Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.300
- Πόντοι
- 11.146
...αδιαφορο μου ειναι, αφου δν ειναι "μαυρογατα"Αν ομως ειναι ασπρομαυρη τελικα;;;......
...αδιαφορο μου ειναι, αφου δν ειναι "μαυρογατα"Αν ομως ειναι ασπρομαυρη τελικα;;;......
Εσεις έχετε μπλέξει με το χρώμα της γάτας και το λενάκι κάνει μπανάκια...αδιαφορο μου ειναι, αφου δν ειναι "μαυρογατα"
οι ασπρομαυρες ειναι πιο περιεργες !Αν ομως ειναι ασπρομαυρη τελικα;;;......
οι ασπρομαυρες ειναι πιο περιεργες !
Η μαυρες ειναι ήσυχες
Εσεις έχετε μπλέξει με το χρώμα της γάτας και το λενάκι κάνει μπανάκια
Ασε Ελενα..... πηγα να σκασω απ το πολυ φαγητο το μεσημερι με τοση ζεστη......στα επειγοντα πηγα.......το στομαχακι μου ειχε γινει σαν μπετονιερα....
Ωχ και θα γυρισεις και θα μας αρχίσεις πάχυνα, πήρα 1 κιλό, αχ πως θα το χάσω!!!!!!!!!!!
όλες οι γυναίκες μας αρέσει να γκρινιάζουμε λίγοΩχ και θα γυρισεις και θα μας αρχίσεις πάχυνα, πήρα 1 κιλό, αχ πως θα το χάσω!!!!!!!!!!!
αλλο το λίγο και άλλο το συχνά.όλες οι γυναίκες μας αρέσει να γκρινιάζουμε λίγο
γκρινιαξτε χαλαλι σασ.σασ αγαπαμεόλες οι γυναίκες μας αρέσει να γκρινιάζουμε λίγο
Να μας αγαπάτε και να μας προσέχετεγκρινιαξτε χαλαλι σασ.σασ αγαπαμε
σε αγαπαμε τρομαρα σουΝα μας αγαπάτε και να μας προσέχετε
Η αγάπη είναι μία πράξη πίστης και όποιος δεν πιστευει δεν μπορεί να αγαπήσει !σε αγαπαμε τρομαρα σου
ενωειταιΝα μας αγαπάτε και να μας προσέχετε
Να μας αγαπάτε και να μας προσέχετε
ενωειται
Σε 2 πράγματα δεν είσαι πιστή.Η αγάπη είναι μία πράξη πίστης και όποιος δεν πιστευει δεν μπορεί να αγαπήσει !
Υ.Γ...κι εγώ σας αγαπω και το ξέρετε !
Εγώ δεν εχω αναφερει αν εχω φυγει απο την Αθηνα ακομα για θαλασσα !Σε 2 πράγματα δεν είσαι πιστή.
1. Γλυκά - Παγωτά
2. Αθήνα με πάνω από 33 βαθμούς. Στους 34 έφυγες για θάλασσα....
Εμείς πάντα θα σε αγαπάμε
Ουδείς αμφισβητεί το ότι είσαι ετοιμόλογη, έξυπνη, προσεκτική στο site κ.ά.Εγώ δεν εχω αναφερει αν εχω φυγει απο την Αθηνα ακομα για θαλασσα !
Εσεις το έχετε υποθεσει γιατι γραφω πιο σπανια !
Ισως ειμαι αθηνα και βραζω κι εγω στους 42 βαθμους !Μαζι σας για συμπαρασταση
Η ζέστη δεν με ενοχλει έχω δηλωσει πολλες φορες οτι το καλοκαιρι είναι η αδυναμία μου !.Ουδείς αμφισβητεί το ότι είσαι ετοιμόλογη, έξυπνη, προσεκτική στο site κ.ά.
Βέβαια θεωρώ οτι δεν μου μιλάς στον πληθυντικό και το εσείς πάει και σε άλλους.
Μας δίνει όμως το δικαίωμα να κάνουμε υποθέσεις..... Μπορεί να είναι λανθασμένες αλλά σίγορα δεν σε εκθέτουν.
Πάντως αν είσαι στην Αθήνα , θπομονή και θα φύγει η ζέστη........
Πολλά φιλιά τζουτζούκα.....