Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.284
Καλημέρα Πάντα πρωινή Άλλωστε το έχω αναφέρει και πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο ύπνος δεν είναι το φόρτε μου!!Πρωινή πρωινή
Καλημερουδια
Καλημέρα Πάντα πρωινή Άλλωστε το έχω αναφέρει και πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο ύπνος δεν είναι το φόρτε μου!!Πρωινή πρωινή
Καλημερουδια
Καλημέρα αγόρι μου όμορφο .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ λουλούδι μου!
Μην του δινεις σημασια μαλλον για τον εαυτο του θα μιλαειο @Errikos77 είναι ο κάθε πικραμένος ?
Μάλιστα... Η αγαπουλίαση σου έχει χτυπήσει κόκκινο τυχάρπαστε΅.
ειπε η σεξυ καβαφης ... καλημερα κουκλα μ
Καλημέρα κούκλε μου !!!ειπε η σεξυ καβαφης ... καλημερα κουκλα μ
Ναι,είμαι ποιητής εκ του πρόχειρου!Μην του δινεις σημασια μαλλον για τον εαυτο του θα μιλαει
Θα καυλωνει με ποιηση αυτος !!!!
Που χει την μορφή του χηρου????....ή του χοίρου????.....χαχαχα πλάκα κάνω ΜπιλΝαι,είμαι ποιητής εκ του πρόχειρου!
Γενικά είμαι ήσυχη ...........❤Τι γίνεται κορίτσι??? Ησυχία!!!!!!!!!!
Φύγαμε, ετοιμαζόμαστε, !!!!!!!!!!
Καλα να περνάς!!!!!!!!!!!
Ελενάκι άσε τα λουλουδάκια και τα ποιηματάκια αγοράκια είμαστε ,βυζάκια , μουνάκια και μπουτακια μας αρέσουν να βλέπουμε και να αγγίζουμεΓενικά είμαι ήσυχη ...........❤
Χαλασες την ρομαντικη ατμόσφαιρα που με τοσο κόπο εχω χτισει .....Ελενάκι άσε τα λουλουδάκια και τα ποιηματάκια αγοράκια είμαστε ,βυζάκια , μουνάκια και μπουτακια μας αρέσουν να βλέπουμε και να αγγίζουμε
Μάλιστα !!Χαλασες την ρομαντικη ατμόσφαιρα που με τοσο κόπο εχω χτισει .....
Χα χα χα χα χα χα ........❤
Είχες μέρες να γράψεις (ΜΑΛΙΣΤΑ )Μάλιστα !!
τα χρεωνο 1ευρω την καθε φορα Γι' αυτόΕίχες μέρες να γράψεις (ΜΑΛΙΣΤΑ )
και ανησυχησα !!!
Τοσα μαλιστα που εχεις γράψει σου χρωσταω πολλα ευρω ......τα χρεωνο 1ευρω την καθε φορα Γι' αυτό
να τον φέρω εγώ να σου κανω και στριπτιζ ? δωρεάν αυτοΤοσα μαλιστα που εχεις γράψει σου χρωσταω πολλα ευρω ......
Στειλε μου σπιτι μου τον λογαριασμο
Ευχαριστω !!!
Εσυ εχεις πολλα ταλέντα !!να τον φέρω εγώ να σου κανω και στριπτιζ ? δωρεάν αυτο
Έλενα βγάλε καμία φωτό με μαγιό ή μάλλον χωρις ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ άντε καλά να περνάς άσε εμάς εδώ να βράζουμε