Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.744
Κάνω αρκετα φροντιστηρια να ειμαι ετοιμη για το διαγωνισμα !!!Καλα κανεις και φαινεται και στα ιδιαιτερα μαθηματα που κανουμε.
Κάνω αρκετα φροντιστηρια να ειμαι ετοιμη για το διαγωνισμα !!!Καλα κανεις και φαινεται και στα ιδιαιτερα μαθηματα που κανουμε.
εχεις φιλες και απο τη Μοσχα???? χαχααχΑν δεν ειναι φιλη μου δεν ισχυει το
χαρτι !!!
Φυσικα !!!εχεις φιλες και απο τη Μοσχα???? χαχααχ
Έλα ρε,εσυ ήσουν το προηγούμενο Σάββατο στην κόκκινη πλατεια?Φυσικα !!!
Απο την μόσχα δεν εχω φίλες ???
Εμμμμμ......παω καθε σαββατο στην μοσχα και πινω τον καφε μου !!!
Και στην κόκκινη και στην κίτρινη!!Έλα ρε,εσυ ήσουν το προηγούμενο Σάββατο στην κόκκινη πλατεια?
Το βράδυ ήταν τέλειο με υπέροχαΤωρα που έπεσε
η νύχτα είναι
ώρα ν'απενεργοποιησετε
Τις έννοιες και
τις ανησυχίες σας ....
ΚΑΙ να ενεργοποιησετε
τα ονειρά σας .....
Καλο βράδυ ..........................❤
Καλημερα ομορφη. Θα το δουμε πολυ συντομα αυτο. Αν οχι θα εχει τιμωρια.Κάνω αρκετα φροντιστηρια να ειμαι ετοιμη για το διαγωνισμα !!!
Καλημερα ααααα.......❤Καλημερα ομορφη. Θα το δουμε πολυ συντομα αυτο. Αν οχι θα εχει τιμωρια.
Οχι αλλη θα ειναι. Θα σου δειξω απο κοντα και θα καταλαβεις. Δεν μπιρω να γινω αυστηρος μαζι σου. Με τουμπαρεις οταν ειμαστε μαζι. Εχεις τον τροπο σου.Καλημερα ααααα.......❤
Ποια θα ειναι η τιμωρια μου ??
Θα μεινω στην ιδια ταξη ????
.
Με τόσα ιδιαίτερα που κάνεις,σιγά μη μείνεις ,με αριστα θα περάσεις!Καλημερα ααααα.......❤
Ποια θα ειναι η τιμωρια μου ??
Θα μεινω στην ιδια ταξη ????
.
Κάθε ιδιαιτερο μάθημα είναιΜε τόσα ιδιαίτερα που κάνεις,σιγά μη μείνεις ,με αριστα θα περάσεις!
Και το level δυσκολίας ή πιο σωστά απόλαυσης ανεβαίνει με κάθε μάθημα;Κάθε ιδιαιτερο μάθημα είναι
και διαφορετικο !!
Εχω βαλει μονη μου τιμωρια τον εαυτό μου !!!βαλτε και καμια τιμωρια στο κοριτσι , μπορει να της αρεσει!!!!
καλημερα σε ολους !!!!
αλλη τιμωρια ειχα στο μυαλο μου χαχχαΕχω βαλει μονη μου τιμωρια τον εαυτό μου !!!
2 μερες δεν εχω φαει ΠΑΓΩΤΟ
Ειλικρινα απορω πως τα καταφερα?
Εννοειτε ..............❤Και το level δυσκολίας ή πιο σωστά απόλαυσης ανεβαίνει με κάθε μάθημα;
Για πες!!!αλλη τιμωρια ειχα στο μυαλο μου χαχχα
αλλα και αυτο ειναι μια καλη αρχη !!!
Σε ευχαριστω ...............❤Πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλές υπηρεσίες!!
Το αριστα μονο !!! θα εχει και επαινο + χρηματικο βραβειο - επαθλο - κυπελο για τα ρεκορ που εχει κανει !!!!!!!!!Με τόσα ιδιαίτερα που κάνεις,σιγά μη μείνεις ,με αριστα θα περάσεις!