πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.056
Κατέβασε ταχύτητα γιατί θα σπρώξω τον νεβιο να συνεχίσει το τρολλαρισμαμπαα η φτερου μαλλον εσενα μοιαζει πιο πολυ.ειναι τουρκο φτερου
Κατέβασε ταχύτητα γιατί θα σπρώξω τον νεβιο να συνεχίσει το τρολλαρισμαμπαα η φτερου μαλλον εσενα μοιαζει πιο πολυ.ειναι τουρκο φτερου
εε το ξανα-παρακανες!!!! χαααχΥπάρχουν μερικές έννοιες που όσο και αν ακούγονται αφηρημένες παραμένουν σταθερά επίκαιρες και πολύτιμες μέσα στον χρόνο!
Η ακεραιότητα και ολιστική του φύση να είναι αυτή που προστατεύει τον συμβολισμό τους και δημιουργεί την ανάγκη στους ανθρώπους να τις αναζητούν .
Η εσωτερική ομορφιά είναι μία από αυτές γιατί συνδέεται άρρηκτα με τα αθέατα κομμάτια του γνήσιου εαυτού μας.
Η αγνότητα η αυθεντικότητα η γλυκύτητα είναι λέξεις που φωτογραφίζουν το εσωτερικό μας φως.
Αυτό που περιμένει υπομονετικά να το ανακαλύψουμε και να το αναδείξουμε προς τα έξω.
Η ομορφιά εντός μας δεν γερνάει .Αντίθετα θηριεύουμε τη δύναμή της όσο την προσεγγίζουμε και την αναγνωρίζουμε.
Συντηρούμε μία σταθερή κουλτούρα που αφορά στην ενίσχυση της εξωτερικης ομορφιάς.
Η επένδυση χρόνου στην καλή εμφάνιση είναι εξαιρετικά μεγάλη και πολλές φορές δεν συνεπολογίζεται εξίσου σε αυτήν ο χαρακτήρας και η φυσική ελκυστικότητα που εκπέμπει ένας άνθρωπος.
Ενα όμορφο πρόσωπο είναι πάντα όμορφο να το κοιτάς.
Ομως αν δεν είναι εξίσου ελκυστικό και εσωτερικά αργά η γρήγορα σε απωθεί με τον τρόπο σκέψεις του ή την συμπεριφορά του.
Η ψυχική μας κατάσταση επηρεάζει και την ψυχολογία μας.
Τα εξωτερικά φυσικά χαρακτηριστικά δεν μένουν ανυπερέαστα από την εσωτερική μας ποιότητα και δραστηριότητα.
Η άρτια και συνολική αντίληψη του εαυτό μας και η διεκδικητική μας δράση στη ζωή είναι αυτή που επηρεάζει το τελικό αρμονικό και ορατό αποτέλεσμα.
Η εξωτερική ομορφιά και άνεση είναι η ιδιότητα του να είσαι και να φέρεσαι ο πλήρης εαυτός σου !
τα φιλια μου
Το ξερωεε το ξανα-παρακανες!!!! χαααχ
Ναι αμε μην τον εχασεις!!!!!..... https://pin.it/1PnX37CJHΚουκλος ειναι το μωρο μου !
Για να τον χασω θα πρεπει να τον εχω !Ναι αμε μην τον εχασεις!!!!!..... https://pin.it/1PnX37CJH
ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΤΕ !
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ !
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ !
ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ viber .........
Εγώ πάλι απορώ πως καταφέρνεις να συνδυάζεις εξωτερική και εσωτερική ομορφιά με τόσο μεγάλη επιτυχία!Υπάρχουν μερικές έννοιες που όσο και αν ακούγονται αφηρημένες παραμένουν σταθερά επίκαιρες και πολύτιμες μέσα στον χρόνο!
Η ακεραιότητα και ολιστική του φύση να είναι αυτή που προστατεύει τον συμβολισμό τους και δημιουργεί την ανάγκη στους ανθρώπους να τις αναζητούν .
Η εσωτερική ομορφιά είναι μία από αυτές γιατί συνδέεται άρρηκτα με τα αθέατα κομμάτια του γνήσιου εαυτού μας.
Η αγνότητα η αυθεντικότητα η γλυκύτητα είναι λέξεις που φωτογραφίζουν το εσωτερικό μας φως.
Αυτό που περιμένει υπομονετικά να το ανακαλύψουμε και να το αναδείξουμε προς τα έξω.
Η ομορφιά εντός μας δεν γερνάει .Αντίθετα θηριεύουμε τη δύναμή της όσο την προσεγγίζουμε και την αναγνωρίζουμε.
Συντηρούμε μία σταθερή κουλτούρα που αφορά στην ενίσχυση της εξωτερικης ομορφιάς.
Η επένδυση χρόνου στην καλή εμφάνιση είναι εξαιρετικά μεγάλη και πολλές φορές δεν συνεπολογίζεται εξίσου σε αυτήν ο χαρακτήρας και η φυσική ελκυστικότητα που εκπέμπει ένας άνθρωπος.
Ενα όμορφο πρόσωπο είναι πάντα όμορφο να το κοιτάς.
Ομως αν δεν είναι εξίσου ελκυστικό και εσωτερικά αργά η γρήγορα σε απωθεί με τον τρόπο σκέψεις του ή την συμπεριφορά του.
Η ψυχική μας κατάσταση επηρεάζει και την ψυχολογία μας.
Τα εξωτερικά φυσικά χαρακτηριστικά δεν μένουν ανυπερέαστα από την εσωτερική μας ποιότητα και δραστηριότητα.
Η άρτια και συνολική αντίληψη του εαυτό μας και η διεκδικητική μας δράση στη ζωή είναι αυτή που επηρεάζει το τελικό αρμονικό και ορατό αποτέλεσμα.
Η εξωτερική ομορφιά και άνεση είναι η ιδιότητα του να είσαι και να φέρεσαι ο πλήρης εαυτός σου !
τα φιλια μου
Σαν την μέδουσα σετ με την ΚίρκηΕγώ πάλι απορώ πως καταφέρνεις να συνδυάζεις εξωτερική και εσωτερική ομορφιά με τόσο μεγάλη επιτυχία!
Εγώ θα έλεγα οτι είναι συνδυασμός θεας Αφροδίτης με θεας Αθηνας!!!Σαν την μέδουσα σετ με την Κίρκη
Εγω παλι απορω πως καταφερνω να κανω λαθη με τοσο μεγαλη επιτυχιαΕγώ πάλι απορώ πως καταφέρνεις να συνδυάζεις εξωτερική και εσωτερική ομορφιά με τόσο μεγάλη επιτυχία!
Εχεις κανει μεταπτυχιακο πανω σε αυτο το θεμα εσυ....Εγω παλι απορω πως καταφερνω να κανω λαθη με τοσο μεγαλη επιτυχια
Θελει κοπο να παρεις το μεταπτυχιακο σου στα λαθηΕχεις κανει μεταπτυχιακο πανω σε αυτο το θεμα εσυ....
Οποιος δεν κανει τιποτα δεν κανει λαθη.....Θελει κοπο να παρεις το μεταπτυχιακο σου στα λαθη
Και απο τα λαθη μας να μαθαινουμεΟποιος δεν κανει τιποτα δεν κανει λαθη.....
Οποιος δεν κανει τιποτα δεν κανει λαθη.....
Και απο τα λαθη μας να μαθαινουμε