Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.694
Λες να το κανω ????Περιεργεια ...ε;;Βάλτους κουίζ και δώρο ένα στριπτίζ μετά
Μαντεψτε με ποια ημουν ???
Πλακα θα εχει!!!
Λες να το κανω ????Περιεργεια ...ε;;Βάλτους κουίζ και δώρο ένα στριπτίζ μετά
Γλυκε μου εδω δεν μπορω να βρεθω λογο δουλειας με την κοπελας που πάνε κέντρο πόσο μαλλον με την τζο που μένει μακρια η κοπέλα !!!Μόνο όποιος έχει πιάσει στασίδι στο Bill ή στο prive μπορεί να το βρει αυτό!!! Οι υπόλοιποι κάνουμε υποθέσεις!!! Με τη Jo πάντως δύσκολα και λόγω απόστασης!!!
Ακριβώς αυτό είπα!!! Εννοούσα λόγω δουλειάς επειδή καμιά φορά τα γραπτά παρεξηγούνται.Γλυκε μου εδω δεν μπορω να βρεθω λογο δουλειας με την κοπελας που πάνε κέντρο πόσο μαλλον με την τζο που μένει μακρια η κοπέλα !!!
Λοιπόν χωρίς να ξέρω πρόσωπα και πράγματα θα τολμήσω να πω Άννα 590. Το ότι σταμάτησε τα ραντεβού δε σημαίνει πως σταμάτησε τις βόλτες με φίλες!!!!Λες να το κανω ????
Πλακα θα εχει!!!
Να βαλεις και βραβειο οποιος το βρει.Λες να το κανω ????
Πλακα θα εχει!!!
Δεν παρεξηγησα τιποτα εισαι πάντα πολύ ευγενικός και πολύ προσεκτικός σε ότι γραφεις !!!Ακριβώς αυτό είπα!!! Εννοούσα λόγω δουλειάς επειδή καμιά φορά τα γραπτά παρεξηγούνται.
Έχασες !!!Λοιπόν χωρίς να ξέρω πρόσωπα και πράγματα θα τολμήσω να πω Άννα 590. Το ότι σταμάτησε τα ραντεβού δε σημαίνει πως σταμάτησε τις βόλτες με φίλες!!!!
Βραβείο 1 φιλί στο μάγουλο !!!!Να βαλεις και βραβειο οποιος το βρει.
Δεν έχω άλλη ζωή;;;;Έχασες !!!
Χα χα χα χα χα χα
Δεν κερδίζεις !!!
Κατι παραπανω απο φίλες
Κολλητες !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βραβείο 1 φιλί στο μάγουλο !!!!
Έχεις αλλες δύο !!!Δεν έχω άλλη ζωή;;;;
Λόγω επικείμενο ακαδημαϊκών σπουδων,πιθανολογώ με την Ελένη,Γλυκατζη-Αρβελερ!!!Λες να το κανω ????
Πλακα θα εχει!!!
Σε καλό δρόμο είσαι !!!Λόγω επικείμενο ακαδημαϊκών σπουδων,πιθανολογώ με την Ελένη,Γλυκατζη-Αρβελερ!!!
Το βρήκα!!Σε καλό δρόμο είσαι !!!
Έχω ήδη κάψει τις επιλογές Αντριάνα και Άννα 590 οπότε θα ρισκάρω και θα πω Στέλλα λόγω γειτνίασης.Έχεις αλλες δύο !!!
Χα χα χα χα χα χα
Παλι εχασες !!!Έχω ήδη κάψει τις επιλογές Αντριάνα και Άννα 590 οπότε θα ρισκάρω και θα πω Στέλλα λόγω γειτνίασης.
Ναι αλλά κι εσύ δεν έχεις δώσει info!!! Μας αφήνεις στα σκοτάδια!!!Παλι εχασες !!!
Αποχωρεις είσαι ο πιο αδυναμος κρίκος !!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Επίτηδες το κάνω !!!Ναι αλλά κι εσύ δεν έχεις δώσει info!!! Μας αφήνεις στα σκοτάδια!!!
Συνονόματη είναι;Επίτηδες το κάνω !!!
Οχι δεν ειναι !!!Συνονόματη είναι;
Γιατι πρεπει ντε και καλα οτι ηταν με κοπελα μετα τις μπυρες που ετσουξε με την Αντριαννα !!!!!!! ????????????Έχεις αλλες δύο !!!
Χα χα χα χα χα χα