Διαγραμμένο μέλος 152480
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Ελενα καλησπέρα..... δειξε μας καμια φωτο να μας φτιαξεις την μερα!!!!
Ευχαριστώ καλέ μου δεν είμαι όμορφηΓεια σου ελενάρα μου όμορφη
Η γίδα βραστή τηΝ έχει κάνει με μακαρονια... Εντάξει μωρέ έκπτωση προσπάθησε να πάρει γνωστή πρακτικη....το πρόσωπο που το έχει δει???Ευχαριστώ καλέ μου δεν είμαι όμορφη
Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι ,μια συνηθισμένη απλή γυναίκα είμαι πού προσπαθώ να δείνω ψυχή και σώμα στα ραντεβού μου και να κάνω ότι μπορώ να ευχαριστήσω αυτούς που είναι μαζί μου
Κάποιοι μου είπαν ότι τελευταία κριτική ήταν κακή
Για εμένα ούτε κακή ήταν ούτε ψεύτικη ούτε με πρόσβαλε κάπου
Ο κύριος που την ανέβασε ήταν ευγενεστατος και πραγματικός άντρας δεν του άρεσα έκανα ότι μπορούσα λυπάμαι
Ο χώρος τον κρητικών είναι ο δικός σας χώρος
Αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ κάποιον που μου στέλνει τα πιο πάνω μνμ να γράφει αυτά που έγραψε για δεύτερη φορά σε κρητική μου
Κάποιος που δεν έχω κάνει ραντεβού μαζί του που βάζει φίλο του να κάνω σκοντο και το ίδιο κάνει και με άλλες κοπέλες
Πριν λίγο έστειλε μνμ και με βρίζει δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον συγκεκριμένο πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη
Καλέ μου τις προάλλες που καθόμουν στο σαλόνι του Μπιλ με την Αντριάνα δεν είδες που κρατούσα μια μεγάλη ταμπέλα που έγραφε Έλενα 110?Η γίδα βραστή τηΝ έχει κάνει με μακαρονια... Εντάξει μωρέ έκπτωση προσπάθησε να πάρει γνωστή πρακτικη....το πρόσωπο που το έχει δει???
Σαν αυτές που κρατάνε οι κοπέλες στα καλλιστεία .... Δεν το ήξερα Εσεις ότι το έχετε πάει σε άλλο επίπεδοΚαλέ μου τις προάλλες που καθόμουν στο σαλόνι του Μπιλ με την Αντριάνα δεν είδες που κρατούσα μια μεγάλη ταμπέλα που έγραφε Έλενα 110?
ετσι ειναι,αλλα η αληθεια δυστυχως ποναει.Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη "κυρία" δεν αντέχει να διαβάζει κάποια αρνητικά σχόλια σε κριτικές. Εγώ είπα τη γνώμη μου, γράφοντας ένα σχόλιο στη πρόσφατη κριτική του συναγωνιστή baroc.
Οποιος επιθυμεί, μπορεί να το δεί, και να το διαβάσει. Τι να κάνουμε? Δε μπορεί να ΄ναι όλα ρόδινα κι ωραία. Και αναφέρθηκα ειδικά γιά το πρόσωπό της, κι όχι γιά άλλο σημείο του σωματός της(στήθος, που όντως είναι ωραίο).
Κι επέλεξε να βγάλει αντιδρώντας όλο το κομπλεξισμό της στη φόρα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη "κυρία".
Θαυμάστε την!
η εμφανιση ειναι υποκειμενική ...Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη "κυρία" δεν αντέχει να διαβάζει κάποια αρνητικά σχόλια σε κριτικές. Εγώ είπα τη γνώμη μου, γράφοντας ένα σχόλιο στη πρόσφατη κριτική του συναγωνιστή baroc.
