gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.607
- Πόντοι
- 4.696
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!για να μην με ξεχνατε .................❤
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!για να μην με ξεχνατε .................❤
Αν με ξεχασεις θα κανωΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!
εγω ειμαι ποιο πολυ παραπονιαρης χαχαχαΑν με ξεχασεις θα κανω
παραπονακια !!!
Ειμαι ολιγον τι παραπονιαρα!!!
Με την Γυναικά μουΧωρις εμενα ???
Το προσεχουμε το κοριτσακι μας. Ειναι σε πολυ καλα χερια.Ποιος θυμαται τον σεισμο που εγινε στην Αθηνα πριν τρια χρονια ακριβως σαν σημερα.Εγω δεν θα τον ξεχασω ποτε.Την ωρα του σεισμου ημουνα με την Ελενα στο Bill.Υπηρξε μια μικρη ανησυχια για λιγο ο σεισμος που ακολουθησε ομως μετα παρεα με την Ελενα ηταν πολλαπλασιος του πραγματικου.
Ελενα μου ελπιζω να με θυμασαι και ποσο καλα περασαμε εκεινη την ημερα.Ελπιζω σε καποιο ταξιδι μου στην Αθηνα να μπορεσω να σε ξανασυνατησω και να γινει ενας ακομα ερωτικος σεισμος μεταξυ μας!!!!
Σε φιλω γλυκα.....και μαγκες να το προσεχετε το κοριτσι.
Δεν ξεχνιεσαι εσυ μαναρακι μου.για να μην με ξεχνατε .................❤
Γεια σου γλυκε μου ....Ποιος θυμαται τον σεισμο που εγινε στην Αθηνα πριν τρια χρονια ακριβως σαν σημερα.Εγω δεν θα τον ξεχασω ποτε.Την ωρα του σεισμου ημουνα με την Ελενα στο Bill.Υπηρξε μια μικρη ανησυχια για λιγο ο σεισμος που ακολουθησε ομως μετα παρεα με την Ελενα ηταν πολλαπλασιος του πραγματικου.
Ελενα μου ελπιζω να με θυμασαι και ποσο καλα περασαμε εκεινη την ημερα.Ελπιζω σε καποιο ταξιδι μου στην Αθηνα να μπορεσω να σε ξανασυνατησω και να γινει ενας ακομα ερωτικος σεισμος μεταξυ μας!!!!
Σε φιλω γλυκα.....και μαγκες να το προσεχετε το κοριτσι.
Στους δυο τριτος δεν χωρει !!!!Με την Γυναικά μου
Αν έβγαζες και το σουτιέν θα ήταν η καλύτερη στιγμή του νήματος για σήμερα!!!για να μην με ξεχνατε .................❤
Με μεγαλη μου χαρα να σε ξαναδω ❤Ευχομαι να σε ξαναδω Γλυκια μου Ελενα.Δεν ξερω το ποτε αλλα ηια χαρη σου αξιζει ενα ταξιδι στην Αθηνα!!!
Προτιμω το Cookies and Cream.παραδεισος ............❤
Αγαπη μου ΟΛΑ τα παγωτα μουΠροτιμω το Cookies and Cream.
Λιγο υπομονη !!!Ρωσική εισβολή στην Έλενα κ συνέπειες σε εμάς!!!!
Αργεί η απελευθέρωση;;Λιγο υπομονη !!!
Θα υποχωρησει μαζι με τις επιθυμιες που εχω για γλυκα !!!
Σε μια εβδομαδα !!!!Αργεί η απελευθέρωση;;
Υπομονή....κ με το μαλακό τα παγωτά!!Σε μια εβδομαδα !!!!
Εχεις δικιο γιατι αν συνεχισω ετσιΥπομονή....κ με το μαλακό τα παγωτά!!