πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.840
- Πόντοι
- 12.056
εμμμμμμμμμμμμμμ τι μας περασες λαγωνικο κ9 ειναι ο @ΠέτροςαλανιΧαχα....με τα τζομπανοσκυλα
εμμμμμμμμμμμμμμ τι μας περασες λαγωνικο κ9 ειναι ο @ΠέτροςαλανιΧαχα....με τα τζομπανοσκυλα
Ελα να φυγουμε μαζιΤωρα που θα φυγω εγω ερχεσαι εσυ....
Παμε.....αλλα εγω ειμαι ενας αθωος δασκαλος....φοβαμαι μηπως με εκμεταλευτεις και με αποπλανησεις.....Ελα να φυγουμε μαζι
Ετσι κανω εγω αποπλανω τους αντρες !Παμε.....αλλα εγω ειμαι ενας αθωος δασκαλος....φοβαμαι μηπως με εκμεταλευτεις και με αποπλανησεις.....
Ετσι κανω εγω αποπλανω τους αντρες !
Ωχ....ωχ.....ωχ......καποια εχει αγριες διαθεσεις.......ποια να ειναι αραγε.....Ετσι κανω εγω αποπλανω τους αντρες !
Μια πονηρουλαΩχ....ωχ.....ωχ......καποια εχει αγριες διαθεσεις.......ποια να ειναι αραγε.....
Ετσι για να μην με ξεχναςΑυτο θα φορεσεις;;;;
Τουμπανο εισαι μωρακι
Πρωτα θα ξεχασω το ονομα μου και μετα εσενα.....Ετσι για να μην με ξεχνας
ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι....ειναι να σε βαλω κατω και να το σκισω και μετα δεν σε σωζει τιποτα.
Ειμαι σκληρο κοριτσι και αντεχωΤωρα που το ξανασκεφτομαι....ειναι να σε βαλω κατω και να το σκισω και μετα δεν σε σωζει τιποτα.
Μαλιστα. Για να σε δω ποσο σκληρη εισαι.....Ειμαι σκληρο κοριτσι και αντεχω
Μαλιστα. Για να σε δω ποσο σκληρη εισαι.....
Επειδη το κοριτσακι ξενυχταει λενε οι πληροφοριες μου και οταν ξυπνησει θα εχει νυχτωσει εγω λεω κατευθειαν...
μπονζουαρ.μην μου αλλαζεισ ονομα τουρκοπιασμα.πετρο με λενε.πυγα να ταισω τα ξαδερφακια σου τα βοιδο μουλαραΠου είναι ο φωταρας οεο θα βάλω τον αράπη να τον βρει