Τζουτζούκα καλημέρα.
Τι έκπληξη και αυτή, τι φωτό, τι γυναικάρα.... Μπούτι που θα ζήλευαν πολλές 30άρες. Πόζα θηλυκή , γυναίκας που ξέρει τι ζητά και δεν προκαλεί.
Κεφάκια βλέπω....
Τζουτζούκα καλημέρα.
Τζουτζούκα θα μας τρελάνεις...
Καλημερα αγορι ομορφο !Τζουτζούκα καλημέρα.
Τι έκπληξη και αυτή, τι φωτό, τι γυναικάρα.... Μπούτι που θα ζήλευαν πολλές 30άρες. Πόζα θηλυκή , γυναίκας που ξέρει τι ζητά και δεν προκαλεί.
Κεφάκια βλέπω....
Πολλά κέφια έχεις και καλά κάνεις.Καλημερα αγορι ομορφο !
Η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο διαστημα εχω πολλα κεφια !
Και νομιζω ολοι το εχετε καταλαβει !
Οσο για το σωμα προσπαθω οσο μπορω !
Αν και εχθες εκανα κοπανα απο το γυμναστηριο !
Χαχαχαχαχαχαχα
Καλημέρα Έλενα μου!
Ακουσα εχθες για το ζωδιο μου που ελεγε οτι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι το ομορφοτερο της ζωης μου και θα επιφυλασσει πολλες εκπληξεις !!!Πολλά κέφια έχεις και καλά κάνεις.
Κοίτα να κρατήσουν επ αόριστον!!!!!!!!!!!!!!
τα ναυάγια της ξηράς, ενίοτε γίνονται και αξιοθέατα!!!! όπως στη Ζάκυνθο!!!Μην το λες αυτο !
Εχει και η ξηρα πολλα ναυαγια
Ζακυνθο δεν εχω παει ακομα !τα ναυάγια της ξηράς, ενίοτε γίνονται και αξιοθέατα!!!! όπως στη Ζάκυνθο!!!
υπάρχει το διάσημο "ναυαγιο" εκει..... ενα παλιό πλοίο που έχει ξεβραστεί στην ξηρά.... Που ξέρεις.... μπορεί να σε πάω εγω κάποια στιγμήΖακυνθο δεν εχω παει ακομα !
Οποτε δεν γνωριζω τα αξιοθεατα που εχει !
Για να το λες κατι θα ξερεις !
Καλημερα
......ας ειμαστε καλα !υπάρχει το διάσημο "ναυαγιο" εκει..... ενα παλιό πλοίο που έχει ξεβραστεί στην ξηρά.... Που ξέρεις.... μπορεί να σε πάω εγω κάποια στιγμή
Λιακάδα και κοπάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα και την προτιμηση !
Ευχαριστω ολα τα αγορια για την ευγενεια τους !
Σημερα δεν θα κανω ΡΑΝΤΕΒΟΥ !
Τα φιλια μου !
ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ !
Ωωωωω
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ !Ωωωωω
Καλημέρα κουκλαρα ατελείωτη!