Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.412
Ναι στο κρυφο παω εκει και παιζω κρυφτο με τις φιλες μου και οποια με βρει πρωτη κερδιζει !Στο κρυφό σχολειό?
Ναι στο κρυφο παω εκει και παιζω κρυφτο με τις φιλες μου και οποια με βρει πρωτη κερδιζει !Στο κρυφό σχολειό?
Θα παίζεις που είναι τό δαχτυλίδι ψάξε δεν θα με βρειςΝαι στο κρυφο παω εκει και παιζω κρυφτο με τις φιλες μου και οποια με βρει πρωτη κερδιζει !
.....οχι θα παιξω το παιχνιδι !Θα παίζεις που είναι τό δαχτυλίδι ψάξε δεν θα με βρεις
Ολο λογια...........για να σε δω στην πραξη ομως.........οχι θα παιξω το παιχνιδι !
Οποιος με βρει κερδιζει σπεσιαλ γλυψιμο
.....οχι θα παιξω το παιχνιδι !
Οποιος με βρει κερδιζει σπεσιαλ γλυψιμο
Δάσκαλε Τέτοια ώρα δεν έχουν κλείσει τα φώτα?Ολο λογια...........για να σε δω στην πραξη ομως....
Ωραια !Ολο λογια...........για να σε δω στην πραξη ομως....
Μη με προκαλεις.....θα σε βρω και μετα θα παρακαλας να σταματησω....αλλα δεν θα δειξω ελεος....Ωραια !
Αυριο θα ειμαι ή στο μπιλ ή στο πριβε !
Ψαξε να με βρεις και αν κερδισεις θα παρεις και το επαθλο
Εχω φακο και μπορω και γραφω.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δάσκαλε Τέτοια ώρα δεν έχουν κλείσει τα φώτα?
Φωτοβολταϊκό να βάλεις θα πάρεις και επιδότησηΕχω φακο και μπορω και γραφω.
Δεν ξεκιναμε το παιχνιδι απο σημερα. Πηγαινε να κρυφτεις και ερχομαι τωρα να σε βρω.
Κανε λιγο υπομονη σε 5 λεπτα θα γινει 12 η ωρα οποτε θα πιανετε για ΚυριακηΔεν ξεκιναμε το παιχνιδι απο σημερα. Πηγαινε να κρυφτεις και ερχομαι τωρα να σε βρω.
Υπομονη....υπομονη....εμεινε το σπιτι χωρις μουνι.Κανε λιγο υπομονη σε 5 λεπτα θα γινει 12 η ωρα οποτε θα πιανετε για Κυριακη
.....ενταξει !Υπομονη....υπομονη....εμεινε το σπιτι χωρις μουνι.
Το γοργον και χαρη εχει αγαπη μου.
Τωρα μιλας σωστα. Μην μου το κανεις ευκολο. Να κρυφτεις πολυ καλα. Ξεκιναω..........ενταξει !
Παω να κρυφτω και ελα να με βρεις
εισαι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πολυ ερωτεσιμη,Καλησπερα γλυκε μου !
Σε ευχαριστω πολυ !
Θυμηθηκα κατι τωρα !
Χαχαχαχαχα !
Στο παρελθον με εχουν πολεμησει πολυ !
Πανε χρονια !
Για το προσωπο μου !
Για την εμφανιση μου !
Ο καθενας φυσικα μπορει να εχει την δικη του αποψη και τα δικα του γουστα !
Τωρα πια δεν με ενοχλει τοσα χρονια εχω αποδειξη ποια ειμαι !
Και οσον αφορα ποια ειναι η ομορφοτερη εγω ως ελενα το ξερω πολυ καλα ολη την μερα στο μπιλ και στο πριβε εχω δει τις περισσοτερες κοπελες και πιστεψτε με η οραση μου ειναι τελεια !
Υ.Γ...κι εγω περασα πολυ ομορφα μαζι σου !
Εισαι πολυ γοητευτικος και αν θυμαμε καλα στο ειχα πει και στο δωματιο !
Τα φιλια μου !
καυλο ΕΛΕΝΑ,εισαι Ερωτας μεγαλος σε θελω τωωρα......
εσυ εισαι τζαμπατζησ.βαλε και συ κανεναΤζαμπατζη παλι με άδεια χέρια
Ασε τις ειρωνιες. Εγω σου ειπα μια λυση για το τι να κανεις σε τετοιου ειδους μηνυματα. Εσυ αμεσως επιτεθηκες.Το αν ειναι λαθος σκεπτικο ή οχι !
Επιτρεψε μου λογο της εμπειριας μου στα 6 χρονια περιπου που κανω ραντεβου να ξερω καλυτερα απο τον καθενα !
Παρολα αυτα δεν εχω μανατζερ αν καποτε ομως αποφασισω θα σε προτιμησω
Εγώ έχω δώσει τσαπρρρρρ την καρδιά μου....πτωχεεσυ εισαι τζαμπατζησ.βαλε και συ κανενα