Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.531
- Πόντοι
- 5.956
Μην ξανακλαψεις ποτε.Έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου που δεν έχω άλλα δακρια !
ΟΠΟΤΕ ??
Προτιμώ το γέλιο
Μονο να χαμογελας....και εισαι τοσο ομορφη οταν το κανεις.
Μην ξανακλαψεις ποτε.Έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου που δεν έχω άλλα δακρια !
ΟΠΟΤΕ ??
Προτιμώ το γέλιο
δυσκολο χαχχαχαΕξω απο την γειτονια σου αλλα δεν σκεφτηκες να μου προτεινεις να παμε μαζι για
Εσύ είσαι δύσκολο αγόριδυσκολο χαχχαχα
εχω δυσκολο κωδικα !!!χεχεχεΕσύ είσαι δύσκολο αγόρι
Κώδικας οδικής κυκλοφορίας!εχω δυσκολο κωδικα !!!χεχεχε
χαχαχα ναι πεστο κι ετσι ...Κώδικας οδικής κυκλοφορίας!
Mε εγκαταλειπεις για μια ακόμα μία φοράχαχαχα ναι πεστο κι ετσι ...
λοιπον πιασαμε max post /day γεια σας !!!!
Τζόκινγκ χωρίς ανάσαΜεγάλη ησυχία. Το κορίτσι , μετά το τζόκινγκ πρέπει να έπεσε πτώμα για χαλάρωση.
Δεν είναι εύκολο το τζόκινγκ τζουτζούκα!!!!!!! Δεν είναι γυμναστήριο που γελάς και κάνεις σαματά......
Κατι αλλο χωρις ανασα ξερω εγωΤζόκινγκ χωρίς ανάσα
Για πεςΚατι αλλο χωρις ανασα ξερω εγω
Μακροβουτι στην θαλασσα....τι αλλο νομιζες εσυ αθωο μου κοριτσακι;Για πες
Εγώ νόμιζα πολύ φαγητό χωρίς ανάσαΜακροβουτι στην θαλασσα....τι αλλο νομιζες εσυ αθωο μου κοριτσακι;
Το φαγητο το τρως με μια πανεμορφη κυρια οχι χωρις ανασα. Το απολαμβανεις και στο τελος τρως και ενα γλυκο. Μετα την συνοδευεις....και την αποχαιρετας με ενα γλυκο φιλι.Εγώ νόμιζα πολύ φαγητό χωρίς ανάσα
Το κρασι ξεχασες αγαπη μου !Το φαγητο το τρως με μια πανεμορφη κυρια οχι χωρις ανασα. Το απολαμβανεις και στο τελος τρως και ενα γλυκο. Μετα την συνοδευεις....και την αποχαιρετας με ενα γλυκο φιλι.
Κρασι το λεμε τωρα;;;Το κρασι ξεχασες αγαπη μου !
Πόσο σωστό!Αν είναι να κρατήσεις ένα πράγμα από τις γιορτές του Πάσχα αν υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα στη θυσία του θεανθρώπου για μας τότε είναι αυτό:
Η πραγματική αγάπη είναι άδολη και η άψογη πράξη αγάπης είναι η θυσία!
Να σαι πάντα έτοιμος να θυσιάσεις τον εαυτό σου την καρδιά σου το κορμί σου την ψυχή σου για εκείνους που αγαπάς.
Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.
Χωρίς αντάλλαγμα.
Αρκεί εκείνοι να είναι ευτυχισμένοι.
Αυτη θα είναι η δική σου Ανάσταση
φιλε μου καλησπερα .. καλο πασχα να εχουμε....Κρασι το λεμε τωρα;;;
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.και επησεισ να προσθεσω.να νυστεψουμε οριστηκα οχι μονο αυτεσ τισ μερεσ απο την ρουφιανια το κουτσομπολιο την κακια την ιντρηγκα.ουτε απ το ψαρι ουτε απ το κρεασ.Αν είναι να κρατήσεις ένα πράγμα από τις γιορτές του Πάσχα αν υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα στη θυσία του θεανθρώπου για μας τότε είναι αυτό:
Η πραγματική αγάπη είναι άδολη και η άψογη πράξη αγάπης είναι η θυσία!
Να σαι πάντα έτοιμος να θυσιάσεις τον εαυτό σου την καρδιά σου το κορμί σου την ψυχή σου για εκείνους που αγαπάς.
Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.
Χωρίς αντάλλαγμα.
Αρκεί εκείνοι να είναι ευτυχισμένοι.
Αυτη θα είναι η δική σου Ανάσταση