George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Σε όλα τα hotels?σε κάποιο συγκεκριμένο;Καλημερα ?
Μονο σε ξενοδοχειο
Ευχαριστω
x dream Αγια παρασκευη μπορείς;
Σε όλα τα hotels?σε κάποιο συγκεκριμένο;Καλημερα ?
Μονο σε ξενοδοχειο
Ευχαριστω
Φίλε μου αν διεθετες λίγο χρόνο και διάβαζες το νημα τις Έλενας θα ήξερες ότι ραντεβού κάνει στο Bill και στο Prive μόνο!Σε όλα τα hotels?σε κάποιο συγκεκριμένο;
x dream Αγια παρασκευη μπορείς;
Όχι, όχι στο αυτί, μη μη ρεεεε γαργαλιέμαι ?????Σου στέλνω ένα αστεράκι
Να σε βρει κι αυτήν την νύχτα
Στο αυτί σου να προφέρει
Την γλυκιά μου καληνύχτα
? καλο βραδυ ?
Εμένα μου αρέσει να γαργαλιέμαιΌχι, όχι στο αυτί, μη μη ρεεεε γαργαλιέμαι ?????
Καλημερα. Ξερω ακριβως που γαργαλιεσαι. Λιγο πιο κατω το απολαμβανεις ομως. Πολυ.Εμένα μου αρέσει να γαργαλιέμαι
Χα χα χα χα χα
Είσαι παιχνιδιαρα εσύ...Εμένα μου αρέσει να γαργαλιέμαι
Χα χα χα χα χα
Αγαπητε swingerboy,πολυ ευστοχος ο προβληματισμος σου και η αναλυση σου.Θελω να προσθεσω το εξης.Στον πληρωμενο ερωτα και οι δυο πλευρες ειναι θυτες και θυματα συγχρονως.Να πω επισης οτι και οι δυο αυτες κοπελλες, επειδη τυχαινει να εχω βρεθει μαζι τους, χωριστα ,ειναι πραγματικα διαμαντια .Η οντοτητα ειναι κατι μεγαλυτερο απο το αθροισμα των μερων που την αποτελουν..Οπως για παραδειγμα το αμαξι κοστιζει περισσοτερο απο το αθροισμα του κοστους ολων των εξαρτηματων γιατι παραγεται μια υπεραξια...Ετσι και η παρτουζα κοστιζει περισσοτερο απο το αθροισμα του ατομικου κοστους της καθε κοπελας αφου δημιουργειται μια εξτρα καβλα μ αυτο τον τροπο....Τωρα αν ειναι vfm αυτο και αν σκεφτεις οτι 170 ευρω αρα 200 μαζι με το ξενοδοχειο οτι αντιστοιχει σε ημερομισθια περιπου 6 με 7 ημερων αυτο ο καθενας κοιταζει την τσεπη του.
Τελικα με ξερεις πολυ καλα..Καλημερα. Ξερω ακριβως που γαργαλιεσαι. Λιγο πιο κατω το απολαμβανεις ομως. Πολυ.
Μου αρεσουν τα παιχνιδια ....Είσαι παιχνιδιαρα εσύ...
Θα πρεπει εξερευνησω ακομη λιγο και θα τα μαθω ολα τα μυστικα του κορμιου σου.Τελικα με ξερεις πολυ καλα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου αρεσουν τα παιχνιδια ....
Με μεγαλη μου χαρα ?Θα πρεπει εξερευνησω ακομη λιγο και θα τα μαθω ολα τα μυστικα του κορμιου σου.
Καλο βραδυ και καλη εβδομαδα.Σαν άστρα και τα όνειρα
Την νύχτα ταξιδεύουν
Της καληνύχτας τα φιλιά
Στο σύμπαν ταξιδεύουν ....
? καλό βράδυ ?
Ονειρα γλυκα ?Καλο βραδυ και καλη εβδομαδα.
ΟνειραΑπό τώρα?
Από τώρα, Έλενα?Ονειρα γλυκα ?
Καρδουλα μου συνηθως κοιμαμε αργαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από τώρα, Έλενα?
Περιμενω.Ονειρα γλυκα ?
Ποιο είναι αυτό?Καρδουλα μου συνηθως κοιμαμε αργα
Οταν ειμαι εκτος αθηνων κοιμαμε νωρις
Θα διαβασω το αγαπημενο μου βιβλιο και σε λιγο θα κοιμηθω ?
Το ( χρυσο γραμμα )Ποιο είναι αυτό?
Το όνειρο είναι το ενυδρείο της νύχτας ?Περιμενω.