Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.865
- Πόντοι
- 5.956
Because life is beautiful....just like you....
δεν εχουμε κρατοσ δασκαλε.γαμημενο καρτοσ εχουμε.οσο για τουσ αστυνομικουσ διακοσμητικοι ειναι.χωρισ καμια υπερβολη.Καλησπερα.
Σημερα ειδα ειδησεις και το ρεπορταζ για την δολοφονια της Κυριακης εξω απο το Αστυνομικο τμημα και τις λεπτομερειες.
Ειμαι πολυ εκνευρισμενος. Ακουγοντας ολα οσα προηγηθηκαν και οτι θα μπορουσε να ειχε σωθει.
Τουλαχιστον σε αυτη την περιπτωση.
Επισης να πω δυο λογια για εμας τους αντρες. Εχουμε ξεφυγει. Δεν ξερω τι φταιει αλλα σιγουρα παιζει ρολο η ανατροφη και οι αρχες που παιρνουν. Ντρεπομαι. Αλλα αν κρινοντας απο καποιες συμπεριφορες εδω μεσα δεν μου φαινεται περιεργο.
Οτι αφορα την συμπεριφορα των αστυνομικων. Τι να πω.
Παμε και οπου βγει και εδω. Ειδα ΜΑΤ εξω απο το τμημα. Εννοειται πως το τομαρι τους ξερουν να το προστατευουν.
Συγνωμη αν κουρασα.
ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ !Καλησπερα.
Σημερα ειδα ειδησεις και το ρεπορταζ για την δολοφονια της Κυριακης εξω απο το Αστυνομικο τμημα και τις λεπτομερειες.
Ειμαι πολυ εκνευρισμενος. Ακουγοντας ολα οσα προηγηθηκαν και οτι θα μπορουσε να ειχε σωθει.
Τουλαχιστον σε αυτη την περιπτωση.
Επισης να πω δυο λογια για εμας τους αντρες. Εχουμε ξεφυγει. Δεν ξερω τι φταιει αλλα σιγουρα παιζει ρολο η ανατροφη και οι αρχες που παιρνουν. Ντρεπομαι. Αλλα αν κρινοντας απο καποιες συμπεριφορες εδω μεσα δεν μου φαινεται περιεργο.
Οτι αφορα την συμπεριφορα των αστυνομικων. Τι να πω.
Παμε και οπου βγει και εδω. Ειδα ΜΑΤ εξω απο το τμημα. Εννοειται πως το τομαρι τους ξερουν να το προστατευουν.
Συγνωμη αν κουρασα.
Πανε να δικαιολογησουν τα αδικιολογητα !Κριμα για την κοπελιτσα....Ας αναπαυσει ο Θεος την ψυχουλα της Κυριακης...... απ τη στιγμη που εχασε την ζωη της τι να τις κανω τις δικαιολογιες και τις αναλυσεις τους που βγαινουν και λενε στις ειδησεις
Τοσα περιστατικα ειχαμε πριν απο αυτο. Δεν τους εκοψε οτι ειναι αλλη μια τετοια περιπτωση. Το πιο απλο. Να την κραταγαν μεσα στο τμημα μεχρι να το ελεγξουν.Βεβαιως και εγιναν τραγικα λαθη και εγινε αυτο που εγινε.....Απορω με τη σταση της αξιωματικου υπηρεσιας στο Α/Τ που ως γυναικα και αυτη επρεπε να συνδραμει και να ενδιαφερθει πραγματικα για οσα κατειγγειλε η ατυχη Κυριακη.....αλλα τι; δεν εδειξαν ενδιαφερον το περασαν στα ψιλα.....για μενα η βαρδια των αστυνομικων εκει στο τμημα πρεπει να ξηλωθει ειναι αχρηστοι δεν ειναι σε θεση για να προστατεψουν τους πολιτες.
Δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που ο καθενας πρεπει απο μονος του να προστατεψει τον εαυτο του !Βεβαιως και εγιναν τραγικα λαθη και εγινε αυτο που εγινε.....Απορω με τη σταση της αξιωματικου υπηρεσιας στο Α/Τ που ως γυναικα και αυτη επρεπε να συνδραμει και να ενδιαφερθει πραγματικα για οσα κατειγγειλε η ατυχη Κυριακη.....αλλα τι; δεν εδειξαν ενδιαφερον το περασαν στα ψιλα.....για μενα η βαρδια των αστυνομικων εκει στο τμημα πρεπει να ξηλωθει ειναι αχρηστοι δεν ειναι σε θεση για να προστατεψουν τους πολιτες.
Συμφωνω....ηδη θα καιγοταν το τμημα ολο.Δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που ο καθενας πρεπει απο μονος του να προστατεψει τον εαυτο του !
Καλα κανω εγω που ουτε για πολιτικους με νοιαζει ουτε για κομματα !
Ειναι ανυπαρκτοι ολοι τους !
Ενα μονο θα πω και θα ακουστει βαρυ !
Αν ηταν παιδι μου αυτο το κοριτσι αυτος τωρα θα μετραγε τα ραδικια αναποδα !
Συγνωμη αλλα ετσι ειναι !
Ισως ηταν κακια αυτο που ειπα !Τι ζητας συγνωμη; Ετσι θελει.... να τον εβουτηξεις να του κοψεις τα καλαμπαλικια και να τον στειλεις μετα αδιαβαστο....οσοι κακοποιουν γυναικες και παιδια δεν θελουν λυπηση
Οχι δεν ηταν κακια. Ηταν μια φυσιολογικη αντιδραση μανας.Ισως ηταν κακια αυτο που ειπα !
Αλλα στους κακους φερομαστε με κακια
Και στους καλους με καλοσυνη !
Μα ως μανα απαντησα !Οχι δεν ηταν κακια. Ηταν μια φυσιολογικη αντιδραση μανας.
ελενα μου εγω σου το ειπα και την αλλη φορα.κατι τετοιουσ εμεισ οι αλλοι αν θελουμε να λεγομαστε αντρεσ πρεπει να τουσ παταμε κατω.ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ !
Ετσι ειπαν
Ντραπηκε και η ΝΤΡΟΠΗ !
Δυστυχως το ακουσα κι εγω στις ειδησεις και σοκαριστικα
Αντρας δεν ειναι αυτος που φοραει παντελονια
Αντρας ειναι αυτος που ξερει να φερεται με σεβασμο στις γυναικες
Ας μιλανε επιτελους οι γυναικες ας φευγουν απο μια σχεση κακοποιητικη !
Αφου βλεπουν απο την αρχη τον ασχημο χαρακτηρα του ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφηνουν να περασουν χρονια για να δωσουν τελος σε μια σχεση !
Ας βάλουν έναν στο εκτελεστικό απόσπασμα για παραδειγματισμό να δούμε θα το ξανακάνουν οι υπόλοιποι?