TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
θα σου ελεγα αλλα θα μας λογοκρινουν ....οχι τιποτα αλλο ταξης και ηθικηΑαααα.....ωραια αξεσουαρ αλλα μια πιπιλα σε τι θα μου ηταν χρησιμη ???
θα σου ελεγα αλλα θα μας λογοκρινουν ....οχι τιποτα αλλο ταξης και ηθικηΑαααα.....ωραια αξεσουαρ αλλα μια πιπιλα σε τι θα μου ηταν χρησιμη ???
Εισαι και πονηρουλης ..θα σου ελεγα αλλα θα μας λογοκρινουν ....οχι τιποτα αλλο ταξης και ηθικη
ναι η παρθενα φουντουκιδου-το κοριτσακι με τα σπιρταΕισαι και πονηρουλης ..
Χα χα χα χα
Εγω δεν ειμαι τοσο πονηρουλα ?
Ειμαι κοριτσακι μεσα μου ?ναι η παρθενα φουντουκιδου-το κοριτσακι με τα σπιρτα
Ειμαι κοριτσακι μεσα μου ?
Με κανεις πολυ χαρουμενη που μου λες οτι σου φτιαχνω την μερα να εισαι καλα χρειαζεται και λιγος χαβαλες στην ζωη μας αλλιως δεν την παλευουμαι παιδια ...Καλημέρα Έλενα!
Διαβάζω τα πρωινά το νήμα και μου φτιάχνεις την μέρα!
see you soon babe!!!
οι δυο μας ??? αντε ντε να σε δωΜε κανεις πολυ χαρουμενη που μου λες οτι σου φτιαχνω την μερα να εισαι καλα χρειαζεται και λιγος χαβαλες στην ζωη μας αλλιως δεν την παλευουμαι παιδια ...
Μμμμμ δεν ξερω κατι θα μου εχεις κανειΓιατι δεν μου απαντας γλυκα?????????????
Μα για να σου κανω κατι, θελω να μου απαντησεις!!! Αλλα μαλλον εισαι ακαταδεχτη!!!!!χιχιχι να και εγω.Μμμμμ δεν ξερω κατι θα μου εχεις κανει
Χαχαχαχαχαχα
να αυτα τα μωρο μου μου λες και χτυαπει η καρδια μου δυνατα ταταταταταΚαλημερα μωρο μου.......
Με εκανες και γελασα να εισαι καλανα αυτα τα μωρο μου μου λες και χτυαπει η καρδια μου δυνατα τατατατατα
Καλημερα , σε αυτον γιατι δεν λες αγαπη ΜΟΥ , Το ΜΟΥ ειναι προνομιο και αδυναμια του Κυριου Τασου ???Καλημερα αγαπη ?
Με εκανες και γελασα να εισαι καλα
Χα χα χα χα χα χα ?
Ο καθε κυριος ειναι κατι ξεχωριστο για εμενα οσον αφορα τον τασο τον ξερω καιρο και εχουμε μια οικειοτητα παραπανωΚαλημερα , σε αυτον γιατι δεν λες αγαπη ΜΟΥ , Το ΜΟΥ ειναι προνομιο και αδυναμια του Κυριου Τασου ???
Το ΜΟΥ δειχνει συμπαθεια - συναισθημα , ενω η οικειοτητα ελευθερεια λογου , εγω εστι ξερω , οτι και να ειναι παντος καλως καμωμενα !!!!!!!!!!!Ο καθε κυριος ειναι κατι ξεχωριστο για εμενα οσον αφορα τον τασο τον ξερω καιρο και εχουμε μια οικειοτητα παραπανω
( εχουμε και κοινο στοιχειο που του αρεσει και αυτουνου πολυ ο χαβαλες )
Καλημέρα αγορι ?Το πρωινό πουλί πιάνει σκουλήκι, λένε οι παλιοί!!!
Καλημέρα κορίτσι