Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.750
- Πόντοι
- 5.956
Θα μας ρουφας το αιμα ή κατι αλλο.....ισως....Αμα ζησω και δεν πεθανω μπορει να γινω βαμπιρ και να μην πεθανω ποτε
Θα μας ρουφας το αιμα ή κατι αλλο.....ισως....Αμα ζησω και δεν πεθανω μπορει να γινω βαμπιρ και να μην πεθανω ποτε
Με πραγματική διάθεση μάθησης θα τολμήσω να ρωτήσω.ΗθΕΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΟΣ .
Τώρα έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ότι κάποια ποιήματα δεν κάνουν ρήμα και κάποιες ιστορίες δεν έχουν ξεκάθαρη αρχή μέση και τέλος.
Η ζωή είναι να μην ξέρεις να πρέπει να αλλάξεις να παίρνεις κάθε στιγμή και να την κάνεις όσο καλύτερη γίνεται χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει μετά.
Υπάρχουν δύο βασικές κινητήρες δυνάμεις.
Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ .
Οταν φοβόμαστε από μακρινόμαστε από τη ζωή,
Οταν αγαπάμε είμαστε ανοιχτοι σε όλα αυτά που έχει να μας προσφέρει η ζωή με πάθος.
Ενθουσιασμό και αποδοχή.
Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε πρώτα απο ολα τον εαυτό μας σε όλο του το μεγαλείο και με όλες μας τις ατέλειες.
Αν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς ανοιχτοι στο να αγαπήσουμε τους άλλους η στις δυνατότητές μας να δημιουργήσουμε.
Η εξέλιξη και όλες μας η ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο βασίζονται στο να είμαστε ατρόμητοι και ανοιχτόμυαλοι απέναντι σε αυτούς που αγκαλιάζουν τη ζωή.
Τα απλα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.
Είναι πάντα προτιμότερο να είσαι ειλικρινής και αληθινός.
Να κάνεις ό,τι καλύτερο με αυτά που έχεις.
Να είσαι χαρούμενος με τις απλές απολαύσεις και να έχεις θάρρος όταν τα πράγματα πάνε στράβα.
ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ !
Μάλλον ήσουν πάντα
Πολυ ευχαριστως να σου απαντησω αγαπημενε μου !Με πραγματική διάθεση μάθησης θα τολμήσω να ρωτήσω.
Ήσουν πάντα φιλοσοφημένη μουναρα;
Και 1μουλαρι.δηλαδη εσένα.τυχερουλη σημερα θα ξεπουλησεις ολα τα γιδια εκτος απο εσενα
Η θέση και στάση ζωής που έχεις μαζί με την ρωγα κάγκελο είναι συνδυασμός που μπορεί να με τρελάνει.Πολυ ευχαριστως να σου απαντησω αγαπημενε μου !
Οχι δεν ηιμουν παντα !
Τα τελευταια χρονια !
Μεσα απο τα λαθη μου και με πολυ διαβασμα εχω μια αλλη νοοτροπια για την ζωη !
Ολοι ειμαστε περαστικοι !
Γεννηθηκαμε και καποτε ολοι θα πεθανουμε !
Ας περναμε ομορφα σε αυτο το συντομο ταξιδι !
Σε ευχαριστω !Η θέση και στάση ζωής που έχεις μαζί με την ρωγα κάγκελο είναι συνδυασμός που μπορεί να με τρελάνει.
Δεν έχω λόγια
Αρραβωνιαστηκε πες μου σε πιο νησι θα παμε για τον μηνα του μελιτος ?Και 1μουλαρι.δηλαδη εσένα.
Για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.Σε ευχαριστω !
Στο επομενο βιντεο ευχομαι να σου αρεσουν και αλλα μερη του σωματος μου !
μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παλιολινατσα που τα εμαθες αυταΚαι 1μουλαρι.δηλαδη εσένα.
δεν μπορει τωρα εχει δουλειες πρεπει να παει τα γιδια στο χειμαδιο ... τον αλλο μηναΑρραβωνιαστηκε πες μου σε πιο νησι θα παμε για τον μηνα του μελιτος ?
Εγω τον ξερω καλααααα !δεν μπορει τωρα εχει δουλειες πρεπει να παει τα γιδια στο χειμαδιο ... τον αλλο μηνα
Θα εχει δηλαδη ενα επεισοδιο ανα εβδομαδα;Σε ευχαριστω !
Στο επομενο βιντεο ευχομαι να σου αρεσουν και αλλα μερη του σωματος μου !
Σε όποιο θέλεις.Αρραβωνιαστηκε πες μου σε πιο νησι θα παμε για τον μηνα του μελιτος ?
Προσεχε το Καρπενησι δεν ειναι νησι.....Σε όποιο θέλεις.
μπεεε να την πας στα ιμια πολλυ πανε εκει τα γιδια για να βοσκουνΣε όποιο θέλεις.
Αγαπη μου παμε στην Υδρα !Σε όποιο θέλεις.
@Πέτροςαλανι μεχρι και την στανη θα σου φαει η μεδουσα εκτος απο το μεδουλιΑγαπη μου παμε στην Υδρα !
Εχει κατι ωραια χρυσοχοΐα !
ΗθΕΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΟΣ .
Τώρα έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ότι κάποια ποιήματα δεν κάνουν ρήμα και κάποιες ιστορίες δεν έχουν ξεκάθαρη αρχή μέση και τέλος.
Η ζωή είναι να μην ξέρεις να πρέπει να αλλάξεις να παίρνεις κάθε στιγμή και να την κάνεις όσο καλύτερη γίνεται χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει μετά.
Υπάρχουν δύο βασικές κινητήρες δυνάμεις.
Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ .
Οταν φοβόμαστε από μακρινόμαστε από τη ζωή,
Οταν αγαπάμε είμαστε ανοιχτοι σε όλα αυτά που έχει να μας προσφέρει η ζωή με πάθος.
Ενθουσιασμό και αποδοχή.
Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε πρώτα απο ολα τον εαυτό μας σε όλο του το μεγαλείο και με όλες μας τις ατέλειες.
Αν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς ανοιχτοι στο να αγαπήσουμε τους άλλους η στις δυνατότητές μας να δημιουργήσουμε.
Η εξέλιξη και όλες μας η ελπίδες για έναν καλύτερο κόσμο βασίζονται στο να είμαστε ατρόμητοι και ανοιχτόμυαλοι απέναντι σε αυτούς που αγκαλιάζουν τη ζωή.
Τα απλα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.
Είναι πάντα προτιμότερο να είσαι ειλικρινής και αληθινός.
Να κάνεις ό,τι καλύτερο με αυτά που έχεις.
Να είσαι χαρούμενος με τις απλές απολαύσεις και να έχεις θάρρος όταν τα πράγματα πάνε στράβα.
ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ !