Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Κύριε Τάσσο... Την αλήθεια λέω στη Έλενα. Εσείς διαφωνείτε;χοιρινουλη δεν σε βλεπω καλα χλωμος εισαι
Κύριε Τάσσο... Την αλήθεια λέω στη Έλενα. Εσείς διαφωνείτε;χοιρινουλη δεν σε βλεπω καλα χλωμος εισαι
πολυ απλωνεσαι λεω εγω δεν διαφωνω καθολου συμφωνο απολυταΚύριε Τάσσο... Την αλήθεια λέω στη Έλενα. Εσείς διαφωνείτε;
Ευχαριστώ αγόρια για τα καλά σας λόγια σε όλες τις γυναίκες αρέσουν
Αλλά τέλεια δεν είμαι μανούλα είμαι με 4 γέννες με ότι συνεπάγεται αυτό
Αγαπημένο τραγούδι ?
Την καλημέρα μου !?Μια νέα μέρα άρχισε
Ας πούμε καλημέρα
Να ξεκινήσουμε καλά
Για να τελειώσει ωραία .
?ΚΑΛΗΜΕΡΑ?
Πολύ καλημέρα σας!Μια νέα μέρα άρχισε
Ας πούμε καλημέρα
Να ξεκινήσουμε καλά
Για να τελειώσει ωραία .
?ΚΑΛΗΜΕΡΑ?
Καλημερα Ελενα!!Μια νέα μέρα άρχισε
Ας πούμε καλημέρα
Να ξεκινήσουμε καλά
Για να τελειώσει ωραία .
?ΚΑΛΗΜΕΡΑ?
Δεν το γλιτωνει το μηλαρακι στο στομα αυτος, απο δω το παει απο και το παει, παρεα στις πατατες στο ταψι θα κανει.πολυ απλωνεσαι λεω εγω δεν διαφωνω καθολου συμφωνο απολυτα
η τελειότητα είναι υποκειμενική !Ευχαριστώ αγόρια για τα καλά σας λόγια σε όλες τις γυναίκες αρέσουν
Αλλά τέλεια δεν είμαι μανούλα είμαι με 4 γέννες με ότι συνεπάγεται αυτό
Αφήστε με ρε παιδιά να κάνω παιχνίδι σαν άνθρωπος. Στο τέλος δεν θα μου κάνει κουκου υπο τον φόβο του φούρνουΔεν το γλιτωνει το μηλαρακι στο στομα αυτος, απο δω το παει απο και το παει, παρεα στις πατατες στο ταψι θα κανει.
Φοβερη Σεξυ Ελενα!!!
Σε ευχαρστώ πολυ να είσαι καλά και πάντα να περνάς όμορφα ..?Την ελενα την εχω συναντηση δυο φορες!!!Και τις δυο φορες ηταν υπεροχη και η ωρα μαζι της πολυ ευχαριστη!Ελενα καλα να περνας.Μακαρι να ημουν κοντα στην Αθηνα να σε εβλεπα ξανα!!
Καλημέρα ομορφιά μου!??Να πιείς καφέ Παρασκεύης
Γλυκό και μυρωδάτο?
?και το Σαββατοκύριακο
Από χαρές γεμάτο ?