Γενικα για γλωσσες
Η γλωσιτσα σου δεν παιζεται ομωςΓενικα για γλωσσες !!!
Γενικα για γλωσσες
Η γλωσιτσα σου δεν παιζεται ομωςΓενικα για γλωσσες !!!
Ισως στα αλλα μαθηματα να μην ημουν καλή αλλα στην έκθεση έπαιρνα πάντα 20 !!!Ααα συνέχεια από εχτές,
Γλωσοοκοπανα,κλπ
Ε ναι είσαι master στη γλώσσα,στις γλωσσες,στην εκφορά λόγου,στη χρήση της γλώσσας για πρόκληση ηδονής,στό..........(ντρέπομαι,είμαι ντροπαλός βλέπεις)
ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
Εγώ πάλι έπαιρνα 20 στα μαθηματικά διακρίσεις υποτροφίες κλπ και στην έκθεση 10 με το ζόρι!Ισως στα αλλα μαθηματα να μην ημουν καλή αλλα στην έκθεση έπαιρνα πάντα 20 !!!
Οπότε είμαι δύσκολη αντίπαλος !
Χα χα χα χα χα χα χα
Μπραβο σου !Εγώ πάλι έπαιρνα 20 στα μαθηματικά διακρίσεις υποτροφίες κλπ και στην έκθεση 10 με το ζόρι!
ΑΡΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΑΛΙΑ!
με έχεις χαλαρά!
Η γλωσιτσα σου δεν παιζεται ομως
Αν το επιθυμώ λέει, το όνειρο μου είναιΜπραβο σου !
Θα γίνω εγω η δασκαλα σου αν φυσικα το επιθυμεις χωρις πιεση !
Χα χα χα χα χα χα !
Καλο βράδυ,όνειρα γλυκά!Ένα απο τα ωραιοτερα πράγματα που μας έχει απομεινει είναι να πάμε για ΥΠΝΟ !
Γιατί κανείς δεν μπορεί να βάλει χέρι στα ΟΝΕΙΡΑ μας !!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !
Εξυπνο αιλουροειδες.. Γατα εισαι..!!!Για να μην παρεξηγηθώ εννοουσα να πιάσω το κέντημα !!!!
Ο δασκαλος θα επιβαλει την τιμωρια κι'εγω θα αναλαβω την εκτελεση της ποινης.. Πως να το κανουμε, εχω και μια ειδικοτητα..!! χα χα χα..Με προσεχει δεν εχω κανένα παράπονο είναι λίγο αυστηρός αλλα οκ ....οι δασκαλοι πρεπει να ειναι αυστηροι με τις μαθητριες !!!
Τι σου ελεγα..? Αντε βγαλε ακρη τωρα..!!Ααα συνέχεια από εχτές,
Γλωσοοκοπανα,κλπ
Ε ναι είσαι master στη γλώσσα,στις γλωσσες,στην εκφορά λόγου,στη χρήση της γλώσσας για πρόκληση ηδονής,στό..........(ντρέπομαι,είμαι ντροπαλός βλέπεις)
ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
Καλημερα ομορφη, γλυκοπικρη, υπεροχη μου Ελενα...Η θλίψη ειπε στο χαμόγελο
( σε ζηλευω γιατι πσντα χαμογελάς )
Και το χαμόγελο απάντησε
( πολλες φορές χαμογελω για να καλύψω εσενα )
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα αγόρι μου γλυκόΚαλημερα ομορφη, γλυκοπικρη, υπεροχη μου Ελενα...
Καθε μερα λειπεις ολο και πιο πολυ..Καλημέρα αγόρι μου γλυκό
Από το σαιτ δεν λείπω πάντως γράφω συνέχεια ...χα χα χα χα χαΚαθε μερα λειπεις ολο και πιο πολυ..
Με το καλο να επιστρεψεις.. Να ξεκουραζεσαι και να προσεχεις σε παρακαλω.. Σε φιλω..!!Από το σαιτ δεν λείπω πάντως γράφω συνέχεια ...χα χα χα χα χα
Υπομονή από την άλλη εβδομάδα θα έρθω αθήνα !
Σε ευχαριστω πολυ !Με το καλο να επιστρεψεις.. Να ξεκουραζεσαι και να προσεχεις σε παρακαλω.. Σε φιλω..!!
Καλησπερα κουκλαρα μου , λες την αλλη εβδομαδα θα ερθεις , η εβδομαδα ξεκινα απο τις 6/6 εως τις 12 /6 δηλαδη ποτε περπου . Σου χρωσταω κατι και μου χρωστας κατι ,εγω δεν ξεχνω !!!! φιλια πολλα και με το καλο να ερθεις .Από το σαιτ δεν λείπω πάντως γράφω συνέχεια ...χα χα χα χα χα
Υπομονή από την άλλη εβδομάδα θα έρθω αθήνα !