Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.984
Σου έχω απαντησει μωρο μουΣ εχω στειλει....
Σου έχω απαντησει μωρο μουΣ εχω στειλει....
Καλημερα και καλη εβδομδα....πανεμορφη...
Αχ δεν τα λαμβανω..Σου έχω απαντησει μωρο μου
πανω στο καλο το εκοψες.....
Αλήθεια δεν το ηξερα !....κοριτσαρε περα απο την πλακα, αφηνω αυτο εδω
"- Απαγορεύεται η μόνιμη χρήση κεφαλαίων, καθώς και η μόνιμη γραφή με έντονους, υπογραμμισμένους, πλάγιους ή χρωματισμένους χαρακτήρες."
Κανονας 10 του φορουμ.
Ναι το χρωμα... .τα κεφαλαια...και η εντονη γραμματοσειρα μας μαρανε...Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων άλλων μελών δεν επιτρέπεται το συνεχές τρολάρισμα η απειλητική επιθετική προσβλητική στάση προς άλλα μέλη και γενικά οι κακόβουλη συμπεριφορά που σκοπό έχει την αναστάτωση την πρόκληση καυγάδων και τοξικής ατμόσφαιρας!
Μμμμμ !
Ενδιαφερον μαλλον καποιοι δεν έχουν διαβασει τους κανενος του σαιτ οπως κι εγω
Εγω το εκανα εντελως αυθορμητα για κατι διαφορετικο !
Κριμα μου εφυγε η χαρα τωρα που δεν θα γραφω με χρωμα
Συμφωνω απολυτα μαζι σουΝαι το χρωμα... .τα κεφαλαια...και η εντονη γραμματοσειρα μας μαρανε...
Ενω οι χυδαιοτητες ....οι κλωνοι ....περνανε μια χαρα....απλα αισχος.
....γι αυτο υπαρχει κ το κουμπακι "αναφορα"Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων άλλων μελών δεν επιτρέπεται το συνεχές τρολάρισμα η απειλητική επιθετική προσβλητική στάση προς άλλα μέλη και γενικά οι κακόβουλη συμπεριφορά που σκοπό έχει την αναστάτωση την πρόκληση καυγάδων και τοξικής ατμόσφαιρας!
Μμμμμ !
Ενδιαφερον μαλλον καποιοι δεν έχουν διαβασει τους κανενος του σαιτ οπως κι εγω
Εγω το εκανα εντελως αυθορμητα για κατι διαφορετικο !
Κριμα μου εφυγε η χαρα τωρα που δεν θα γραφω με χρωμα
...για τα εντονα ομως σε βλεπω κανεις "αβαβα"Συμφωνω απολυτα μαζι σου
Εμενα αυτο που με ενοχλει παρα πολυ ειναι που καποιοι μιλανε χυδαια ο ενας στον αλλον βριζουν και θιγουν προσωπικα δεδομενα !
Δηλαδη καπου η κατασταση γινετε τραγικη !
Και πολλα νεα παιδια μου λενε γι αυτο τον λογο δεν θελουν να γινουν μελη !
Υ Γ...εγω ειμαι πολυ προσεκτικη οταν γραφω να μην προσβαλλω καποιον !
Τωρα οσο για το χρωμα αν μου γινει παρατηρηση απο τους διαχειριστες φυσικα και δεν θα ξαναγραψω με χρωμα σεβομενη το σαιτ που με φιλοξενει
Μπορώ να έχω τη συνέχεια του βίντεο???!!!!????
...παντως δασκαλε, τον κλωνο που ειχατε εδω μεσα μια χαρα τον ειχατε κ χαριεντιζοσασταν!!!Ναι το χρωμα... .τα κεφαλαια...και η εντονη γραμματοσειρα μας μαρανε...
Ενω οι χυδαιοτητες ....οι κλωνοι ....περνανε μια χαρα....απλα αισχος.
....οντως γινεται πολλες φορες τραγικη, συμφωνω απολυτα!Δηλαδη καπου η κατασταση γινετε τραγικη !
Και πολλα νεα παιδια μου λενε γι αυτο τον λογο δεν θελουν να γινουν μελη !
Δεν ειναι δικια μου δουλεια να ψαχνω και να ρουφιανευω...πολυ απλα μπορουν να βρεθουν.....και να κλειδωθουν. Αλλα χωρις κλωναρια θα γραφαμε λιγοι και καλοι. Την ακροαματικοτητα την φερνουν αλλοι. So simple......παντως δασκαλε, τον κλωνο που ειχατε εδω μεσα μια χαρα τον ειχατε κ χαριεντιζοσασταν!!!
...δεν μιλαω για ρουφιανια, αλλα για την αποδοχη σας, το χαριεντισμα και τις "πλατες"Δεν ειναι δικια μου δουλεια να ψαχνω και να ρουφιανευω...πολυ απλα μπορουν να βρεθουν.....και να κλειδωθουν. Αλλα χωρις κλωναρια θα γραφαμε λιγοι και καλοι. Την ακροαματικοτητα την φερνουν αλλοι. So simple...
Με εκτιμηση...
Ειπες αυτα που ηθελα να πω εγω !Δεν ειναι δικια μου δουλεια να ψαχνω και να ρουφιανευω...πολυ απλα μπορουν να βρεθουν.....και να κλειδωθουν. Αλλα χωρις κλωναρια θα γραφαμε λιγοι και καλοι. Την ακροαματικοτητα την φερνουν αλλοι. So simple...
Με εκτιμηση...
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος !...δεν μιλαω για ρουφιανια, αλλα για την αποδοχη σας, το χαριεντισμα και τις "πλατες"
*τεσπα, δεν ηθελα να το γραψω καν, αλλα με ετρωγε το χερι