Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.894
Ενα πραγμα δεν καταλαβενω με μερκους φιλους ,γιατι ρωτουν αοριστα και δεν ρωτουν την ιδια την κοπελα που θα σου δωσει την απαντηση και καποιες λεπτομεριες που δεν θα τις παρεις απο κανενα αλλο !!!τελικά η Έλενα έχει αρχίσει να δίνει και κώλο?
τελικά η Έλενα έχει αρχίσει να δίνει και κώλο?
Καλησπέρα για οποιαδήποτε απορία έχω viber !Είναι στην αθηνα ; η θεια Έλενα για ραντεβου ή πηγε πιςω στο χωριό της ;
Καλησπέρα για οποιαδήποτε απορία έχω viber !
τα φιλια μου![]()
Πάτησες κατά λάθος ένα γιώτα.... και ξέχασες και τον τόνο στο ά........ η θεια Έλενα για ραντεβου ;
Πάτησες κατά λάθος ένα γιώτα.... και ξέχασες και τον τόνο στο ά....
Όντως, ελάττωμα.
Εχω μάθει στη ζωή μου ότι είναι οι αδύναμοι που είναι ανελέητοι και πώς την ευγένεια θα πρέπει να την περιμένουμε μόνο από τους δυνατούς!Όντως, ελάττωμα.
Για κάποιους που θεωρούν ότι μπορούν να χειρίζονται ανθρώπους!
Καλό βράδυ Έλενα μου!
Παράδειγμα γραφής , του πως μπορεί κάποιος να απαντήσει απλά χωρίς προσβολές.Καλησπέρα για οποιαδήποτε απορία έχω viber !
τα φιλια μου![]()
Σοφός θεωρείται αυτός που συμβουλέυεταιΠαράδειγμα γραφής , του πως μπορεί κάποιος να απαντήσει απλά χωρίς προσβολές.
Όταν η γλώσσα προτρέχει της διανοίας (που έλεγαν παλαιότερα) υπάρχει θέμα.Σοφός θεωρείται αυτός που συμβουλέυεταιτο μυαλό του πριν απαντήσει !
Αυτός που συμβουλευεται τη γλώσσα του θεωρείται απλά αδύναμος!
Οταν από τον κάθε άνθρωπο απαιτούμεσεβασμό εμείς πρέπει πρώτα να σεβόμαστε τον εαυτό μας!
Ενα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά ενός τοξικού ανθρώπου είναι η αρνητικήΌταν η γλώσσα προτρέχει της διανοίας (που έλεγαν παλαιότερα) υπάρχει θέμα.
Βασικό σε όλα αυτά είναι να υπάρχει μυαλό, καθαρό, μη τοξικό, και να μπορεί να πάρει μερικές στροφές. Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά αντίθετα παραδείγματα
ΜαζιΕγω αυτο θα κανω σημερα.
![]()