Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 206
Και οχι μονο…Πιστεύω το στήθος σου είναι το δυνατό σου σημείο!
Και οχι μονο…Πιστεύω το στήθος σου είναι το δυνατό σου σημείο!
Και γω που νομιζω οτι το δυνατο μου σημειο ειναι τα ματια μου ❤Πιστεύω το στήθος σου είναι το δυνατό σου σημείο!
Βασικά ΔΕΝ έχεις αδύνατο σημείο!Και γω που νομιζω οτι το δυνατο μου σημειο ειναι τα ματια μου ❤
Αδύνατο σημείο ???Βασικά ΔΕΝ έχεις αδύνατο σημείο!
Το πιο είναι το πιο δυνατό?
Δεν ξέρω,εγώ σε βρίσκω υπέροχη σε ολα!
Κυτταξε να δεις,το στόμα σου το χρησιμοποιείς υπέροχα, είτε μιλάς με αυτή τη γλυκύτατη φωνούλα, είτε......!Αδύνατο σημείο ???
Μμμμμμ......
Ισως πρέπει να μιλάω πιο λίγο !!!
( χα χα χα χα χα χα )
Ρε μωρο μου γι αυτο το έχω το στοματακι μου να το χρησιμοποιω την κατάλληλη στιγμη αναλογα την περίπτωση !!!!Κυτταξε να δεις,το στόμα σου το χρησιμοποιείς υπέροχα, είτε μιλάς με αυτή τη γλυκύτατη φωνούλα, είτε......!
Οπότε μην αλλάξεις τίποτα!
Λεγε τώρα τέτοια,να μας στείλεις αδιάβαστους, το συνηθίζεις τελευταία!!!Ρε μωρο μου γι αυτο το έχω το στοματακι μου να το χρησιμοποιω την κατάλληλη στιγμη αναλογα την περίπτωση !!!!
Είμαι λίγο γλωσσού ......
Χα χα χα χα χα χα .....
...μου λειπουν καποιες βασικες πληροφοριες ακομη!Νομίζω στα είχα πει!
Η Έλενα ειναι φωτια!
Και έχει και προφυλακτικα για το μέγεθος σου!
Pm στην Έλενα να στις λύσει!...μου λειπουν καποιες βασικες πληροφοριες ακομη!
εστειλα ηδη!Pm στην Έλενα να στις λύσει!
Και όπως σου έχω πει είναι πραγματικά bisexual ,άρα ιδανική για ζευγαρια!
Δεν θα το μετανιωσεις πιστευω....
εστειλα ηδη!
....δεν αντιλεγω, αλλα ειμαι (ειμαστε) συγκεκριμενου target group!Δεν θα το μετανιωσεις πιστευω.
Αυτα ερωτευτικα.....Και γω που νομιζω οτι το δυνατο μου σημειο ειναι τα ματια μου ❤
Και οχι.τον υπεροχο χαρακτήρα μου ?Αυτα ερωτευτικα.....
Για τα παντα που εισαι και εχεις πανω σου. Το ξερεις. Καθε φορα που σε αφηνω περιμενω με αγωνια ποτε θα σε ξανασυναντησω παλι. Στις 50 θα κανουμε κατι ιδιαιτερο. Συντομα δηλαδη.Και οχι.τον υπεροχο χαρακτήρα μου ?
Ωχ,εγώ δεν μετράω,λες να βάλω στόχο τις 50?Για τα παντα που εισαι και εχεις πανω σου. Το ξερεις. Καθε φορα που σε αφηνω περιμενω με αγωνια ποτε θα σε ξανασυναντησω παλι. Στις 50 θα κανουμε κατι ιδιαιτερο. Συντομα δηλαδη.
Εγω πάντα βάζω στόχους στην ζωη μου !!!Ωχ,εγώ δεν μετράω,λες να βάλω στόχο τις 50?
Και αν τις έχω ξεπεράσει?
Άσε θα υπολογίσω προχειρα, βοήθεια ρε Ελενα!
Άσε δε λέει να υπολογίζουμε φορές, θα το πάμε βάσει χρόνου!Εγω πάντα βάζω στόχους στην ζωη μου !!!
ΑΓΑΠΗ όσο εχεις την έλενα μην μου ανγωνεσαι θα σε βοηθήσει σε όλα !!!
Ιδιο δωματιο, ιδια ωρα....καλη ιδεα.Άσε δε λέει να υπολογίζουμε φορές, θα το πάμε βάσει χρόνου!
Όταν κλείσουμε χρόνο γνωριμίας
Θα το τιμήσουμε καταλληλα!
Μου αρεσε πολυ αυτο !!!!Άσε δε λέει να υπολογίζουμε φορές, θα το πάμε βάσει χρόνου!
Όταν κλείσουμε χρόνο γνωριμίας
Θα το τιμήσουμε καταλληλα!