swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα Ελενα...μεχρι ποτε θα εισαι Αθηνα?
Καλησπέρα γλυκέ μουΚαλησπερα Ελενα...μεχρι ποτε θα εισαι Αθηνα?
Σωστά κατεβαίνει ο κόκκινος στρατός όμως και θα λείψω και λίγες ημέρεςΚαλησπέρα στο κορίτσι μας ...
Δεν είσαι μόνιμη κάτοικος Αθηνών?αυτήν εντύπωση είχα.ελπιζω να τα πούμε σύντομα ?
θα στειλω μια μοναδα SWAT να τους αντιμετωπισειΣωστά κατεβαίνει ο κόκκινος στρατός όμως και θα λείψω και λίγες ημέρες
?????θα στειλω μια μοναδα SWAT να τους αντιμετωπισει
Εσύ είσαι fightclubίτης ?διαβασα τον χαμο μερικες σελιδες πριν και εχω να προσθεσω οτι η Ελενα το εχει 70 ευρω για καποιο λογο. Εχω βρεθει με την Ελενα δυο φορες,ειναι μια πολυ ευγενικη γυναικα,γουσταρει να περασεις καλα. Ειναι αυτο που ειναι,δεν κρυβει ηλικιες,δεν κρυβει ουτε εμφανιση,ουτε λεει πως ειναι ομορφη.Ολα τα λεει χυμα και αυτο την τιμαει διαολε!
Πάντα πρωινή ?Kαλημερα Ελενα!Τοσο πρωινη!!!
Καλησπέρα αν εχει υποχωρήσει ο κόκκινος στρατός θα είμαι αθήνα ...Για Σάββατο 12 που ανεβαίνω θα βρίσκεσαι Αθήνα ;
Κόκκινος στρατός;Καλησπέρα αν εχει υποχωρήσει ο κόκκινος στρατός θα είμαι αθήνα ...
Σοβαρά θέλεις επεξήγηση ?????Κόκκινος στρατός;
δεν το εμαθες οι ερυθρες ταξιαρχιες εκαναν ντου στο κεντρο της αθηνας και την εχουν απαγαγει και εχει αναλαβει η αντιτρομοκρατικη το θεμαΚόκκινος στρατός;
Και μετά απ'το καφεδάκιΠρώτα πίνω καφεδάκι
Για να ανοίξει το ματάκι
Κι ύστερα λέω καλημέρα
Στην πιο όμορφη παρέα ...
? ? ?