Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.484
Όμορφη μέρα να εχεις !!!Καλημέρα Έλενα
Όμορφη μέρα να εχεις !!!Καλημέρα Έλενα
Σιγα ....σιγα ....θα σας αποκαλυπτω ολα μου τα ταλεντα ....Καλημέρα στη WONDER WOMAN!!!
(Mε τόσα ταλέντα που έχεις, αυτό το nick σου ταιριάζει)
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!Σιγα ....σιγα ....θα σας αποκαλυπτω ολα μου τα ταλεντα ....
Εχω και αλλα πολλα ..........❤
Ο κοντοπιθαρος μου την έχει πέσει ήδη σε άλλο νήμα σχετικό με μασσαζ ,συντάσσω απάντηση!εσυ φιρι φιρι το πας να στην πεσει παλι ο ψηλος
Εκείνη η μέρα!!!Γεια σου γλυκε μου ....
Πως να ξεχασω εκεινη την μερα??
Την θυμαμε πολυ καλα
Θυμαμε και το σοκ που επαθα
απο τον σεισμο και με ηρεμησες ...
Να εισαι καλα και να περνας
Ομορφα ............❤
Καλημερα ομορφη μου ΚΥΡΙΑ. Παλι εγραψες με την φωτογραφια σου. Ποιοτικη οπως παντα. Καλα να περνας.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ............❤
...ρε σεις τι ζορι τραβατε με 'μας τα "πρωτα μποϊα"?!?!!μην τον αψηφεις ... κυκλοφορει με σκαλα αλουμινιου για κατι περιπτωσεις σαν εσενα ....
Σε ένα κλώνο που μπαχαλευει τα νήματα!...ρε σεις τι ζορι τραβατε με 'μας τα "πρωτα μποϊα"?!?!!
btw δν ξερω σε ποιον αναφερεστε!
Ούτε εγω ξερω !!ελα ντε ουτε εγω ξερω
...παμε αλλη μια φορα! Η ευγενεια και η μόρφωση-καλλιεργεια δεν εχει να κανει με τις σπουδες! Οι σπουδες (προπτυχιακες, μαστερ, ντοκτορα) εχουν να κανουν με την εκμαθηση-κατανοηση μιας επιστημης και τπτ παραπανω. Η μορφωση κ η καλλιεργεια, που συνηθως προηγειται της ευγενειας, εχουν να κανουν με το πλουραλιστικο διαβασμα, με τα βιωματα-εμπειριες και με την ανατροφη. Ας τα ξεχωρισουμε επιτελους!Ισως εχετε δικιο !!!
Δεν εχω την καταλληλη μορφωση
Και την ευχερεια λογου
που εχουν καποιοι αλλοι !!
Και αυτο καμια φορα ισως με στεναχωρει λιγο !!!
Υ.Γ...πριν 8 χρονια πηγα στο λυκειο
δευτερης ευκαιριας !!!!❤
Έβαλες τη φυτιλια και το παίζεις ινδιανος?ελα ντε ουτε εγω ξερω
ΕΤΣΙ!...παμε αλλη μια φορα! Η ευγενεια και η μόρφωση-καλλιεργεια δεν εχει να κανει με τις σπουδες! Οι σπουδες (προπτυχιακες, μαστερ, ντοκτορα) εχουν να κανουν με την εκμαθηση-κατανοηση μιας επιστημης και τπτ παραπανω. Η μορφωση κ η καλλιεργεια, που συνηθως ακολουθειται ή προηγειται της ευγενειας, εχουν να κανουν με το πλουραλιστικο διαβασμα, με τα βιωματα-εμπειριες και με την ανατροφη. Ας τα ξεχωρισουμε επιτελους!
Αναμένουμε!φευγω απο τους ινδιανουςσσσσσσσσσσσσσσσσσ και απο μεθαυριο θα βρισκομαι με τους ζουλου
...τεσπα. εμας τους κατω του 1.65 να μας αφησετε στην ησυχια μας, μια χαρα παιδια ειμαστε!Σε ένα κλώνο που μπαχαλευει τα νήματα!
Εσύ αγόρι μου το πήρες άλλου το μπόι!!!!...τεσπα. εμας τους κατω του 1.65 να μας αφησετε στην ησυχια μας, μια χαρα παιδια ειμαστε!
...εν τω μεταξυ, οχι βουνο αλλα ουτε για λοφο μας κοβω. Περισσοτερο για "μαγούλα"εμενα παντως με φωναζουν γεια σου ρε βουνο ..μαλλον επειδη ειμαι 1,58
Κι εγω κοντουλα ειμαι αλλα...τεσπα. εμας τους κατω του 1.65 να μας αφησετε στην ησυχια μας, μια χαρα παιδια ειμαστε!
Εγω τι πηρα???Εσύ αγόρι μου το πήρες άλλου το μπόι!!!!
Εσύ είσαι η επιτομή της sexy κουκλιτσας ,απλόχερα όλα στο ιδανικό για γυναίκα ύψος!Εγω τι πηρα???
...ετσι ελεγα κ εγω μεχρι που μια τυπισα μου απαντησε "γι αυτο μενουν στο ραφι" και με εστειλε αδιαβαστοΚι εγω κοντουλα ειμαι αλλα
μην ξεχναμε οτι τα ακριβα αρωματα
μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια!!
...κανονισε να μας μαθουν κ εδω τωραΕσύ αγόρι μου το πήρες άλλου το μπόι!!!!
Αδυναμια μου μεγαλη εσυ !!!Εσύ είσαι η επιτομή της sexy κουκλιτσας ,απλόχερα όλα στο ιδανικό για γυναίκα ύψος!