Vagra7
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2022
- Like
- 235
- Πόντοι
- 1
πως επικοινωνούμε μαζί σου;Αν μου βγει η φήμη της παραπονιάρα σας άστα να πάνε
πως επικοινωνούμε μαζί σου;Αν μου βγει η φήμη της παραπονιάρα σας άστα να πάνε
Καιρό είχες να ανεβάσεις πιο σεξυ φωτογραφία!!!
Ωραία τα ποιήματα σου αλλά θέλουμε και φωτογραφίες!!!Έχεις απόλυτο δίκιο μάλλον καλύτερα να γράφω ποιήματα παρά να βγάζω φωτογραφίες χαχαχα
Σού έχει βγεί ή φήμη ως προς τόν καλό σου χαρακτήρα σάν άνθρωπος καί έως προς από τίς καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο, καί αυτά είναι λεγόμενα από συναδέλφους σού κοπέλες, τυχαίο αυτό ? Δεν νομίζωΑν μου βγει η φήμη της παραπονιάρα σας άστα να πάνε
Καλησπέρα πιθανόν να σε έχω μπλοκάρει αν και δεν ξέρω ποιος είσαι.. ...Καλησπέρα Έλενα ,δεν μπορώ να στείλω μύνημα .Πως επικοινωνώ μαζί σου?
Μάλιστα!Καλησπέρα πιθανόν να σε έχω μπλοκάρει αν και δεν ξέρω ποιος είσαι.. ...
Τώρα τελευταία κάνω πολλούς αποκλεισμούς το κάνω συνήθως όταν ένα μήνυμα δεν είναι σοβαρό
( χωρίς να θέλω να σε προσβάλω Έφερα ένα παράδειγμα)
Πές και καμιά άλλη λέξη .......Μάλιστα!
Εδω που τα λεμε το εχεις και λιγο !!! αλλα δεν σταματα να ειναι και ερεθιστικο !!!!! φιλιαΑν μου βγει η φήμη της παραπονιάρα σας άστα να πάνε
Για να μπορεις να στειλεις ΠΜ σε αλλο μελος πρεπει να εχεις αναρτησει πανω απο καποιο αριθμο μυνηματων στο φορουμ, δε θυμαμαι ποσα ακριβως, νομιζω 10.Καλησπέρα Έλενα ,δεν μπορώ να στείλω μύνημα .Πως επικοινωνώ μαζί σου?
Αστιλαμ , ανάποδαΠές και καμιά άλλη λέξη .......
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Για να μπορεις να στειλεις ΠΜ σε αλλο μελος πρεπει να εχεις αναρτησει πανω απο καποιο αριθμο μυνηματων στο φορουμ, δε θυμαμαι ποσα ακριβως, νομιζω 10.
Όχι δεν με προσβάλλεις.Καλησπέρα πιθανόν να σε έχω μπλοκάρει αν και δεν ξέρω ποιος είσαι.. ...
Τώρα τελευταία κάνω πολλούς αποκλεισμούς το κάνω συνήθως όταν ένα μήνυμα δεν είναι σοβαρό
( χωρίς να θέλω να σε προσβάλω Έφερα ένα παράδειγμα)
Καλησπέρα και καλή εβδομάδαελενα καλη εβδομαδα να εχεις
...και καλη σας διασκεδαση!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα
......και καλή καρδια...και καλη σας διασκεδαση!
...και καλα κρασια!......και καλή καρδια
ΦιλάκιαΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα
Φιλακια στα χειλάκιαΦιλάκια
......και καλά παιδια...και καλα κρασια!