analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Έχεις βρεθεί μαζί της και μιλάς εκ πείρας ?Πολλα χιλιομετρα για αποσυρση ειναι
Έχεις βρεθεί μαζί της και μιλάς εκ πείρας ?Πολλα χιλιομετρα για αποσυρση ειναι
για απόσυρση δεν είναι...Πολλα χιλιομετρα για αποσυρση ειναι
Χρονια πολλα ,!!!! γιατι ωρες ωρες εισαι τοσο πυκροχολος ?? ο καθενας καθε φορα με τα γουστα του , εγω σε διαβαζω και χαιρομε για το χιουμορ σου αλλα ............!!!!!Κλαιω από τα γέλια μια βροχή έπιασε και βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια
επισης ..πικροχολος ??? για το κλωναρι εννοεις???Χρονια πολλα ,!!!! γιατι ωρες ωρες εισαι τοσο πυκροχολος ?? ο καθενας καθε φορα με τα γουστα του , εγω σε διαβαζω και χαιρομε για το χιουμορ σου αλλα ............!!!!!
Χρονια πολλα φιλε !!!! και τις δυο μαζι οχι ακομα , την Ελενα 110 ναι, και ανεξαρτητα την ηλικια της ειναι η προσωποποιηση της χαρας συν την εμπειρια που απλετα σου δινει χωρις να κοιτα το ρολοι και πολλα πολλα αλλα , το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα φυγεις φολισμενος .για απόσυρση δεν είναι...
μια χαρά γαμεύσιμες μου φαίνονται οι κυρίες , αν και δεν τις έχω συναντήσει, μια και έχω επιλέξει 9 στις 10 φορές να επισκέπτομαι λαδάδικα τα τελευταία χρόνια.
όταν θα έχω χρόνο και τις πετύχω διαθέσιμες και τις 2 μαζί....θα δοκιμάσω
υπάρχει κριτική απο συναγωνιστή που τις έχει συναντήσει σε duo?
Δεν εννοω τιποτα , μακρια απο μενα ολα αυτα , αυτα ειναι για ΑΛΛΟΥΣ !!επισης ..πικροχολος ??? για το κλωναρι εννοεις???
ε οχι και για αποσυρση....Πολλα χιλιομετρα για αποσυρση ειναι
κοιτα φιλε μου ειπες για τα σχολια μου ..δυστυχως η μαλλον ευτυχως μετα απο πολλα χρονια εδω μεσα μπορω να γραφω τα πραγματα με το ονομα τους //.... δυστυχως δεν μπορουμε να ειμαστε παντα αρεστοι και προς θεου εμενα πια δεν θα μου πει κανεις το πως θα γραφω απο την στιγμη που δεν βριζω και δεν προσβαλλω ανθρωπινες ψυχες ...την καλημερα μουΔεν εννοω τιποτα , μακρια απο μενα ολα αυτα , αυτα ειναι για ΑΛΛΟΥΣ !!
Την απαντηση μου στην ειπα ( περι θαυμασμου και το χιουμορ σου ) το οτι ειπα ωρες ωρες εισαι πικροχολος η αφηνεις καποια καρφακια δεν ειναι κακο να το δεχθεις , εχουν και αυτα το γουστο τους εστω και ειρωνικα!!! Με πολλες ευχες για το Νεο Ετος !!!!!!!!!!!!!!!!κοιτα φιλε μου ειπες για τα σχολια μου ..δυστυχως η μαλλον ευτυχως μετα απο πολλα χρονια εδω μεσα μπορω να γραφω τα πραγματα με το ονομα τους //.... δυστυχως δεν μπορουμε να ειμαστε παντα αρεστοι και προς θεου εμενα πια δεν θα μου πει κανεις το πως θα γραφω απο την στιγμη που δεν βριζω και δεν προσβαλλω ανθρωπινες ψυχες ...την καλημερα μου
φιλε μου δεχομαι ατελειωτη πλακα κλπ πιστεψε με δεν βαραω τετοια κολληματα απλος τα καρφακια οπως λες παντα εχουν στοχο ποτε στον αερα ...με υγεια και ευτυχιαΤην απαντηση μου στην ειπα ( περι θαυμασμου και το χιουμορ σου ) το οτι ειπα ωρες ωρες εισαι πικροχολος η αφηνεις καποια καρφακια δεν ειναι κακο να το δεχθεις , εχουν και αυτα το γουστο τους εστω και ειρωνικα!!! Με πολλες ευχες για το Νεο Ετος !!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικα χαιρομε γιατι και εγω ειμαι αυτου του στιλ , γραφε και εγω θα σε διαβαζω ανελλιπως με πολυ χαρα η θα σε κοντραρω με ευγενεια παντα , χαχαχα !!!!!φιλε μου δεχομαι ατελειωτη πλακα κλπ πιστεψε με δεν βαραω τετοια κολληματα απλος τα καρφακια οπως λες παντα εχουν στοχο ποτε στον αερα ...με υγεια και ευτυχια
Παράθυρο με θέα ανθισμένο κήπο...?
Εγώ είμαι απλός άνθρωπος,βλέπω βυζι πατάω λαϊκΚλαιω από τα γέλια μια βροχή έπιασε και βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια
Καλα με έπεισεςΕγώ είμαι απλός άνθρωπος,βλέπω βυζι πατάω λαϊκ
Καλημέρα ομορφηΚΑΛΗΜΕΡΑ ?
Ααααα.....ωραια ταινια ?προτεινω ταινιαρα..... τωρα που ερχονται ημερες χαρας
ειναι επικαιρη χελενΑαααα.....ωραια ταινια ?