TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
με κλωνους?Μονο με ατομα που γνωριζω
ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...
Ευχαριστω
με κλωνους?Μονο με ατομα που γνωριζω
ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...
Ευχαριστω
γιατι με εχεις στο μπλοκ 1 χρονο τωρα? ενω γνωριζεις ο,τι θελω συναντησεις και ομορφα ειχαμε περασει! θυμαμαι κατι θετικο και δεν το αλλαζω.Μονο με ατομα που γνωριζω
ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...
Ευχαριστω
αυτη ειναι κομψη φωτο και ωραια! για ινστα!Καλησπέρα αγόρια!
Σήμερα ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό μου
Μετά από μήνες που απλά ήμουν τυχερή και ελπίζω για λίγο ακόμα έως να έχω ανοσία και άσχετα αν κάνω σελφ τεστ συχνά η επιστήμη μας δείνει την λύση
Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς έχετε ενδοιασμούς για το αν θα κάνετε εμβόλιο σας παρακαλώ να το ξανασκεφτειτε
Σήμερα νιώθω χαρούμενη που μετά από μήνες και τόσα ραντεβού δεν ευθύνομαι για την ασθένεια κάποιου αλλά επαναλαμβάνω ήταν απλά τύχη
Μην το αφήνουμε στην τύχη λοιπόν τώρα που μπορούμε!
Νιώθω να μου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος σήμερα
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!
Καλησπερα σε ολους.....θα ειμαι αθηνα 6 ...με ...7 ....αυγουστου...εκτος απροοπτου παντα....ευχαριστω?
Ποτέ με το καλο η επιστροφή στην Αθήνα όμορφη?Καλησπερα αγορια..?
Να διευκρινησω κατι , οταν εγραψα στο παραπανω κειμενο ( ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ) εννοουσα την συνοδεια για ποτο , και οχι οτι κανω ραντεβου μονο με γνωστους.
Γκάλοπ κάνεις τυπε?υπαρχει πολυ κοσμος που σε παιρνει για συνοδεια? και ποσο το χρεωνεις ? αν θελεις απαντας ..
φιλικα
ναι μωρε για την Alco αυριο θα ειναι στο skaiΓκάλοπ κάνεις τυπε?
Δεν υπάρχουν κλώνοι τασο τους περνει το τουμποφλο.με κλωνους?
και η νηματοθετρια μας εγκατελειψεΔεν υπάρχουν κλώνοι τασο τους περνει το τουμποφλο.
και η νηματοθετρια μας εγκατελειψε
Με τέτοια ζεστα θα το σκέφτεται να επιστρέψει αθηνα. Ούτε τηλέφωνο ουτε βαιμπερ πουθενά ?
κατι μου λεει οτι δεν θα μας αφησει στα κρυα του λουτρουΜε τέτοια ζεστα θα το σκέφτεται να επιστρέψει αθηνα. Ούτε τηλέφωνο ουτε βαιμπερ πουθενά ?
κατι μου λεει οτι δεν θα μας αφησει στα κρυα του λουτρου
Παραπονακια?????και η νηματοθετρια μας εγκατελειψε
Εδώ, τα παιδιά. Τ' άφησες να λιώνουν από τη ζέστη και θέλουν να τα δροσίσειςΠαραπονακια?????
αντε τελειωνε πολυ ξεκουραστηκεςΠαραπονακια?????