TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε θα φερω την κλουβα και θα σας μαζεψω ολουςΠοδαρες και βυζάρες!!!
ρε θα φερω την κλουβα και θα σας μαζεψω ολουςΠοδαρες και βυζάρες!!!
Έχω μέσων, θα βγω στο άψε σβήσε και μετά θα μπαγλαρωσουν εσένα...ρε θα φερω την κλουβα και θα σας μαζεψω ολους
Έχω μέσων, θα βγω στο άψε σβήσε και μετά θα μπαγλαρωσουν εσένα...
Τασο μου μην τα μαλωνεις τα παιδιαρε θα φερω την κλουβα και θα σας μαζεψω ολους
για χαρη σου επειδη μου το λες εσυΤασο μου μην τα μαλωνεις τα παιδια
Κουκλαρα η κυρία!!!Καλησπέρα αγόρια!
εμενα δεν μου ειπες καλημεραΚαλημερα αγορια ?
Καποια αγορια εδιαφερονται για διπλο, θα ηθελα να σας ενημερωσω η αννα 590 γυρισε εχθες απο τις διακπες της , οποτε ειμαστε διαθεσιμες
εμενα δεν μου ειπες καλημερα
ΖΗΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Καλημερα τασο μου❤εμενα δεν μου ειπες καλημερα
Καλημερα τασο μου❤
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις φίλε. Αν σκεφτείς τη φύση της δουλειάς και το γεγονός ότι οι διάφοροι πελάτες ως σύνολο είναι ένα μικροδείγμα της κοινωνίας τότε το πράγμα γίνεται πολύ απλό και κατανοητό.Εμεινα εκπληκτος με την πληροφορια πως μια εργαζομενη στη συγκεκριμενη δουλεια μπλοκαρει 10 ατομα την ημερα επειδη μπορει να μην της αρεσει μια λεξη που της εγραψαν! και εχω πελατες που πρεπει να τους κανεις υποκλησεις για να μην τους χασεις! κατι δεν παει καλα. ή εμεις οι υπολοιποι επαγκελματιες ειμαστε μαλακες ή τα κοριτσια εχουν τοση δουλεια που μπορουν να διωχνουν 10 πελατες την ημερα! μπραβο τους,τι αλλο να πω;
Ωραία υποδήματα.Καλησπέρα αγόρια!
τι ------ εισαιΩραία υποδήματα.
τι ------ εισαι
το παπουτσι λιμπιστηκες η το κουλουρι οεο ομολογησε
Κ Ελενα καλησπερα σας ,θερμή παράκληση να λετε μια ξεχωριστή καλημέρα στον Τάσσο ειναι καλο παιδι να μας τον προσέχεις!Καλημερα αγορια ?
Καποια αγορια εδιαφερονται για διπλο, θα ηθελα να σας ενημερωσω η αννα 590 γυρισε εχθες απο τις διακπες της , οποτε ειμαστε διαθεσιμες
το παπουτσι λιμπιστηκες η το κουλουρι οεο ομολογησε