολικο μπλοκ και σ αυτο αναφερομουνα
Άααααα .....εσύ είσαι πολύ έξυπνος βουλωμένο γράμμα διαβάζεις !!
109 ειμαι του χρονου θα γίνω 110 !!
...ας συνεχίσω τα ραντεβού μου
...ειχα πετυχει κ εγω μερικα καλα τετοια, αλλα σε εμενα (γαμω την τυχη μου, γαμω) αυτα ηταν οι εξαιρεσεις! Ο κανονας ηταν τα παραπανωεγω παντως θυμαμαι αδερφε το 1995-1996 κατι θεικα μωρακια Πολωνεζες και Ρωσιδες που κανανε ραντεβου με 10.000 δρχ τοτε (30 ευρω σημερινα) και ηταν μπουκια και συγχωριο.Αλησμονητες εποχες !
αληθεια πως προεκυψε αυτο το...110?Άααααα .....εσύ είσαι πολύ έξυπνος βουλωμένο γράμμα διαβάζεις !!
109 ειμαι του χρονου θα γίνω 110 !!
Καλησπέρα.Καλησπέρα !!!......
Πού είναι ο Τάσος και χάθηκε πάλι ίσως ερωτεύτηκε καμία όμορφη κοπελίτσα και είναι σε κάποιο νησί!
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά εγώ θα σου ευχηθώ ένα όμορφο βράδυ με γλυκά όνειρα !!!Καλησπέρα.
Δεν ξέρω που είναι ο Τάσος... Εγώ εδώ είμαι και σου ε΄υχομαι ένα όμορφο και γλυκό απόγευμα....
Πόσο αλήθεια και πόσο στενάχωρο να πρέπει είτε να χάσεις κάτι είτε να σου συμβεί κάτι για να εκτιμήσεις. Βέβαια νομίζω είναι αναπόφευκτο κομμάτι της εξέλιξης μας.Χρειάζεται η λύπη για να εκτιμήσεις την ευτυχία.
Ο θόρυβος για να εκτιμήσεις την ησυχία.
Η απουσία για να καταλάβεις την αξία της παρουσίας κάποιου.
Έτσι μαθαίνεις να εκτιμάς το καθετί χωρίς να ζητάς τίποτα παραπάνω.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Το πεπρωμενων φυγη αδυνατον !!!!! ΝΟΜΟΣ .Χρειάζεται η λύπη για να εκτιμήσεις την ευτυχία.
Ο θόρυβος για να εκτιμήσεις την ησυχία.
Η απουσία για να καταλάβεις την αξία της παρουσίας κάποιου.
Έτσι μαθαίνεις να εκτιμάς το καθετί χωρίς να ζητάς τίποτα παραπάνω.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Όλα είναι μέσα στη ζωή γι ' αυτό πρέπει να χαιρόμαστε την καθε στιγμη το ........ παρόνΠόσο αλήθεια και πόσο στενάχωρο να πρέπει είτε να χάσεις κάτι είτε να σου συμβεί κάτι για να εκτιμήσεις. Βέβαια νομίζω είναι αναπόφευκτο κομμάτι της εξέλιξης μας.
Την ειμαρμένην ουδ 'αν είς εκφύγοιΤο πεπρωμενων φυγη αδυνατον !!!!! ΝΟΜΟΣ .