FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Κανεις και κοντρες γλυκο κοριτσι ?Μια βολτα με το αυτοκινητο
αυτο κανω οταν εχω αυπνιες !!
Κανεις και κοντρες γλυκο κοριτσι ?Μια βολτα με το αυτοκινητο
Θα το χω υπό την υποψία μου....Μια βολτα με το αυτοκινητο
Κοντρες πολλες οσες θελεις ...Κανεις και κοντρες γλυκο κοριτσι ?
Μπα όχι είμαι διακοπές εκτός Αθηνών αλλά είναι τόσο γεμάτη η μέρα που έρχεσαι κ ταυλιαζεσαι τέτοια ώρα...Καλησπερα !!
Καλυτερα να τα πουμε στο βαιμπερ
Ευχαριστω !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφου ξυπνανε πρωι ...ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ
Ανυπομονω να τελειωσω καποιες εκκρεμοτητες , να κανουμε μια κοντρα μαζιΚοντρες πολλες οσες θελεις ...
Παταω γκαζι και όποιος γλυτωσει!!
Μην κάνεις δηλώσειςΑνυπομονω να τελειωσω καποιες εκκρεμοτητες , να κανουμε μια κοντρα μαζι
Τυχερουλη !!❤Μπα όχι είμαι διακοπές εκτός Αθηνών αλλά είναι τόσο γεμάτη η μέρα που έρχεσαι κ ταυλιαζεσαι τέτοια ώρα...
Αυτο το εχω καταλαβει. Το πρωι ποιητρια , το βραδυ μηχανοβια. Με φτιαχνουν οι αντιθεσειςΜην κάνεις δηλώσεις
είμαι εξαιρετική οδηγός....
Και τα μεσημερια καθηγητρια .....Αυτο το εχω καταλαβει. Το πρωι ποιητρια , το βραδυ μηχανοβια. Με φτιαχνουν οι αντιθεσεις
Σε ευχαριστώ...αν κ γυρίζω απο βδομάδα...να ρουφηξουμε μαζί το καυσαέριο... άστα!!Τυχερουλη !!❤
Ομορφα να περασεις !!
Και εμεις εδω στην αθήνα περναμε
πολυ ομορφα απολαμβανουμε το καυσαεριο και τον καυτο ηλιο !!
Σε καληνυχτιζω γιατι εσυ θα με φτιαχνεις μεχρι το πρωιΚαι τα μεσημερια καθηγητρια .....
Καλως να ορίσεις !!!Σε ευχαριστώ...αν κ γυρίζω απο βδομάδα...να ρουφηξουμε μαζί το καυσαέριο... άστα!!
Ααααα.....κι εσυ για υπνο? ??Σε καληνυχτιζω γιατι εσυ θα με φτιαχνεις μεχρι το πρωι
Σ ευχαριστώ γλυκειά μου!!Καλως να ορίσεις !!!
Ευτυχως το καυσαεριο δεν μεθαει !
❤Σ ευχαριστώ γλυκειά μου!!
Τυπε απλα εκανα μια προταση για να ταιριαξουν καλυτερα οι αυρες σας. Παντως να μας ενημερωσεις τελικα αν ταιριαξαν.Καταρχας λογικα γραφεις αυτα που γραφεις ειτε επειδη θες να τρολαρεις ειτε επειδη τα εχεις με την Ελενα... Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει γιατι γραφεις
Απο εκει και περα με παραθετεις στο ακυρο χωρις καν να σε ξερω και χωρις καν να εχω ασχοληθει μαζι σου ποτε... Το βρισκεις λογικο λοιπον να θες ντε και καλα να θες να τραβηξεις την προσοχη καποιου που ουτε καν ξερεις? Υ.Γ.Αν θες να τρολαρεις το εν λογω νημα η αν τα εχεις με την Ελενα για τον Α η Β λογω.. τοτε αν δεν εχεις τι να κανεις (διοτι αλλη εξηγηση δεν υπαρχει να ασχολησε και να παραθετεις εμενα στο ακυρο με δεδομενο πως ουτε καν σε ξερω και ουτε καν εχω αδχοληθει μαζι σου) καφτο το εν λογω νημα δεν με νοιαζει πραγματικα αλλα μην ασχολησε μαζι στο ακυρο οκ? Εγω εγραψα απλα στην @Ελενα110
Αλλα το να παραθετεις εσυ εμενα στο ακυρο δεν εξναι φυσιολογικο... Καψε αν θες το νημα...αλλα μην ασχολησε σε παρακαλω με εμενα, οκ?
Υπεροχη..!!
ΧΑΧΑ..!! Ετσι ακριβως ειναι κοριτσι μου..Οι άνθρωποι είναι :
Οι μέλισσες οι μύγες
Η μέλισσα και στον σκουπιδότοπο
να την βάλεις θα ψάξει να βρει
το λουλούδι ❤
Η μύγα και στον ωραιότερο κήπο
να την βάλεις μόνο
στην κοπριά θα πάει ......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!