πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.691
- Πόντοι
- 12.056
Εγω θελω το γδυσιμο απο σενα....ετσι μου αρεσεις πιο πολυ....
Εγω θελω το γδυσιμο απο σενα....ετσι μου αρεσεις πιο πολυ....
Κανω διαιτα αλλα οχι πολυ αυστηρηδεν τρως γιατι κανεις διαιτα
θα μπορουσες να τα κερνας αλλα ειπαμε εισαι λιχουδοΚανω διαιτα αλλα οχι πολυ αυστηρη
Εγω φταιω που μου φερνουν γλυκισματα στο δωματιο ??
Και εγω κανω διαιτα οχι τοσο αυστηρη .......επισης τσιγαρο και ποτο τελος.....Κανω διαιτα αλλα οχι πολυ αυστηρη
Εγω φταιω που μου φερνουν γλυκισματα στο δωματιο ??
Ημουν σε ραντεβου !θα μπορουσες να τα κερνας αλλα ειπαμε εισαι λιχουδο
Εδω γελαμε.....να μοιραστει γλυκο.......για αυτο ειναι τοσο γλυκια.θα μπορουσες να τα κερνας αλλα ειπαμε εισαι λιχουδο
μην αρχισω τα παλια ΔΑΣΚΑλε ...γιατι ερχεται καθαρα δευτερα και δεν εχω σπαγγο για τον χαρταετοΕδω γελαμε.....να μοιραστει γλυκο.......για αυτο ειναι τοσο γλυκια.
Το ποτο δεν μου αρεσει καθολου μια φορα ηπια και πονουσε το στομαχι μου 2 μερεςΚαι εγω κανω διαιτα οχι τοσο αυστηρη .......επισης τσιγαρο και ποτο τελος.....
Το ποτο δεν μου αρεσει καθολου μια φορα ηπια και πονουσε το στομαχι μου 2 μερες
Το τσιγαρο το εκοψα αλλα κανενα iqos κανω που και που
Τα γλυκα δυσκολο να τα κοψω ειναι η μεγαλη μου αδυναμια !
Διατροφη οσο μπορω χωρις να πιεζομαι πολυ
Το ποτο δεν μου αρεσει καθολου μια φορα ηπια και πονουσε το στομαχι μου 2 μερες.........Το ποτο δεν μου αρεσει καθολου μια φορα ηπια και πονουσε το στομαχι μου 2 μερες
Το τσιγαρο το εκοψα αλλα κανενα iqos κανω που και που
Τα γλυκα δυσκολο να τα κοψω ειναι η μεγαλη μου αδυναμια !
Διατροφη οσο μπορω χωρις να πιεζομαι πολυ
Και εμένα,και εμένα!!!!Εγω θελω το γδυσιμο απο σενα....ετσι μου αρεσεις πιο πολυ....
την πιο γλυκια μου καλησπεραΚΑΛΗΜΕΡΑ !
Σ' αυτους που θα ξυπνήσουν με τα μάτια γεμάτα απο ομορφιά του κόσμου στα χείλη τους και ένα χαμόγελο αγάπης στην καρδιά τους !
ρε παπαρα που ειναι τα λουλουδια φραγκοφονια ε φραγκοφονιατην πιο γλυκια μου καλησπερα
ακομα με τη σοκολατα τρωγεσαι.ουρε αμαλιαγουουθα μπορουσες να τα κερνας αλλα ειπαμε εισαι λιχουδο
θα παω να κοψω μεταρε παπαρα που ειναι τα λουλουδια φραγκοφονια ε φραγκοφονια
πια σοκολατα ρε γιδι περιμενω να φερεις καμια τσανακα τυρι εστω μια γραβιερα ρε ταγαριακομα με τη σοκολατα τρωγεσαι.ουρε αμαλιαγουου
Το σωστό στήθος για μακροβουτι μέσα του μιας και το καλοκαιράκι αργεί...!!!!Αχχχ !.
Τωρα ολοι μου ζητανε να φοραω αυτα τα εσωρουχα !
Εγω δεν θυμαμε τι εφαγα εχθες ποσο μαλλον που εχω αυτο το ντυσιμο
Ωπ,τι εγινε?Το σωστό στήθος για μακροβουτι μέσα του μιας και το καλοκαιράκι αργεί...!!!!
πηρε μεταγραφη για τον βυζα μεγαρωνΩπ,τι εγινε?
Πατουσακιας δεν ήσουν εσύ?