Οποιος επιθυμεί, μπορεί να το δεί, και να το διαβάσει. Τι να κάνουμε? Δε μπορεί να ΄ναι όλα ρόδινα κι ωραία. Και αναφέρθηκα ειδικά γιά το πρόσωπό της, κι όχι γιά άλλο σημείο του σωματός της(στήθος, που όντως είναι ωραίο).
Κι επέλεξε να βγάλει αντιδρώντας όλο το κομπλεξισμό της στη φόρα. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη "κυρία".
Θαυμάστε την!
Δεν είναι ακριβώς έτσι κατέβηκε ένα μύνημα πμ.... Που έλεγε πολλάη εμφανιση ειναι υποκειμενική ...
το οτι δεν αρεσε σ εσενα δεν παει να πει οτι δεν αρέσει σε αλλους ...
το οτι δεν περασες εσυ καλα δεν παει να πει οτι δεν περασε καλα καποιος αλλος ...
ειναι αδυνατον να ειμαστε ολοι για ολους ...
καλημερα ...
Και εσύ που το ξέρεις?Η γίδα βραστή τηΝ έχει κάνει με μακαρονια... Εντάξει μωρέ έκπτωση προσπάθησε να πάρει γνωστή πρακτικη....το πρόσωπο που το έχει δει???
Κιαι θα βγουν οι γνωστοί αγαπούληδες να κράξουν!etsi
ετσι ειναι,αλλα η αληθεια δυστυχως ποναει.
Για αυτό έγραψε την εμπειρία του!η εμφανιση ειναι υποκειμενική ...
το οτι δεν αρεσε σ εσενα δεν παει να πει οτι δεν αρέσει σε αλλους ...
το οτι δεν περασες εσυ καλα δεν παει να πει οτι δεν περασε καλα καποιος αλλος ...
ειναι αδυνατον να ειμαστε ολοι για ολους ...
καλημερα ...
ποια εμπειρια ...?Για αυτό έγραψε την εμπειρία του!
Εσείς πέσατε να τον φάτε!
Και δεν του άρεσε, να μην το έγραφε?ποια εμπειρια ...?
που απλα την ειδε μονο στο λομπι του ξενοδοχειου ...?
μονος του το ειπε οτι δεν την ειδε σε ραντεβου ...
το πεσιμο που το ειδες μαστορα ...?Και δεν του άρεσε, να μην το έγραφε?
Να τον κάνουμε ντα ντα?
Για τιμωρία να θα τον αναγκάζουμε να διαβάζει τα αγαπουλόστικα posts των άλλων και να βλέπει και όλα τα τραγουδάκια απο το youtube, εντάξει?
εδώ τα Pm δεν είναι προσωπικά?το πεσιμο που το ειδες μαστορα ...?
φαντασματα βλεπεις ...εδώ τα Pm δεν είναι προσωπικά?
Εδώ τα pm που στέλνουν μέλη στην εκδιδόμενη γιατί διαβαζονται απο άλλους?
Εδώ χάθηκαν οι ευαισθησίες σας φαίνεται!
Δεν σε ακούω να λες κάτι για την έκπτωση που ζητάειΓια αυτό έγραψε την εμπειρία του!
Εσείς πέσατε να τον φάτε!
Μηπως θέλεις να δεις τα πμ Που μου έστειλε ο ίδιοςΚαι δεν του άρεσε, να μην το έγραφε?
Να τον κάνουμε ντα ντα?
Για τιμωρία να θα τον αναγκάζουμε να διαβάζει τα αγαπουλόστικα posts των άλλων και να βλέπει και όλα τα τραγουδάκια απο το youtube, εντάξει?
Οταν ποσταρες η Άρτεμις για τον πουσυ δεν είχες την ίδια ευαισθησίαεδώ τα Pm δεν είναι προσωπικά?
Εδώ τα pm που στέλνουν μέλη στην εκδιδόμενη γιατί διαβαζονται απο άλλους?
Εδώ χάθηκαν οι ευαισθησίες σας φαίνεται!