Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Φαινεται οτι κατι γινεται και κρατας την υποσχεση σου.
Κορμαρα......
Φαινεται οτι κατι γινεται και κρατας την υποσχεση σου.
Πωωωω!
Σε ευχαριστω πολυ !Πωωωω!
Κουκλαρα,θέλεις να αδυνατισεις κιολας!!!
Μείνε πως είσαι!
Καλή βόλτα!
Τον κοροϊδεύεις τον γυμναστή αλλά μια χαρά δουλειά κάνει!!!! Ξαναβγαλτη αυτή τη φωτογραφία με την όπισθεν σηκώνοντας το φορεματακι κ από μέσα να φοράς στρινγκ....αχ αχ αχ αχ....
Ειμαι λιγο γκρινιαρα και παραπονιαρα !Τον κοροϊδεύεις τον γυμναστή αλλά μια χαρά δουλειά κάνει!!!! Ξαναβγαλτη αυτή τη φωτογραφία με την όπισθεν σηκώνοντας το φορεματακι κ από μέσα να φοράς στρινγκ....αχ αχ αχ αχ....
Ατελειες; Ποιες ατελιες;Ειμαι λιγο γκρινιαρα και παραπονιαρα !
Ψευτρα ομως δεν ειμαι εχω τις ατελειες μου και εμαθα να τις αγαπω !
Καλο παιδι ο γυμναστης τον συμπαθω πολυ αλλα οταν γινετε πολυ αυστηρος εκει γκρινιαζω !
Δεν μπορω την πιεση εκει κατι παθαινω .....χαχαχαχαχαχα
Αγαπη μου εσυ !Ατελειες; Ποιες ατελιες;
Εγω δεν βλεπω καμια πανω σου.
Και εχω ψαξει παντου. Δεν εχω αφησει σημειο στο κορμι σου που να μην εχω εξερευνησει.
Μια που εδωσε μια υποσχεση και την τηρει.....αφου ειπωθηκαν καποιες αληθειες........Αγαπη μου εσυ !
Ποια κανει αυστηρη διατροφη και εχασε 2 κιλα ???
Και ολο πειναει ??
Μαντεψε
Τις αληθειες λιγοι ανθρωποι τις αντεχουν !Μια που εδωσε μια υποσχεση και την τηρει.....αφου ειπωθηκαν καποιες αληθειες........
Το ομορφο ειναι επισης να εχεις ανθρωπους κοντα σου που σου λενε αληθειες οσο και αν ενοχλουν.Τις αληθειες λιγοι ανθρωποι τις αντεχουν !
Φίλος είναι αυτός που μας λέει ΚΑΙ τα λάθη - αρνητικά μας και δεν τα στρογγυλεύει...Το ομορφο ειναι επισης να εχεις ανθρωπους κοντα σου που σου λενε αληθειες οσο και αν ενοχλουν.
Καλησπερα !Έλενα καλησπέρα, ήθελα να σε ρωτήσω (είχες ξανά ποστάρει πριν καιρό) η φίλη σου η Αννούλα590 πότε θα ξανά έρθει Αθήνα;
Περίεργη απάντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣημειώνεταιΚαλησπερα !
Δεν ξερω !
Μπορεις να την παρεις τηλεφωνο να σε ενημερωσει η ιδια !
Συμφωνω απολυτα.Φίλος είναι αυτός που μας λέει ΚΑΙ τα λάθη - αρνητικά μας και δεν τα στρογγυλεύει...
Φωτογραφία άπαιχτη.. και νυχάκι ροζ περιποιημένο.... Τέτοιο μπουτάκι 25άρες θα το ζήλευαν... Κούκλα , κάβλα και οτι άλλο θέλεις
Καθολου περιεργη απαντηση !Περίεργη απάντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημειώνεται