Να , αποκάλυψη.....Οριστε αποδειξη.....δεξια ειναι το κοριτσακι.....αμαν πια.
Όλα ψέματα.
Στην φωτογραφία έχει και τα 2 πόδια στον γύψο και εκείνη έγραψε οτι το ένα πόδι κάτι έχει...
Να , αποκάλυψη.....Οριστε αποδειξη.....δεξια ειναι το κοριτσακι.....αμαν πια.
Ναι και ο Μίστερ Μπιν είναι ο κολλητος μου!Οριστε αποδειξη.....δεξια ειναι το κοριτσακι.....αμαν πια.
Αφου το τραβαει ο οργανισμος τους......το δουλεμα.....Ναι και ο Μίστερ Μπιν είναι ο κολλητος μου!
Κλαιω απο τα γελια
κι εμενα τραβαει ο οργανισμος μου τωρα μια καρυδοπιτα με παγωτοΑφου το τραβαει ο οργανισμος τους......το δουλεμα.....
Me την βροχή δεν βγήκαν τα delivery. Τι να κάνει ο άνθρωπος, πως να τα στείλει??κι εμενα τραβαει ο οργανισμος μου τωρα μια καρυδοπιτα με παγωτο
Αλλα δεν ειδα να μου στελνεις
Πριν πρεπει να προηγηθει κατι αλλο ομως.....ετσι ειναι η σωστη σειρα.....αλλα για σενα θα κανω μια παραβλεψη......ερχομαι τωρα να στα φερω....κι εμενα τραβαει ο οργανισμος μου τωρα μια καρυδοπιτα με παγωτο
Αλλα δεν ειδα να μου στελνεις
με τον σοφερ του !Me την βροχή δεν βγήκαν τα delivery. Τι να κάνει ο άνθρωπος, πως να τα στείλει??
Προσωπικα εγω θα στα φερω.....θυσια θα γινω για σενα κουκλα....με τον σοφερ του !
Εκτος αν του εχει δωσει άδεια
Τι λες καρδιά μου. Ποιόν σοφέρ. Φράγκο δεν του έχεις αφήσει.....με τον σοφερ του !
Εκτος αν του εχει δωσει άδεια
αχχχχ!Αν δεν το καταλαβατε ερχονται...
Για σενα θα αλλαξουμε τις εποχες σε πριν καλοκαιρι.....καλοκαιρι....μετα καλοκαιρι....μετα μετα καλοκαιρι....αχχχχ!
Θελω παντα να ειναι καλοκαιρι
ειχαμε βαλει ενα στοιχημα και το εχασαΓια σενα θα αλλαξουμε τις εποχες σε πριν καλοκαιρι.....καλοκαιρι....μετα καλοκαιρι....μετα μετα καλοκαιρι....
.....μια φιλοσοφικη συζητησηΤι κερδισα;
Βρε τον κωλόφαρδο... Φοβερή τύχη,.....μια φιλοσοφικη συζητηση
Θα κρατησει ομως ολο το βραδυ μεχρι να ξημερωσει ομως.........μια φιλοσοφικη συζητηση
3 μερες θα κρατησειΘα κρατησει ομως ολο το βραδυ μεχρι να ξημερωσει ομως....
Τωρα μιλας σωστα......ποτε ξεκιναμε;;;3 μερες θα κρατησει
οποτε θελειςΤωρα μιλας σωστα......ποτε ξεκιναμε;;;